Θα μας σώσει και σ' αυτή την περίπτωση το Δ.Ν.Τ;

Reaction score
249
Απάντηση: Θα μας σώσει και σ' αυτή την περίπτωση το Δ.Ν.Τ;

καλα εβαλα το αμαζον παραδειγμα-αλλα και πωτοπορεια,greekbooks,e-shop,πλαισιο κλπ αλλαζουν τιμες;
Βεβαια δεν ξερω αν το συγκεκριμενο καταστημα πουλα και on line

Reaction score
2

Και κατι τελευταιο. Απο περιπου 3000 προιοντα βρεθηκε καποιο με αλλη τιμη, και με ελαφρα την συνειδηση κατακρινεται και δυσφημιζεται μια εταιρια για ενα προιον!!!. Στο site της project η τιμη ειναι αυτη που εχουμε. Παλιοτερα που ειχαν πεσει οι τιμες στα καλωδια και στο site δεν ειχε ενημερωθει ο καταλογος κανενας δεν παραπονεθηκε!

Gio

Reaction score
185

Γιαννη, ο Naim XS τι τιμη εχει?

Δεν ειναι προσωπικο φυσικα το ζητημα, και εαν δεν επροκειτο για τον Ορφεα, τον οποιο εγω θεωρω την πιο σοβαρη εταιρεια στον χωρο, δεν θα ασχολιομουνα καν.
Αλλα κατι τετοια μικρολαθακια καλο ειναι να διορθωνονται, γιατι μπορουν ευκολα να δωσουν λαβη για σχολια.

Reaction score
2

Γιαννη, ο Naim XS τι τιμη εχει?

Δεν ειναι προσωπικο φυσικα το ζητημα, και εαν δεν επροκειτο για τον Ορφεα, τον οποιο εγω θεωρω την πιο σοβαρη εταιρεια στον χωρο, δεν θα ασχολιομουνα καν.
Αλλα κατι τετοια μικρολαθακια καλο ειναι να διορθωνονται, γιατι μπορουν ευκολα να δωσουν λαβη για σχολια.
Δεν καταλαβα τωρα τεστ κανουμε?
Ο xs2 που κυκλοφορει τωρα εχει 1850€. Στο site η τιμη ειναι σωστη αλλα αφορα τον xs πριν αλλαξει με τον 2 που ειχε 1600€.
Ρε παιδια τοσο δυσκολο ειναι το τηελεφωνο? Αλλωστε σε σχεση με amazon ο ορφεας δεν πουλαει απο το site απλα ανεβαζει ενδεικτικες τιμες! Ελλεος δηλαδη το καναμε και θεμα! Δεν εχουμε με τι να ασχοληθουμε και μας τρωει μου φαινεται...

Reaction score
1.685

Το 1994 βρισκομαι στην Αμερικη σε ενα μικρο επαρχιακο καταστημα που πωλουσε ρολογια. Κοιταζω ενα στην βιτρινα και μπαινω μεσα να το αγορασω. Το βγαζει ο πωλητης απο το κουτι και μου λεει τιμη 60 δολλαρια ακριβοτερα απο την βιτρινα του. Μολις του αναφερω την τιμη που αναγραφεται εξω και αφου την ελενξε κι ο ιδιος ζητωντας μου απειρες φορες συγνωμη μου το εδωσε στην τιμη της βιτρινας κοβοντας αποδειξη στην κανονικη τιμη του "παγκου".

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.439
Re: Απάντηση: Θα μας σώσει και σ' αυτή την περίπτωση το Δ.Ν.Τ;

Τι λεει ο νομος?
Ο νόμος λέει πως είναι παράβαση να πουλάς κάτι σε τιμή διαφορετική από την αναγραφόμενη.
Για παράδειγμα θα σου αναφέρω αλυσίδα σούπερ μάρκετ που έχει φάει άπειρα πρόστιμα επειδή η τιμή του ραφιού είναι διαφορετική από αυτή του ταμείου.

Σαν δικαιολογία έλεγαν κάθε φορά πως είναι πάρα πολλά τα προϊόντα και δεν προλαβαίνουν να αλλάξουν τιμές.

Reaction score
2
Απάντηση: Re: Απάντηση: Θα μας σώσει και σ' αυτή την περίπτωση το Δ.Ν.Τ;

Ο νόμος λέει πως είναι παράβαση να πουλάς κάτι σε τιμή διαφορετική από την αναγραφόμενη.
Για παράδειγμα θα σου αναφέρω αλυσίδα σούπερ μάρκετ που έχει φάει άπειρα πρόστιμα επειδή η τιμή του ραφιού είναι διαφορετική από αυτή του ταμείου.

Σαν δικαιολογία έλεγαν κάθε φορά πως είναι πάρα πολλά τα προϊόντα και δεν προλαβαίνουν να αλλάξουν τιμές.
Αυτο το τελευταιο ειναι απατη φιλε και δε νομιζω οτι εχει σχεση με εμας και δεν δεχομαι καμια τετοια συγκριση!

Reaction score
6
πολυς θορυβος και αγχος για την τιμη ενος προιοντος.

Ο Ορφεας εχει 3.002 + προιοντα και του ξεφυγε μια τιμη ,σιγουρα οχι σκοπιμα αλλά απο λαθος απο το site του. Οχι απο το ραφι αλλά απο το site.

Μεσα στην καθημερινοτητα της αγχωτικης ζωης μας και την πρωτογνωρη...κατασταση που βρισκεται σημερα το εμποριο και η ζωη μας ,, πιστευω οτι πρεπει να καταλαβουμε και τη θεση μιας επιχειρησης που απο λαθος εγραψε ενα κωδικο με την παλια τιμη του στο site της.

Υπαρχει καποιος απο μας που να μην εχει κανει λαθος, που να μην του εχει ξεφυγει κατι? Νομιζω κανενας. Ανθρωπινα ειναι ,αρκει να μην προξενουν ανεπανορθωτες ζημιες.

D

Deleted member 23222

Guest

Αυτο το τελευταιο ειναι απατη φιλε και δε νομιζω οτι εχει σχεση με εμας και δεν δεχομαι καμια τετοια συγκριση!
Aποκατέστησε λοιπόν την παράλειψη σου φίλε εμπράκτως ώστε να πείσεις τα περί λάθους όλα τα άλλα είναι π@π@ρολογίες...

Reaction score
2

Aποκατέστησε λοιπόν την παράλειψη σου φίλε εμπράκτως ώστε να πείσεις τα περί λάθους όλα τα άλλα είναι π@π@ρολογίες...
Ετσι να μιλας στο σοϊ σου αρχηγε κι οχι σε εμενα. Δεν εκανα κατι στο δικο μου site ουτε θα απολογηθω σε εμπαθεις!

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Ετσι να μιλας στο σοϊ σου αρχηγε κι οχι σε εμενα. Δεν εκανα κατι στο δικο μου site ουτε θα απολογηθω σε εμπαθεις!

Λίγο cool βρε παιδιά Σαββατιάτικα...

D

Deleted member 23222

Guest

Φιλαράκι άλλαξε δουλειά,είσαι ακατάλληλος...

D

Deleted member 23222

Guest

Σε ολες ΜΑ ΟΛΕΣ τις δουλειές τα λάθη πληρώνονται από αυτόν που τα κάνει,δεντα επωμίζεται ο καταναλωτής ΤΕΛΟΣ...

Reaction score
2

Σε ολες ΜΑ ΟΛΕΣ τις δουλειές τα λάθη πληρώνονται από αυτόν που τα κάνει,δεντα επωμίζεται ο καταναλωτής ΤΕΛΟΣ...
ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΘΟΣ. ΤΟ SITE ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ. Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΤΙΜΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο DEALER ΠΟΥ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΕ!!! ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ!!! Οσο για το ακαταλληλος αστο να το κρινουν οι φιλοι και οι πελατες μου. Μαλλον το site που γραφω ειναι ακαταλληλο και δεν θα ξαναγινει αυτο. Τελος!!!

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.144

Ε όχι και προσβολή! Κοινή λογική είναι.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Οσο για το ακαταλληλος αστο να το κρινουν οι φιλοι και οι πελατες μου. Μαλλον το site που γραφω ειναι ακαταλληλο και δεν θα ξαναγινει αυτο. Τελος!!!

Γιάννη, από μάς εχεις κριθεί.

Μια χαρά κατάλληλο ειναι το site.

D

Deleted member 23222

Guest

LIST]
[*]
[/LIST]Σε περιόδο οικονομικής κρίσης, η τιμή ενός προϊόντος αυξάνεται κατά 25% (αν συνέτρεχε λόγος όπως αλλαγή Φ.Π.Α., η αύξηση θα ήταν έως 2 € στα 100) χωρίς να ενημερώνεται σε εύλογο χρονικό διάστημα η ιστοσελίδα;

Μα και συ ρε φίλε δεν καταλαβαίνεις οτι 25% απόκλιση είναι ενδεικτική? Δηλαδή αν έκανε 5.000 και πλήρωνες 7500 στο ταμείο, θα το θεωρούσες σημαντικό? Μάλλον δεν καταλαβαίνεις από εμπόριο made in Greece...ΤΕΛΟΣ

D

Deleted member 23222

Guest

Στο ελλάντα λοιπόν η διαδικασία αγορών έχει ως εξής:

1.Βλέπουμε τη τιμή από το site
2.Tηλεφωνούμε στο κατάστημα για επιβεβαίωση,παίρνουμε τη νέατιμή.
3.Πηγαίνουμε στο κατάστημα αφού προηγουμένως σηκώσουμε τα ρέστα μας από τη τράπεζα αφού ενδέχεαι οι τιμές να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.
4.Ευθυτενείς και με το υπογλώσσιον ως dentyne,κατευθυνόμαστε εις το ταμείον
5.Πληρώνουμε και τη νέα αύξηση την χρεώνουμε στη πιστωτική...

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.130
Members
38.534
Νεότερο μέλος
Drizzt