Οποιος μπορει βοηθεια!!!

Reaction score
0
Καλησπερα παιδια. Ενδιαφερομαι να αγορασω ενα media player να το συνδεω με την τηλεοραση και να βλεπω κατι ταινιες που εχω κατεβασει..Καποιες ταινιες εινα και 720p η και 1080.και με ξεχωριστους υποτιτλους .srt.Θελω να συνδεεται με hdmi να παιζει (φυσικα)ελληνικους υποτιτλους και εαν γινεται να μπορω να μεγαλωσω η να μικρινω την γραματοσσειρα(εαν γινεται).
Ακουω διαφορους για καποια media player και αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι της wd .Aλλα μου λενε πρεπει να κατεβασεις ενα firmware για τους υποτιτλους και κατι τετοια..ισχυουν??Η αν παρω καποιον wd θα μπορω να κανω την δουλεια μου??

Ζητω συγνωμη αν κουρασα αλλα απο το πρωι διαβαζω και δεν εχω καταληξει....

Reaction score
1.213
Απάντηση: Οποιος μπορει βοηθεια!!!

Για αυτα που ζητας το wd ειναι πολυ καλη και φθηνη λυση.Εχει στο μενου ρυθμιση μεγεθους υποτιτλων.Το firmware δεν ειναι τιποτα, 1 λεπτο υποθεση, ετσι και αλλιως μολις το αγορασεις καλο ειναι να δεις ποιο εχει (απο το μενου ) και να το αναβαθμισεις στο τελευταιο , αν δεν ειναι αυτο.

Reaction score
0

Πιο απο ολα τα WD να διαλεξω??εισαι κατοχος καποιου??
Ευχαριστω για την αμεση απαντηση

Reaction score
0

Και μετο update διορθωνονται ολα??γιατι καποιοι λενε οτι και μετα συνανταν αλλα προβληματα...αλλα εαν μου λες οτι δεν υπαρχει προβλημα δεν υπαρχει λογοε να μην σε πιστεψω..

Reaction score
1.213

Και μετο update διορθωνονται ολα??γιατι καποιοι λενε οτι και μετα συνανταν αλλα προβληματα...αλλα εαν μου λες οτι δεν υπαρχει προβλημα δεν υπαρχει λογοε να μην σε πιστεψω..
Κοιτα , ειμαι κατοχος και ευχαριστημενος.Το διορθωνονται ειναι σχετικο, δεν εχει καποια λαθη, εχει απλως καποιες ελλειψεις , για αλλους σημαντικες για αλλους ασημαντες αναλογα με το τι υλικο (και κυριως με τον ηχο ) βλεπει κανεις η τις δυνατοτητες εχει , ελλειψεις που μπορει να τις εχουν και τα αλλα media player ,η οχι .:137:
Εχω το live.Πχ για mkv με το dts που συνηθως χρησιμοποιειται ειναι κουφετακι (τι 720, τι 1080, δωσε πραγμα να τα καταπιει)...:137:

Βγαλε εσυ τους υποψηφιους (διαβαζοντας ) , πες τι ακριβως διαβασες που σε προβληματιζει , τι υλικο βλεπεις και τι ακριβως θελεις και θα σου πουμε διαγνωση..για να μην υπαρχουν και αμφιβολιες.:137:

Reaction score
1.458

Αν διαλέξεις WD τότε το Live είναι μονόδρομος.Απόλυτα τίμια πρόταση για τα λεφτά του,παρά τις όποιες ελλείψεις έχει.
Αλλώστε όλα τα media players μηδενός εξαιρουμένου έχουν ελλείψεις ή bugs!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.967
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas