Πρόβλημα Dune 3 Hardware ή Software;

Reaction score
0
Τον τελευταίο καιρό στους δίσκους DVD (αντιγραφής ή ενοικιαζόμενους) ενώ παίζει, ανά 4-5 λεπτά με πετάει έξω στο κεντρικό μενού. Δεν το κάνει στα CD, ούτε όταν παίζουν ταινίες από δίκτυο και από USB.
Πιστεύετε πως φταίει κάποια ρύθμιση ή να την ψάξω για αλλαγή του optical drive;
ΥΓ Έχω δοκιμάσει διάφορες ρυθμίσεις Video και έχω κάνει αναβάθμιση λογισμικού.

Reaction score
1.458
Απάντηση: Πρόβλημα Dune 3 Hardware ή Software;

Κάποια ρύθμιση μάλλον φταίει.Ποιό firmware έχεις?

Reaction score
4.250

Οταν παιζει απροβληματιστα τα dvd για μηνες, με το ιδιο firmware αρχιζει τελευταια να δημιουργει προβληματα, τοτε υπαρχει πιθανοτητα να ειναι θεμα firmware? Προσωπικα αμφιβαλω.

Reaction score
0

Έχω το τελευταίο firmware, αλλά δοκίμασα και με τα παλιά. Τα ίδια. Τη στιγμή που κλείνει, η οθόνη της συσκευής γράφει γαι λίγο STOP, σαν να πάτησε κάποιος το STOP από το remote...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Σου κανει το ιδιο και με καποιο δικο σου DVD(οχι αντιγραφο)
η και με Blu Ray δισκακι?

Reaction score
0

Αν εννοείς πρεσαριστό, ναι. Νοίκιασα απ' το video club 2-3 ταινίες και δεν μπόρεσα να τις δω. Blue Ray δεν έχω δοκιμάσει. Θα βάλω μία το απόγευμα και θα σου πω.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Αν εννοείς πρεσαριστό, ναι. Νοίκιασα απ' το video club 2-3 ταινίες και δεν μπόρεσα να τις δω. Blue Ray δεν έχω δοκιμάσει. Θα βάλω μία το απόγευμα και θα σου πω.
Oxi νοικιασμενο, δικο σου!

Reaction score
0

Οταν παιζει απροβληματιστα τα dvd για μηνες, με το ιδιο firmware αρχιζει τελευταια να δημιουργει προβληματα, τοτε υπαρχει πιθανοτητα να ειναι θεμα firmware? Προσωπικα αμφιβαλω.
Βασίλη το "για μήνες" δε λέει τίποτα, γιατί εσύ ξέρεις πως έβλεπα ταινίες από μουσικά αρχεία και ελάχιστες από δισκάκια.

Reaction score
0

Oxi νοικιασμενο, δικο σου!
Αντρέα έχω πολλά δισκάκια με παιδικές ταινίες που αντέγραψα με διάφορους τρόπους... και από διάφορες πηγές. Καμμιά 10ριά που δοκίμασα δεν παίζουν (ενώ παίζουν κανονικά σε άλλα player)

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Αντρέα έχω πολλά δισκάκια με παιδικές ταινίες που αντέγραψα με διάφορους τρόπους... και από διάφορες πηγές. Καμμιά 10ριά που δοκίμασα δεν παίζουν (ενώ παίζουν κανονικά σε άλλα player)
Οχι νοικιασμενα και αντεγραμμενα.
Θα ηθελα να δοκιμασεις με μερικες κανονικες ταινιες και να μας πεις.:126:

Reaction score
0

Οχι νοικιασμενα και αντεγραμμενα.
Θα ηθελα να δοκιμασεις με μερικες κανονικες ταινιες και να μας πεις.:126:
Δεν έχω καμμία αγορασμένη ταινία DVD, μόνο μία Blue Ray. Θα τη δοκιμάσω και θα σου πω. Αλλά τι νόημα έχει αυτή η δοκιμή; Ας πούμε πως παίζει. Τι σημαίνει; Πως φταίνε τα δισκάκια;

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Το ps3 σου παίζει απροβλημάτιστα αντεγραμένα δισκάκια;
Εμένα πάντως μου κάνει πολλά περίεργα.
Γενικά πάντως υπάρχουν πολλά παράπονα με την συμβατότητα br συσκευών,διαφόρων κατασκευαστών,και δισκακίων αντεγραμμένων ή ενοικιαζόμενων.Δισκάκια που λειτουργούν απροβλημάτιστα σε dvd players αρνούνται να παίξουν σε br players.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Πρόβλημα Dune 3 Hardware ή Software;

Το ps3 σου παίζει απροβλημάτιστα αντεγραμένα δισκάκια;
Εμένα πάντως μου κάνει πολλά περίεργα.
Γενικά πάντως υπάρχουν πολλά παράπονα με την συμβατότητα br συσκευών,διαφόρων κατασκευαστών,και δισκακίων αντεγραμμένων ή ενοικιαζόμενων.Δισκάκια που λειτουργούν απροβλημάτιστα σε dvd players αρνούνται να παίξουν σε br players.
Κι όμως φίλε μου, το PS3 το χρησιμοποιούν τα παιδιά μου και έχουν δει άπειρες νοικιασμένες και αντιγραμένες ταινίες. Δεν θυμάμαι εδώ και 3 χρόνια που τόχω να αρνήθηκε να παίξει κάποια απ' αυτές.

Reaction score
4.250

Παντως και γω στις 5 ταινιες blue ray που νοικιααζω την μια δεν μου την παιζει και εχω καβαντσα το blue ray της Panasonic (για τα δυσκολα) που τα παιζει ολα κανονικα. Μου την σπαει παρα πολυ που ακουω τον μηχανισμο αναγνωσης. Παντα μου δινει την εντυπωση οτι ζοριζεται, αυτο μου το κανει και σε απλα δισκακια μουσικης.

Reaction score
0

Λοιπόν το Blue Ray το έπαιξε κανονικά! Δεν έχω κάτι άλλο να βάλω (όπως κατάλαβες δεν αγοράζω ποτέ δισκάκια...). Τι σημαίνει αυτό γιατρέ;
Μάλλον θα πρέπει να ξεχάσω τα νοικιασμένα δισκάκια;

Reaction score
1.458

Πήγαινε εδώ και κατέβασε το optical_drive_fw_version κάνε το check και αν δεις ότι έχεις version HJBQ τότε κατέβασε το HJ95 εγκατεστησέ το και θα πρέπει να είσαι εντάξει μετά.

How To Install Optical Drive Firmware

Perform the following steps:

Download a ZIP file with the optical drive firmware ("dune_bdprime3_optical_drive_fw_sunext_...zip"), and unpack it. It contains just a single file "SUNEXT.B01".
Create a DVD+/-R/RW disc containing just a single file "SUNEXT.B01" (and nothing else). Use single session, and close the session (finalize the disc). The recommended way is to use "Nero Burning Rom 8" or a similar program.
Power off the player, power on the player, wait until the player finishes loading.
Enter Setup menu on the player (this is very important step to ensure correct operation -- do not stay on the main menu!).
Press EJECT and insert the disc with the "SUNEXT.B01" file, press EJECT again to close the tray.
The BD drive will detect the disc and will update its firmware. Do not perform any actions before the firmware update completes!
Finally, the BD drive will eject the disc on its own. This means that firmware update has completed OK.
Power off the player, power on the player again.
(Optional) Use the "dune_service_bdprime3_optical_drive_fw_version.dsf" service file to check that the optical drive reports the correct firmware version.

Reaction score
0

Πήγαινε εδώ και κατέβασε το optical_drive_fw_version κάνε το check και αν δεις ότι έχεις version HJBQ τότε κατέβασε το HJ95 εγκατεστησέ το και θα πρέπει να είσαι εντάξει μετά.
Εκεί που βάλανε το link κάτω-κάτω που να το δεις!
Οι πρώτες δοκιμές δείχνουν πως διορθώθηκε. Μάλλον αυτό ήταν.
Σ' ευχαριστώ...

Reaction score
4.250

Εκεί που βάλανε το link κάτω-κάτω που να το δεις!
Οι πρώτες δοκιμές δείχνουν πως διορθώθηκε. Μάλλον αυτό ήταν.
Σ' ευχαριστώ...
Αντε μολις τελειωσεις να περασεις απο το σπιτι να φτιαξεις και το δικο μου.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.964
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988