Αγορά ηχείων...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.016
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αγορά ηχείων...

...Coltrane Supreme...
Πφφφφ, Coltrane... Χάθηκε ο κόσμος δηλαδής να το έλεγαν Sarah Vaughan; Άμα δε δίνουν και γυναικεία ονόματα στα ηχεία, στο τέλος θα μας πούνε αδερφές... :604:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.019

Πφφφφ, Coltrane... Χάθηκε ο κόσμος δηλαδής να το έλεγαν Sarah Vaughan; Άμα δε δίνουν και γυναικεία ονόματα στα ηχεία, στο τέλος θα μας πούνε αδερφές... :604:
τουλάχιστον δε βάζουν μεγάφωνα στα πλάγια! :142::142::142:

Reaction score
684

τουλάχιστον δε βάζουν μεγάφωνα στα πλάγια! :142::142::142:
καλα αμα βρεις εσυ αλλο ισοβαρικο ηχειο εκτος απο το Sunray που να παιζει στο μισο μετρο απο τον πλαινο τοιχο βαλε μια φωνη.... τα Κινεζακια στο Hong Kong που ζουνε σε σπιρτοκουτα-διαμερισματα τα πετανε οπου ναναι και παιζουν....

παντως για να μη λες οτι δε σε σκεφτομαι να αναφερω οτι ΟΛΟΙ με ενεργο εξωτερικο crossover το παιζουν το Sunray. Παιζει αλλου σε σχεση με την normal παθητικη διενισχυση...

http://www.dagogo.com/assets/images/image/EVENTS/2010 CES/Coverage 5/2010CES-5-Tidal-1a.jpg

http://www.tidal-audio.de/pictures/Sunray-active-four-monoamps.pdf

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.019
Απάντηση: Αγορά ηχείων...

ενώ τα wisdom τα παίζουν παθητικά, ε? χαχαχαχα, έλα βρε, νταξ, μη σκας....

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αγορά ηχείων...

καλα αμα βρεις εσυ αλλο ισοβαρικο ηχειο εκτος απο το Sunray που να παιζει στο μισο μετρο απο τον πλαινο τοιχο βαλε μια φωνη.... τα Κινεζακια στο Hong Kong που ζουνε σε σπιρτοκουτα-διαμερισματα τα πετανε οπου ναναι και παιζουν....

παντως για να μη λες οτι δε σε σκεφτομαι να αναφερω οτι ΟΛΟΙ με ενεργο εξωτερικο crossover το παιζουν το Sunray. Παιζει αλλου σε σχεση με την normal παθητικη διενισχυση...

http://www.dagogo.com/assets/images/image/EVENTS/2010 CES/Coverage 5/2010CES-5-Tidal-1a.jpg

http://www.tidal-audio.de/pictures/Sunray-active-four-monoamps.pdf
Η μόνη περίπτωση να πει ο ear ότι παίζει το Tidal καλά είναι να μην το λέει κανένας άλλος. :143:

Reaction score
684

ενώ τα wisdom τα παίζουν παθητικά, ε? χαχαχαχα, έλα βρε, νταξ, μη σκας....
wisdom ειχα δει κατι εντοιχισμενα ηχεια για home theater που εχουν στο τμημα Hi Fi του Harrods...

μονο κατι ψωναρες τα κοιταζανε.... και φυσικα δε τα βαζανε να παιξουνε.... δεν μας ενδιεφερε ο ηχος...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.019

wisdom ειχα δει κατι εντοιχισμενα ηχεια για home theater που εχουν στο τμημα Hi Fi του Harrods...

μονο κατι ψωναρες τα κοιταζανε.... και φυσικα δε τα βαζανε να παιξουνε.... δεν μας ενδιεφερε ο ηχος...

αυτά τα εντοιχισμένα πάντως που λες, πήραν τη διάκριση των καλύτερων εντοιχισμένων ηχείων στο Home Theater Review.

πάντως, ξέρεις καλά πως εννοούσα ένα από αυτά τα 3 κορυφαία, ή από αυτά για μικρότερους χώρους.

Τα οποία ΙΜΗΟ δεν έχουν αντίπαλο. Επίσης, η κορυφαία τριάδα, δεν αγοράζονται από νορμάλ πορτοφόλι...:141:

εγώ γλυκοκοιτάζω το Μ75 πάντως, με το μεγάλο ρίμπον και 2 γούφερ ανα κανάλι. Το οποίο ναι μεν δεν είναι φτηνό, αλλά είναι φτηνότερο από κάτι άλλα που συγκριτικά είναι για ....μπάτσες! Περιμένω επίσημες τιμές από Acoustic Design εδώ στο ελλάντα μας, και βλέποντας και κάνοντας που λένε... Αλλιώς πιθανά να προχωρήσω στην αγορά των μεγαφώνων μόνο, και να κατασκευάσω μια ίνφινιτ μπάφλ καμπίνα για το ρίμπον και ένα τετράγωνο κλειστό κουτί για τα γούφερ. είδωμεν. πάντως τα λεφτά των τινταλ δε θα τά'δινα και να τά'χα. θα ένιωθα πολύ θύμα ρε παιδί μου...

τα τινταλ που κόλλησες, δε λέω ότι δεν είναι πολύ καλά ηχεία. δυστυχώς όμως είναι υπερκοστολογημένα σε βαθμό κακουργήματος. Τα δε 2 μεγάλα μοντελάκια τους έχουν μεγάφωνα και στα πλάγια, κάτι που δε γουστάρω με τίποτα, ιδίως όταν μιλάμε για ένα κάρο λεφτά, ας βρίσκαν τρόπο να τα βάλουν όλα εμπρός!:138::137:

και ποσώς με ενδιαφέρει αν έχει κόρνα ή όχι το westlake, ακόμα και το μικρότερο, επίσης είναι ηχείο που θα αγόραζα ευχαρίστως, προφανώς με ενεργό κρος, στάνταρ, όπως άλλωστε και τα wisdom. κι ας είναι "άσχημο" για κάποιους, έχει κάποια χαρίσματα που δεν έχουν πολλά άλλα ηχεία, συμπεριλαμβανομένων προφανώς και των τινταλ. πχ δυναμικό εύρος. αλλά εσύ δε κοιτάς κάποια πράγματα, έχεις κολλήσει, έρωτας είναι αυτός, οπότε και σε δικαιολογώ απόλυτα.

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Αγορά ηχείων...

τα τινταλ που κόλλησες, δε λέω ότι δεν είναι πολύ καλά ηχεία. δυστυχώς όμως είναι υπερκοστολογημένα σε βαθμό κακουργήματος.
Ενώ τα Wisdom έχουν λογική τιμή ε? :143:

Reaction score
684

αυτά τα εντοιχισμένα πάντως που λες, πήραν τη διάκριση των καλύτερων εντοιχισμένων ηχείων στο Home Theater Review.

πάντως, ξέρεις καλά πως εννοούσα ένα από αυτά τα 3 κορυφαία, ή από αυτά για μικρότερους χώρους.

Τα οποία ΙΜΗΟ δεν έχουν αντίπαλο. Επίσης, η κορυφαία τριάδα, δεν αγοράζονται από νορμάλ πορτοφόλι...:141:

τα τινταλ που κόλλησες, δε λέω ότι δεν είναι πολύ καλά ηχεία. δυστυχώς όμως είναι υπερκοστολογημένα σε βαθμό κακουργήματος. Τα δε 2 μεγάλα μοντελάκια τους έχουν μεγάφωνα και στα πλάγια, κάτι που δε γουστάρω με τίποτα, ιδίως όταν μιλάμε για ένα κάρο λεφτά, ας βρίσκαν τρόπο να τα βάλουν όλα εμπρός!:138::137:
κολλησα γιατι τα εχω ακουσει (πανω απο μια φορα). Οταν με το καλο ακουσω και ενα συστημα με Wisdom και με εντυπωσιασει εξισου θα το πω δημοσιως....

αλλα ας παμε σε πιο γηινα πραγματα (και οχι τοσο υπερκοστολογημενα)....

Πρεπει να ακουσεις τα ηχεια του Houston.... ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ...

Εχω να ανοιξω το συστημα απο την προηγουμενη εβδομαδα λογω μιας ακροασης των εν λογω ηχειων... Εχω αποκτησει στερητικο συνδρομο....

Reaction score
684

εγώ γλυκοκοιτάζω το Μ75 πάντως, με το μεγάλο ρίμπον και 2 γούφερ ανα κανάλι. Το οποίο ναι μεν δεν είναι φτηνό, αλλά είναι φτηνότερο από κάτι άλλα που συγκριτικά είναι για ....μπάτσες! Περιμένω επίσημες τιμές από Acoustic Design εδώ στο ελλάντα μας, και βλέποντας και κάνοντας που λένε... Αλλιώς πιθανά να προχωρήσω στην αγορά των μεγαφώνων μόνο, και να κατασκευάσω μια ίνφινιτ μπάφλ καμπίνα για το ρίμπον και ένα τετράγωνο κλειστό κουτί για τα γούφερ. είδωμεν. πάντως τα λεφτά των τινταλ δε θα τά'δινα και να τά'χα. θα ένιωθα πολύ θύμα ρε παιδί μου...
:
θυμα θα νιωσεις εαν τα ακουσεις αφου αγορασεις τα Wisdom... παω και στοιχηματακι...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.019
Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορά ηχείων...

Ενώ τα Wisdom έχουν λογική τιμή ε? :143:
κοίτα να σου πω, ο κατασκευαστής τους, με τον οποίο μίλησα αρκετές ώρες στο τηλέφωνο, μου δίνει τις μονάδες των Μ75 με 9.000 αμέρικαν ντάλαρς, συν πλήρη σχέδια για να κάνω τις καμπίνες, αλλά και υποστήριξη σε όποιο θέμα κολλήσω, καθώς και λεπτομερείς ρυθμίσεις για τα ενεργά κρος και τα διορθωτικά νοτς φίλτρα.

εντάξει, $9.000 δεν είναι λίγα, αλλά ....δεν είναι και αυτά που ζητάν κάποια άλλα καλολουστραρισμένα κουτάκια, ε?:143::138::137:

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορά ηχείων...

κοίτα να σου πω, ο κατασκευαστής τους, με τον οποίο μίλησα αρκετές ώρες στο τηλέφωνο, μου δίνει τις μονάδες των Μ75 με 9.000 αμέρικαν ντάλαρς, συν πλήρη σχέδια για να κάνω τις καμπίνες, αλλά και υποστήριξη σε όποιο θέμα κολλήσω, καθώς και λεπτομερείς ρυθμίσεις για τα ενεργά κρος και τα διορθωτικά νοτς φίλτρα.

εντάξει, $9.000 δεν είναι λίγα, αλλά ....δεν είναι και αυτά που ζητάν κάποια άλλα καλολουστραρισμένα κουτάκια, ε?:143::138::137:
Καλά οκ, απλά άκου και κανά λουστραρισμένο ηχειάκι πριν κάνεις τη κίνηση γιατί σε βλέπω να πέφτεις σε κατάθλιψη μετά.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.019

θυμα θα νιωσεις εαν τα ακουσεις αφου αγορασεις τα Wisdom... παω και στοιχηματακι...
Καλά οκ, απλά άκου και κανά λουστραρισμένο ηχειάκι πριν κάνεις τη κίνηση γιατί σε βλέπω να πέφτεις σε κατάθλιψη μετά.

χεχεχε, δε ξέρεις μου φαίνεται τι έχω ακούσει και τι όχι....:142:

καλά, δε σας προλαβαίνω, πω πω, τι έρωτας είν'αυτός βρε?

Reaction score
684

χεχεχε, δε ξέρεις μου φαίνεται τι έχω ακούσει και τι όχι....:142:
οταν τα φτιαξεις φερτα να τα βαλεις διπλα στου ιδιου κοστους λουστραρισμενα κουτακια του Houston και αμα δε τα πεταξεις απο το παραθυρο εγω θα παρω διαρκειας στο βαζελο...

Reaction score
684
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορά ηχείων...

ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος!!!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.019

βρε σεις, σαν ερωτευμένοι πιγκουίνοι κάνετε!:136::137::138::142:

μη ξεχνάτε πάντως τα βασικά, μιλάμε για ηχεία, ένα ρίμπον τέτχιου ύψους που συμπεριφέρεται σαν αρέι και δουλεύει από τους 120 κύκλους (1 δρόμος για όλη τη μουσική), με τέτχιες δυνατότητες στάθμης και τέτχια απόκριση, δεν είναι να το προσπερνάς έτσι χαλαρά, μη κάνετε σα παιδιά βρε...

τες πα, εγώ το βλέπω αλλιώς, πολύ πιο χαλαρά, δεν έχω κανένα θέμα ούτε κόλλημα, και κόρνα θα έπαιρνα ευχαρίστως, χωρίς κανένα ενδοιασμό, το jbl Everest είναι μια μικρογραφία του μικρού westlake και δε θα είχα κανένα θέμα με κανένα από τα δυό.

θέμα θα είχα αν μου έλεγες να δουλέψω κάποιο παθητικά, κι όχι με ενεργό κρος και πολυενίσχυση. για να ξέρουμε τι λέμε.

κι όσον αφορά επιδόσεις και ακρίβειες και τα συναφή, τα όπλα της K+H είναι πάντα στη θέση τους, έτοιμα να πυροβολήσουν θανατηφόρα κάθε λουστραρισμένο τσουτσουνάκι, κι εσείς λέτε ότι θέτε, κανένα πρόβλημα φιλαράκια!

Reaction score
4

Δεν περνώ ενεργά...ας κλείσει το θέμα αφού ούτος η άλλος μιλάνε για άσχετα πράγματα

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.019

Δεν περνώ ενεργά...ας κλείσει το θέμα αφού ούτος η άλλος μιλάνε για άσχετα πράγματα
βρε άντε κι εσύ που θες ηχεία...:143::135::143::135:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis