Θα μας σώσει και σ' αυτή την περίπτωση το Δ.Ν.Τ;

Reaction score
6
ας ηρεμησουν τα πνευματα.

ΔΕΝ εχουμε τιποτα να χωρισουμε.

Ειρηνη παιδια:126:

Εχουμε με τοσα ωραια πραγματα να ασχοληθουμε εδω μεσα.

Reaction score
17.710
Απάντηση: Re: Θα μας σώσει και σ' αυτή την περίπτωση το Δ.Ν.Τ;

................

Ειρηνη παιδια:126:

Εχουμε με τοσα ωραια πραγματα να ασχοληθουμε εδω μεσα.

Oπως για παραδειγμα:
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=84827
:116:

Το ''κουτοπόνηρος'' και ''εμπαθής'' και ''γελοίος' είναι ύβρεις.Δηλαδη ποσο πιο 'κομψα' να τον χαρακτηριζε?:118:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Θα μας σώσει και σ' αυτή την περίπτωση το Δ.Ν.Τ;

Ο Γιαννης ειναι φιλος και τον συμπαθω ιδιαιτερως.
Ετσι χωρις να τον αναφερω αλλα με την αφορμη και μονο θα ηθελα να ρωτησω,, "οι νομοι υπαρχουν για να εφαρμοζονται οταν πρεπει η οταν θελουμε?"
O Γιάννης, δεν ειναι φίλος μου , ουτε κάν γνωστός.
Μια φορά τον εχω δεί, πέρσι στην εκθεση.

Θα συνεχιστεί πολύ ακόμη αυτή η ιστορία?

Reaction score
1.845

Μάλλον το θέμα συνεχίζεται γιατί η αίσθηση περί δικαίου είναι πλαστελίνη εδώ μέσα. :126:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009

Μάλλον το θέμα συνεχίζεται γιατί η αίσθηση περί δικαίου είναι πλαστελίνη εδώ μέσα. :126:
Πλάστε , πλάστε...λύνει τα προβλήματα:126:

Reaction score
460

Παντως βρε παιδια(εννοω τους αντιπροσωπους και τους εμπορους) λιγη προσοχη παραπανω δεν θα εβλαπτε,ειδικα τις εποχες αυτες που διανυουμε.Παντως για να παρω και εγω θεση στο θεμα,25% διαφορα,προς τα πανω, ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ!! ασχετως εαν εχει αναρτηθει η οχι στους τιμοκαταλογους.Θα πρεπει παντως να γινονται τετοιου ειδους αναφορες,μετα των αντιδρασεων αυτων,για να καταλαβουν οι κατασκευαστες οτι τετοιου ειδους αυξησεις εν καιρω "οικονομικου πολεμου" ειναι εγκλημα!!!

Reaction score
2

Ελεος ακομη το πιπλατε το θεμα? Δεν υπαρχει κατι αλλο να ασχοληθειτε ρε παιδια? Οσο για τις προσβολες κοιταξτε λιγο και τα μηνυματα του κυριου Κογια και ποσες φορες στο παρελθον εχει βρυσει, χλευασει, ειρωνευτει, απαξιωσει και μετα ελατε να μου πειτε! Αλλα δεν θα δεχτω απο κανεναν να μου πει οτι η διαφορα τιμης σε ενα ή δυο προιοντα εγινε εκ του πονηρου. Ελεος δηλαδη για 25 ευρω εγινε ο χαμος. Αν τοσο πολυ ενοχληθηκε ο φιλος ας ερθει απο το μαγαζι να του τα δωσω να τελειωνουμε με αυτη την ιστορια. Αντε τωρα καντε και εναν ελεγχο σε ολα τα μαγαζια στην Ελλαδα μηπως και πετυχετε κανενα λαθακι...

Reaction score
6
Συμφωνω οτι χρειαζεται λιγη ακομα προσοχη απο πλευρας εμπορων και αντιπροσωπων αλλά και απο πλευρας καταναλωτων χρειαζεται προσοχη για το τι απαιτουν και πως το απαιτουν.

Ζουμε ενα οικονομικο πολεμο.

Ισως αυτος ειναι ο Τριτος Παγκοσμιος πολεμος που ζουμε στις μερες μας.

Μη προβλεψιμη κατασταση , χωρις γνωσεις αμυνας και χωρις οπλα...

Ολοι μας ειμαστε'' ζαλισμενοι'' και λαβωμενοι απο την κατασταση... και εχουμε να ζησουμε και τις οικογενειες μας....

Πρεπει να ειμαστε ενωμενοι και να μη μας χωριζουν τετοια θεματα , ειδικα οταν δεν εχουν γινει σκοπιμα η με δολο. Και στην περιπτωση αυτη δεν εγιναν σιγουρα ουτε σκοπιμα ουτε με δολο.

Οταν λεγονται τοσα και τοσα ,δημιουργουνται εκνευρισμοι, νευρα και τσακωμοι , χαλαει το καλο κλιμα και η παρεα εδω μεσα.

Αυτο το site και κανενα δυο εμειναν (ακομα) να τα λεμε και να επικοινωνουμε, να κανουμε το χομπυ μας, την πλακα, τα αστεια, τα σοβαρα, τα τεχνικα , τα μουσικα, τα πικαντικα, τα πειραγματα, τα μακρυα και τα κοντα μας , και να περναμε καλα.

Ας περναμε ρε παιδια καλα και ας ζησουμε και καποιες καλες στιγμες που σπανιζουν στις μερες μας.

Reaction score
2

Εχεις δει Νικο κουτσομπολιστικη μεσημεριανη εκπομπη? Ε αυτο μου θυμισε αυτη η ιστορια. Μια αντιπροσωπεια τοσων χρονων που εφτυσε αιμα για να γινει αυτο που ειναι, τοσο απλα κατηγορειται για εκ του πονηρου μεθοδευσεις. Για την κολοκατασταση που επικρατει σημερα και που μας βιαζουν καθημερινα και μας τα παιρνουν απο χιλιες μεριες, ολοι κανουμε τους μαγκες και τους εκνευρισμενους μεσα απο τα πληκρολογια, αλλα τελικα μαζοχες ειμαστε μαλλον αφου τελικα το δικο τους περναει. Περναμε ολοι οι επαγγελματιες την χειροτερη κριση τα τελευταια χρονια, προσπαθουμε να επιβιωσουμε και εχουμε και τους καλοθελητες κι απο πανω. Τελικα αλλοι πρεπει να ντρεπονται κι οχι μονο εμεις...

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009
Απάντηση: Σκέψεις επί ενός ΄΄ακήρυκτου΄΄ πολέμου

Kατά το ιστορικό ανέκδοτο,είχαν ρωτήσει το Στρατάρχη Foche γιά ποιό λόγο απέπεμψε τον επιτελάρχη του αν κι επρόκειτο περί ενός ένθερμου πατριώτη και άξιου στρατηγού.Αυτός απάντησε ότι ήταν κάτι χειρότερο από ΄΄προδότης΄΄,διότι δεν έδειξε ΄΄ικανός΄΄ να εκτιμήσει σωστά τις κινήσεις του εχθρού στο πεδίο της μάχης και να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες...

Προσωπικά δεν αμφιβάλλω ότι η πατριωτική προσπάθεια των συντελεστών του "Ορφέα" γιά την εξύψωση του ιδανικού της Υψηλής Πιστότητας,έχει καταξιώσει την επιχείρηση στη συνείδηση των μουσικόφιλων χομπιστών.
Αρκεί όμως μιά λαθεμένη εκτίμηση με ανάλογες κινήσεις εν μέσω ΄΄πονηρών΄΄ καιρών ΄΄πολέμου΄΄ γιά να χτυπηθούν όσα με κόπο και μεράκι έχουν χτιστεί...

Reaction score
460

Ελεος ακομη το πιπλατε το θεμα? Δεν υπαρχει κατι αλλο να ασχοληθειτε ρε παιδια? Οσο για τις προσβολες κοιταξτε λιγο και τα μηνυματα του κυριου Κογια και ποσες φορες στο παρελθον εχει βρυσει, χλευασει, ειρωνευτει, απαξιωσει και μετα ελατε να μου πειτε! Αλλα δεν θα δεχτω απο κανεναν να μου πει οτι η διαφορα τιμης σε ενα ή δυο προιοντα εγινε εκ του πονηρου. Ελεος δηλαδη για 25 ευρω εγινε ο χαμος. Αν τοσο πολυ ενοχληθηκε ο φιλος ας ερθει απο το μαγαζι να του τα δωσω να τελειωνουμε με αυτη την ιστορια. Αντε τωρα καντε και εναν ελεγχο σε ολα τα μαγαζια στην Ελλαδα μηπως και πετυχετε κανενα λαθακι...
Δεν αναφερθηκα προσωπικα σε εσενα φιλε μου,ουτε καν γνωριζομαστε!(να ξερεις ομως οτι εχω ακουσει τα καλυτερα για το ατομο σου)Αναφερθηκα στο συνολο.Παντως μια και το αναφερεις,δεν ειναι το ποσο των 25ε της αυξησης του συγκεκριμενου προιοντος,αλλα το ποσοστο της αυξησης υψους 25%!!!πολυ δεν ειναι??Οσο για τον Κωστα Κογια,που εαν εχεις διαβασει εχω λογοφερει ασχημα μαζι του σε προηγουμενα ποστ(θα ελεγα οτι ανταλλαξαμε χονδρα λογια τουλαχιστον απο μεριας μου),στο μονο που διαφωνω μαζι του ειναι ο τροπος προσεγγισης καποιων θεματων και ο μηδενιστικος χαρακτηρας του,αλλα κατα τα αλλα τα λεει καλα,μα παρα πολυ καλα!!

Reaction score
1.845

1. Δεν προβλέπεται να σιωπούμε γιατί κάποια θέματα φέρνουν σε δύσκολη θέση κάποιους. Ιδιαίτερα όταν αυτοί είναι επαγγελματίες του χώρου, δηλαδή απέναντι, αφού εδώ μέσα είναι φόρουμ καταναλωτών κυρίως και όχι εμπόρων. Εκτός και διαφωνείς για την "ιδιοσυγκρασία" του φόρουμ.
  2. Όταν κάποιος σε προσβάλει (το δέχομαι για την ευκολία της συζήτησης) δεν αποκτάς ασυλία να κάνεις το ίδιο. Εκτός αν θεωρείς ότι το «γελοίος» εμπεριέχεται στο savoir vivre.
  3. Αντί να επιστρέψεις το 25άευρο, προτίμησε να αλλάξει άμεσα η τιμή στην ιστοσελίδα. Αυτό που δεν καταλαβαίνεις είναι πως είναι μεν αποδεκτό να υπάρχουν λάθη σε 2-3 τιμές. Αλλά δεν είναι αποδεκτό μετά από τόση συζήτηση και μετά την πάροδο τόσων ημερών, να μη διορθώνεται λάθος που έχει επισημανθεί.
  4. Αν αντιλαμβάνεσαι τον ευατό σου σαν κρίκο της αλυσίδας προώθησης των συγκεκριμένων προϊόντων, πρέπει να καταλάβεις ότι η αλυσίδα έκανε λάθος στη συγκεκριμένη περίπτωση, άρα έχεις κάνει λάθος κι' εσύ, σαν ένα από τα στοιχεία της. Μια συγνώμη λοιπόν θα αρκούσε. Θα ήταν περισσότερο στο πνεύμα της εμπορικής δεοντολογίας, αφού ο πελάτης έχει πάντα δίκιο. Και στη προκειμένη περίπτωση, αφού ο tasoslim αγόρασε και πλήρωσε σαν κύριος, δεν υπάρχει περίπτωση να ισχυριστεί κανείς ότι έχει κάπου άδικο στη συναλλαγή.

Reaction score
2

Οτι πειτε παιδια δεν ασχολουμε αλλο!!! Καλη συνεχεια στις επικοδομιτικες συζητησεις σας.

Reaction score
0

Αν τοσο πολυ ενοχληθηκε ο φιλος ας ερθει απο το μαγαζι να του τα δωσω να τελειωνουμε με αυτη την ιστορια. Αντε τωρα καντε και εναν ελεγχο σε ολα τα μαγαζια στην Ελλαδα μηπως και πετυχετε κανενα λαθακι...
Απαντώντας στα γραφόμενά σας και με όλο το σεβασμό, επιτρέψτε μου να σας γνωρίσω τα εξής:
1)Αν και δε με γνωρίζετε, συμπεραίνετε ότι θα έπρεπε να περάσω να μου επιστρέψετε 25€. Νομίζω ότι σε καιρούς χαλεπούς, αξίες όπως η ευγένεια και η αξιοπρέπεια, είναι επιτακτικό να υπερισχύουν και να αντιστρατεύονται της άκρατης λογικής του χρήματος. Γι' αυτό θα μου επιτρέψετε να μην ενδιαφερθώ για την προσφορά σας, άλλωστε, αγόρασα εν πλήρει συνειδήσει το προϊόν σας και δεν έχω καμία απαίτηση από εσάς.
2)Βεβαίως, η αποδοχή της τιμής του προϊόντος, δε σημαίνει αποδοχή της συμπεριφοράς της αντιπροσωπείας, η οποία, οφείλει να τιμά τους πελάτες της και πάνω απ’ όλα το λόγο της (δηλ. την τιμή που ανάρτησε στο διαδίκτυο και την οποία μετά πήρε πίσω, ωσάν να μην έτρεχε τίποτα).
3)25€ ενδεχομένως είναι αμελητέο ποσό σε ένα προϊόν π.χ. της τάξης των 5.000€, αλλά όχι σε ένα των 100 €, δεδομένου ότι αντιπροσωπεύει αύξηση 25%, υπερβολική κατά τη γνώμη μου στην παρούσα οικονομική συγκυρία και μάλιστα μετά από λάθος ενημέρωση. Άλλωστε, δεν είμαστε όλοι οι χομπίστες του hi-fi εξ’ ορισμού μεγιστάνες του πλούτου.
4)Ακόμα και σήμερα, 13 ημέρες μετά το συμβάν, η τιμή του προϊόντος στην ιστοσελίδα, εξακολουθεί να είναι 100€. Αναρωτιέμαι αν αυτό δεν είναι μία σιωπηλή δήλωση της αντιπροσωπείας ότι μας έχει όλους γραμμένους.
5)Λυπάμαι αφάνταστα για το γεγονός ότι έφτασε μέχρι και να αποβληθεί μέλος του forum εξαιτίας αυτής της συζήτησης. Επειδή πράγματι δεν πρέπει να η κουβέντα να έρθει στο επίπεδο μεσημεριανάδικων, θα μου επιτρέψετε να αποχωρήσω από αυτήν, θεωρώντας το θέμα λήξαν και ευχαριστώντας τους συνφορουμίτες για την υπομονή τους στο μακροσκελές κείμενό μου.

Reaction score
460

Οτι πειτε παιδια δεν ασχολουμε αλλο!!! Καλη συνεχεια στις επικοδομιτικες συζητησεις σας.
Φιλε μου εδω μου τα χαλας.Αφησε την ειρωνεια κατα μερος και απαντησε μας ευθεως εαν η αυξηση 25% σε ενα προιον ειναι λογικη.Εαν ειχε ακριβεινει η φρατζολα το ψωμι 25% θα ησουν ο πρωτος που θα ειχε βγει στους δρομους!!!Λοιπον σταματα εδω τα ....επιχειρηματα και τις ειρωνειες γιατι εισαι λαθος.Δεν με ενδιαφερει εαν ανεβηκε η αυξηση στο σαιτ,με ενδιαφερει το συν 25% αυτην την ρημαδα χρονικη στιγμη!!Πιστευω να εγεινα κατανοητος.

Reaction score
2

Φιλε μου εδω μου τα χαλας.Αφησε την ειρωνεια κατα μερος και απαντησε μας ευθεως εαν η αυξηση 25% σε ενα προιον ειναι λογικη.Εαν ειχε ακριβεινει η φρατζολα το ψωμι 25% θα ησουν ο πρωτος που θα ειχε βγει στους δρομους!!!Λοιπον σταματα εδω τα ....επιχειρηματα και τις ειρωνειες γιατι εισαι λαθος.Δεν με ενδιαφερει εαν ανεβηκε η αυξηση στο σαιτ,με ενδιαφερει το συν 25% αυτην την ρημαδα χρονικη στιγμη!!Πιστευω να εγεινα κατανοητος.
Ρε φιλε πως πρεπει να το γραψω για να γινω κατανοητος. Η αυξηση εγινε απο την project που δεν της καιγεται καρφι για την κριση στην Ελλαδα κι οχι απο εμας. Τελος!

Reaction score
2

Αν μου επιτρέπετε να εκφράσω την γνώμη μου.

Μέσα απο την δουλειά μου αντιμετωπίζω παραπονούμενους πελάτες σχεδόν καθημερινά. Θα έπρεπε κ. Μιχαήλο να αντιμετωπίσετε διαφορετικά την κατάσταση και όχι να το πάρετε προσωπικά όπως το κάνατε. Σκεφτείτε σαν πελάτης για ακόμα μια φορά (όπως φαντάζομαι κανετε συνήθως, για αυτό και η άποψή μου τόσο για το μαγαζί σας όσο και για την αντιπροσωπεία που εκπροσωπείτε είναι θετική. Η άποψη αυτή σχηματίστηκε με αυτό που λέμε "word of mouth", διαβάζοντας και ακούγοντας θετικά σχόλια.

Εγώ προσωπικά στην θέση του φίλου απλά δεν θα αγόραζα το προϊόν, όμως φανταστείτε τι ικανοποίηση θα ένοιωθε ο συγκεκριμένος πελάτης αν τελικά του το δίνατε στην αναγρφόμενη τιμή του site, πράγμα που θα σήμαινε πλέον οτι κάποιος απο την εμπορική "αλυσιδα" θα "έτρωγε" την αύξηση (και καλά θα έκανε!). Δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ, το ισοζύγιο 1 προς 10 (1 δυσαρεστημένος πελάτης επηρεάζει άλλους 10)!

Επίσης να πώ κ. Μιχαήλο ως τρίτος, οτι ο φίλος δεν τα εβαζε με τον κ. Μιχαήλο προσωπικά, αλλά με κάποιον που δεν τηρεί μια υπόσχεση!

Το ΕΓΩ του σωστού επαγγελματία πρέπει να είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ. Στο τέλος - τέλος, στατιστικές δείχνουν οτι τα (περισσότερα) παράπονα των πελατών γίνονται απο πελάτες που πραγματικά νοιάζονται, είτε για το προϊόν είτε για την επιχείρηση!

Επειδή θεώρησα σωστό να διαβάσω όλο το νήμα απο την αρχή, και κάποιος σωστά γράφει οτι τα γραπτά μένουν, η εντύπωση που μου άφησε ο moderator κ. Αρβανιάκης ήταν η μεροληπτική αντιμετώπιση προς όφελος του κ.Μιχαήλου, και οφείλω να το καταθέσω.

Στο κάτω κάτω και εγώ πελάτης αυτού του site είμαι και κάνω ένα παράπονο...

Καλό απόγευμα.

Reaction score
460

Ρε φιλε πως πρεπει να το γραψω για να γινω κατανοητος. Η αυξηση εγινε απο την project που δεν της καιγεται καρφι για την κριση στην Ελλαδα κι οχι απο εμας. Τελος!
Δεν νομιζω να ανεφερα πουθενα οτι την αυξηση την εκανες εσυ η ο Ορφεας,απλα λεω οτι η αυξηση του 25% ειναι διαστιμικη.Οσο αφορα οτι της project δεν της καιγεται καρφι για την κριση στην Ελλαδα σε πληροφορω οτι η χωρα της κας project ειναι η πρωτη που ειναι ετοιμη για πτωχευση.Τωρα το εαν δεν της καιγεται καρφι ασε να το δουμε στα προσεχη ετη.Δεν ειδα ομως καπου και εσενα σαν Ελληνα η εμπορο η αντιπροσωπο τελος παντων να καταδικαζεις η να δυστροπεις με την εξωφρενικη αυτην αυξηση!

Reaction score
2

Φιλε μου φυσικα και σκεφτομαστε αυτες τις αυξησεις και καθε μερα σκεφτομαστε το τι θα γινει, αλλα οταν μια εταιρια μας κανει αυξηση στην τιμη τι πρεπει να κανουμε. Εχουμε ηδη εκφρασει τις αντιθεσεις μας αλλα δυστυχως δεν εξαρταται απο εμας.

D

deleted user 10898

Guest
το μονο λαθος που κανεις ειναι οτι συνεχιζεις να γραφεις στο παρον νημα.IMHO.
εχεις feedback 98% θετικο 2% αρνητικο. εχεις καταφερει το 2% να ειναι πρωτοσελιδο στο φορουμ.
καλησπερα
Νικος

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.125
Members
38.533
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON