Θα μας σώσει και σ' αυτή την περίπτωση το Δ.Ν.Τ;

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Θα μας σώσει και σ' αυτή την περίπτωση το Δ.Ν.Τ;

Στο ελλάντα λοιπόν η διαδικασία αγορών έχει ως εξής:

Μάλλον λιγο διαφορετικά ειναι τα πραγματα.

Παιρνουμε την χαμηλότερη τιμή του ιντερνετ, μετά πηγαινουμε στα μαγαζιά , ζητάμε ν ακουσουμε το μισο μαγαζί καί στο τέλος ζητάμε την τιμή που βρήκαμε σε ενα κάποιο site...

D

Deleted member 23222

Guest

Μάλλον λιγο διαφορετικά ειναι τα πραγματα.

Παιρνουμε την χαμηλότερη τιμή του ιντερνετ, μετά πηγαινουμε στα μαγαζιά , ζητάμε ν ακουσουμε το μισο μαγαζί καί στο τέλος ζητάμε την τιμή που βρήκαμε σε ενα κάποιο site...
Λοιπόν τώρα ΔΗΜΟΣΙΩΣ προκαλώ τη διαγραφή μου από το forum σας.Μπήκα στο forum από αγάπη για τη μουσική πρωτευόντως και στο hi end δευτερευόντως ως το μοναδικό μέσο απόλαυσης της.Θεωρούσα ηλιθίως οτι οι συνδαιτυμόνες μου είναι αγνοί καταναλωτές και όχι εμπορικοί αντιπρόσωποι ή προασπιστές τους.

Ευχαριστώ δημοσίως τον κύριο Κόγια για τη σοβαρότητα του ακόμα και αν διαφωνήσαμε κάποτε...

Δεν δέχομαι καμία μομφή...τις κίτρινες κάρτες στο γήπεδο...

Δεν έχω κανάνα όφελος από το forum σας και την ΟΠΟΙΑ ενημέρωση μπορώ να την έχω και χωρίς να είμαι μέλος.

Τέλος ΔΕΝ ανήκω σε καμμία παραστρατιωτική οργάνωση και δεν μασάω από γελοίους κανόνες ,ούτε κάνω παρελάσεις...

Τελος ΛΥΠΑΜΑΙ ,ΛΥΠΑΜΑΙ......

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.143

LIST]
[*]
[/LIST]Σε περιόδο οικονομικής κρίσης, η τιμή ενός προϊόντος αυξάνεται κατά 25% (αν συνέτρεχε λόγος όπως αλλαγή Φ.Π.Α., η αύξηση θα ήταν έως 2 € στα 100) χωρίς να ενημερώνεται σε εύλογο χρονικό διάστημα η ιστοσελίδα;

Μα και συ ρε φίλε δεν καταλαβαίνεις οτι 25% απόκλιση είναι ενδεικτική? Δηλαδή αν έκανε 5.000 και πλήρωνες 7500 στο ταμείο, θα το θεωρούσες σημαντικό? Μάλλον δεν καταλαβαίνεις από εμπόριο made in Greece...ΤΕΛΟΣ
Κοίταξε, η σημαντικότητα μιας ανατίμησης εξαρτάται και από το απόλυτο μέγεθός της, καθώς και από το είδος του προϊόντος, όχι μόνο από το σχετικό της μέγεθος (την ποσοστιαία μεταβολή). Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, μια διαφορά 25€ δεν είναι σημαντική, για ένα προϊόν που ετιμάτο 100€. Αντιθέτως, όπως εύστοχα λες, 2500€ είναι σημαντική μεταβολή για ένα προϊόν των 5000€.

Επίσης, για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, απροειδοποίητη μεταβολή της τιμής είναι η δημοσιευμένη τιμή, και όχι αυτή που θα ξετρυπώσει κάποιος επειδή ενδιαφέρθηκε να αγοράσει. Απροειδοποίητη αλλαγή τιμής είναι αυτή που αναγράφεται αμέσως μόλις συμβεί, και όχι στα μουλωχτά. Αυτό δεν είναι εμπόριο, είναι ψάρεμα πελατών του χειρίστου είδους. Άιντε, που πετάτε μια αττάκα της πλάκας, ότι οι τιμές μπορεί να αλλάξουν απροειδοποίητα, και πίσω από τη βιτρίνα κάνετε ό,τι θέλετε, κι από πάνω θέλετε να σας πάρουμε και στα σοβαρά. Σα δε ντρέπεστε λιγάκι...

D

Deleted member 23222

Guest

ΛΥΠΑΜΑΙ που ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ κύριε Αρβανιτάκη παράτυπες πρακτικές δρώντας συντεχνιακά...θα συνεχίσω να σας προκαλώ μέχρι δημοσίως να με διαγράψετε ή να με αποκαταστήσετε για τη ΠΡΟΣΒΟΛΗ που μου κάνετε...

D

Deleted member 23222

Guest

Και τα όποια infractions και λοιπές παπαρολογίες σας τις επιστρέφω

D

Deleted member 23222

Guest

Τέλος τις συζητήσεις ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΟΥΝ ανεύθυνες τοποθετήσεις που καταστρατηγούν ΚΑΘΕ έννοια λογικής και που ΚΥΡΙΩΣ απευθύνονται σε ημίαιμα όντα...

D

Deleted member 23222

Guest

Κοίταξε, η σημαντικότητα μιας ανατίμησης εξαρτάται και από το απόλυτο μέγεθός της, καθώς και από το είδος του προϊόντος, όχι μόνο από το σχετικό της μέγεθος (την ποσοστιαία μεταβολή). Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, μια διαφορά 25€ δεν είναι σημαντική, για ένα προϊόν που ετιμάτο 100€. Αντιθέτως, όπως εύστοχα λες, 2500€ είναι σημαντική μεταβολή για ένα προϊόν των 5000€.

Επίσης, για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, απροειδοποίητη μεταβολή της τιμής είναι η δημοσιευμένη τιμή, και όχι αυτή που θα ξετρυπώσει κάποιος επειδή ενδιαφέρθηκε να αγοράσει. Απροειδοποίητη αλλαγή τιμής είναι αυτή που αναγράφεται αμέσως μόλις συμβεί, και όχι στα μουλωχτά. Αυτό δεν είναι εμπόριο, είναι ψάρεμα πελατών του χειρίστου είδους. Άιντε, που πετάτε μια αττάκα της πλάκας, ότι οι τιμές μπορεί να αλλάξουν απροειδοποίητα, και πίσω από τη βιτρίνα κάνετε ό,τι θέλετε, κι από πάνω θέλετε να σας πάρουμε και στα σοβαρά. Σα δε ντρέπεστε λιγάκι...
Πες τα εσύ που ως παλαίουρας...δεν τρώς infraction

D

Deleted member 23222

Guest

Και μία απορία για όλους τους Αρβανιτάκηδες...

Το σκόρ λέει infraction 1/0.

Όταν φάω το δεύτερο θα γίνει 1/1?

ή 2/0 ?

Θα σκάσετε μύτη να μου απαντήσετε?

D

Deleted member 23222

Guest

Και η τελική πρόκληση που θα επιφέρει τον αποκεφαλισμό μου

κύριε super buper moderator...

D

Deleted member 23222

Guest

A, και για να μη πεί κανείς για ανωνυμίες και τοιαύτα:

Όνομα: Ευάγγελος
Επίθετο: Μπασιάκος

Επάγγελμα: Ηλεκτρολόγος Μηχανικός

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Τελικά ειμαστε κότες.
Επειδή δεν αφήνουμε τον κάθε τυχόντα , να βρίζει και να χαρακτηρίζει.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009

Ηθικόν Δίδαγμα:Ας μην χαιρόμαστε σαν ΄΄κότες΄΄ γιατί θα μας φάνε τα...πίτουρα:126:

Reaction score
2.238
Δε μου πέφτει λόγος, αλλά θα πω τη γνώμη μου και αν πιστεύετε ότι περιττεύει, ή είναι εκτός θέματος, διαγράψτε την τοποθέτηση, δεν θα παρεξηγηθώ ή τίποτα τέτοιο. Θαρρώ ότι το πρώτο infraction ήταν υπερβολικό. Σιγά τα αυγά, σε άλλα νήματα λέγονται χειρότερα από το "πρέπει να αλλάξεις επάγγελμα". Το μπαν για τη συμπεριφορά στη συνέχεια το καταλαβαίνω, αλλά νομίζω ότι τα πράγματα εκτροχιάστηκαν με ένα αναίτιο infraction.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Re: Θα μας σώσει και σ' αυτή την περίπτωση το Δ.Ν.Τ;

Δε μου πέφτει λόγος, αλλά θα πω τη γνώμη μου και αν πιστεύετε ότι περιττεύει, ή είναι εκτός θέματος, διαγράψτε την τοποθέτηση, δεν θα παρεξηγηθώ ή τίποτα τέτοιο. Θαρρώ ότι το πρώτο infraction ήταν υπερβολικό. Σιγά τα αυγά, σε άλλα νήματα λέγονται χειρότερα από το "πρέπει να αλλάξεις επάγγελμα". Το μπαν για τη συμπεριφορά στη συνέχεια το καταλαβαίνω, αλλά νομίζω ότι τα πράγματα εκτροχιάστηκαν με ένα αναίτιο infraction.

Hταν απλά ενα warning.
Aν μερικοί , δεν καταλαβαίνουν την διαφορά...

Reaction score
51
Απάντηση: Re: Θα μας σώσει και σ' αυτή την περίπτωση το Δ.Ν.Τ;

Μια μικρή διόρθωση....
Το πρώτο ήταν warning και όχι infraction.
Δηλαδή το μέλος προειδοποιήθηκε πως κάτι δεν είναι σωστό στην συμπεριφορά του και τα λεγόμενά του.
Κάτι που σημαίνει πως αν συνεχίσει με την ίδια τακτική θα δεχθεί infraction.
Και αυτό δεν έχει να κάνει με το πόσο παλιός είναι κάποιος ή άλλα αντίστοιχα κριτήρια.

Βεβαίως τα γραπτά μένουν.
Δεν υπάρχει διαγραφή κειμένων ώστε όλοι να μπορούν να παρακολουθήσουν τον διάλογο που υπάρχει

edit: Sorry Νίκο. Γράφαμε μαζί!

Reaction score
2.238
Κατανοητό, αλλά και πάλι μου χτύπησε άσχημα... Τέλος πάντων δεν συμμετέχω σε αυτό που δε με αφορά άμεσα, για να κάνω τον έξυπνο, ούτε για να κατηγορήσω το Νίκο, απλά ως μέλος με ενοχλεί όταν γίνονται τέτοια σκηνικά, ειδικά όταν ξεκινούν από το τίποτα...

Reaction score
2

Καλα το οτι εσυ εσυ εχεις διαφορα θεματα ειναι γνωστο. Αλλα επειδη εισαι και κουτοπονηρος περα απο εμπαθης σου εξηγω για τελευταια φορα. Η τιμη αλλaξε απο την project, αν θες μπες στο site της και δες, και οτι επισης ολοι μας οι καταλογοι ειναι ενημερομενοι εκτος αυτον του site επειδη αυτο δεν γινεται απο εμας αλλα απο αυτον που εφτιαξε το site. Τωρα αυτο για τις βιτρινες και τα ψαρεματα ειναι εντελως γελοιο αλλα τι να περιμενα απο εσενα! Πολλη τηλεοραση βλεπεις και διακατεχεσαι απο θεωρειες συνομωσιας.
Και επισης εσυ πρεπει να ντρεπεσαι, ολοι ξερουν τι τυπος εισαι σε εχουν παρει χαμπαρι! Αντε χαλαρωσε τωρα μην παθεις και τιποτα.

Reaction score
1

Ηρεμια και ολα θα φτιαξουν καποτε, την ως ανω εταιρια την γνωριζω απο την αγορα ενος πικ-απ (πριν απο τρια χρονια) αξιας 300,00Ε και οταν αλλαξα κεφαλη μου εκαναν και σερβις δωρεαν (χωρις υπερτιμηση της κεφαλης) η συμπεριφορα τους και η δουλεια τους ηταν αψογη, αυτα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.128
Members
38.534
Νεότερο μέλος
Drizzt