Spiderbox 9000HD - 7000HD.

Μηνύματα
3
Reaction score
0
Απάντηση: Spiderbox 9000HD - 7000HD.

σφαλμα 765,Μια λειτουργια αποκλειστηκε κατα την αναμονη για κλειδωμα oplock!!! αυτο ειναι το μηνυμα οταν δημιουργω κοινη χρηση απο τις ιδιοτητες του 3gmodem..
 

Μηνύματα
8
Reaction score
0
Εχω εναν δεκτη Spiderbox 7000 το οποιον τον εχω παρει μεταχειρισμενο. Ο δεκτης γενικα ειναι πολυ καλος με καλη εικονα.
Εχει ομως ενα προβλημα στα BISS καναλια. Οταν πριν μια εβδομαδα αλλαξε το κλειδι του NBA TV πηγα να το διορθωσω, και μονο μετα απο πολλες χειροκινητες αναζητησεις το καναλι ξαναεπαιξε.
Γενικα υπαρχουν στιγμες που δεν ανοιγει τα BISS καναλια παροτι τα κλειδια ειναι ΟΚ και χρειαζεται να κανω διαρκως επανεκινησεις του δεκτη.
Στη συχνοτητα 11387 του δορυφορου Eutelsat 10 East ενω εχω quality>70% signal=63% τα καναλια δεν παιζουν και εω σπασιματα στην εικονα. Με τετοιες ενδειξεις σηματος γιατι δεν παιζουν τα καναλια σταθερα ?
 

Μηνύματα
969
Reaction score
1
Στα biss δεν υπαρχει κανενα προβλημα στον δικο μου!! παραξενο?
Για το αλλο θα το δω.
 

Μηνύματα
31
Reaction score
1
Απάντηση: Spiderbox 9000HD - 7000HD.



Αυτο ειχες γραψει πριν απο 2 χρονια ακριβως :

''Ακριβως ετσι! η εκπληξη σου με οδηγησε να κανω απεγκατασταση το cosmote on the go , επανεκινηση και εγκατασταση σε διαφορετικη θυρα usb. μετα τη εγκατασταση απενεργοποιησα τον κωδικο ξεκλειδωματος καρτας, δεξι κλικ στο εικονιδιο 10004.gr (ετσι το βγαζει) ιδιοτητες , δικτυο, κοινη χρηση και εμφανιστηκε οπως ακριβως εχεις στην εικονα. Τικαρα και αυτη τη φορα δεν εβγαλε μηνυμα..συνδεσα τον δεκτη και επιτελους μετα απο 40 περιπου δευτερα ειδα την πολυποθητη ip!!! ''
Johnny καλησπερα μπηκα κατα λαθος και αρχισα και διαβαζα ολα τα σχετικα γραφετε ,86 σελιδες φιλε RESPECT, πρεπει να εισαι ο Guru του spiderbox , τοσο πολυ εντυπωσιαστικα που σκεφτομαι να αρχισω και εγω τα δορυφοτικα ¨) Να εισαι καλα
 

Μηνύματα
892
Reaction score
81
Johnny καλησπέρα. Ερώτηση έχω τον spiderbox HD 9000. Στις 2 φωτό που θα ανεβάσω φαίνονται χρωματικά στίγματα στην οθόνη. Το πρόβλημα αυτό αν ξέρεις μπορείς να μου πεις αν είναι πρόβλημα του hdmi καλωδίου ή του δέκτη? Μήπως χρειάζεται reset ο δέκτης? Εμένα μου φαίνεται για πρόβλημα του καλωδίου hdmi. Περιμένω την απάντησή σου ,αν θες και με pm , για να δω τι θα κάνω.
 

Attachments

Last edited:

Μηνύματα
2.883
Reaction score
114
Καλημέρα.
Μπορείς να δοκιμάσεις να αλλαξεις HDMI καλώδιο αλλά πολύ φοβάμαι ότι το πρόβλημα σου είναι ο επεξεργαστής του δέκτη.Προβλημα που δεν έχει λύση.
 


Staff online

  • n_olympios
    Μαντιναδόρος!
  • spylab
    Shalom
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.612
Μηνύματα
2.868.023
Members
37.940
Νεότερο μέλος
geo kok
Top