Πότε θα κυκλοφορήσει σε bluray?

Reaction score
1.277
Ξέρει κανείς πότε θα κυκλοφορήσουν σε bluray τα:

-Terminator 2?

-Predator 1?

-Tru lies?

Thanks..

Reaction score
1.277
Χωρίς υπότιτλους δε λέει.Μία φορά πήρα και σπάστηκα,κουραστικό είναι να μεταφράζω όλη την ώρα..

Ναι Μιχάλη,μου αρέσει ο Σβάντζε γιατί 1ο είναι της γενιάς μου και 2ο έχει ωραία υπόθεση στις ταινίες,δράση και πολύ χιούμορ.Ιδίως στο τερμινάτορ που του λέει ο μικρός πως να βρίζει στα μεξικάνικα "asta la vista baby" είναι φανταστικός ή που του είπε να μην ξαναπυροβολήσει με σκοπό να σκοτώσει και μπαίνοντας στην κλινική για να πάρουν την Sarah Conor πυροβολεί τον φύλακα στο γόνατο και του λέει ο μικρός "γιατί το έκανες?" και του λέει ο Αρνολντ "he'll live" σκάω στο γέλιο κάθε φορά που την βλέπω..Η στο true lies που κρέμεται ο τρομοκράτης απο τον πύραυλο και πατάει την εκτοξευση και του λέει "you are fired"..:143:

Και επίσης έξυπνο χιούμορ έχουν οι πειρατές της Καραϊβικής,κυρίως ο Τζονι Ντεπ!

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Πότε θα κυκλοφορήσει σε bluray?

SHERLOCK HOLMES
SHUTTER ISLAND
ALICE IN WONDERLAND
THE IMAGINARIUM OF DR PARNASSUS

?????
Δεν υπάρχει ενημέρωση, ακόμα, από τους επίσημους διανομείς για την ημερομηνία κυκλοφορίας των συγκεκριμένων τίτλων σε blu-ray! Μόλις υπάρξει θα postaro τα νέα!!!:126:

Reaction score
130

SHERLOCK HOLMES
SHUTTER ISLAND
ALICE IN WONDERLAND
THE IMAGINARIUM OF DR PARNASSUS

?????
Το πρώτο και το τελευταίο νομίζω ότι δέν θα βγει ποτέ σε blu-ray.
Για το "SHUTTER ISLAND" είχα διαβάσει ενημερωτικό φυλλάδιο της audio visual που έγραφε για μέχρι τέλους Ιουνίου.

Reaction score
0

Δεν υπάρχει ενημέρωση, ακόμα, από τους επίσημους διανομείς για την ημερομηνία κυκλοφορίας των συγκεκριμένων τίτλων σε blu-ray! Μόλις υπάρξει θα postaro τα νέα!!!:126:
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ...ALICE IN WONDERLAND - Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ (BLU-RAY):

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.901
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo