Βοήθεια για αγορά projector

Reaction score
0
Καλησπέρα σας,

θα ήθελα τη βοήθειά σας για αγορά projector για σπίτι.

Η χρήση του θα είναι σχεδόν αποκλειστικά για προβολή ταινειών.

Η απόσταση από το σημείο που θα μπει ο projector μέχρι τον τοίχο που θα μπει το πανί, είναι περίπου 3,5m.

Θα ήθελα να ξοδέψω το πολύ 800€

ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων !

Reaction score
48
Απάντηση: Βοήθεια για αγορά projector

Καλησπέρα σας,

θα ήθελα τη βοήθειά σας για αγορά projector για σπίτι.

Η χρήση του θα είναι σχεδόν αποκλειστικά για προβολή ταινειών.

Η απόσταση από το σημείο που θα μπει ο projector μέχρι τον τοίχο που θα μπει το πανί, είναι περίπου 3,5m.

Θα ήθελα να ξοδέψω το πολύ 800€

ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων !

Κοίταξε τον Optoma HD67 ο οποίος είναι HD Ready ανάλυσης 1280 x 720 με αντίθεση 4000:1 στά 1800 ΑNSI Lumens.
Είναι πάρα πολύ καλό μηχανάκι, με αξιοπρεπέσταση εικόνα άν αναλογιστείς ότι κοστίζει 700.00euros....!!!
Ειλικρινά δεν έχει να ζηλέψει και πολλά απο τούς Foul HD, HD200, και HD20.

Α ξέχασα να σου αναφέρω ότι υποστειρίζει και 3D μέσω HTPC με την βοήθεια της κάρτας Invidia...:131:

Φιλικά

Nick Pachis

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277

Νίκο και εγω νεός μέλος είμαι και έχω απορίες
Υπάρχει τίποτα και για μένα που έχω 69 Euros;
Τώρα να μου βρεις και με λιγότερα δεν με πειράζει.....

Θα ήθελα όμως όπωσδήποτε FullHD γιατι το θέλω για να δουλεύει "νερό" με το Wiii και το Γουεστερν Ντιτζιταλ ΤιΒι.

Να σου αναφέρω οτι έχω πρόβλημα με ρεινμπόου και με βερτικαλ μπαντινκ αλλά το χειρότερο μου το χαμηλό ον οφ στη σκηνη του βαν Χεσινγκ.

Σκέφτομαι τον τζειβισι 950 αλλα μου είπε ένας γνωστός ενός φίλου που ξέρει να μην δώσω πάνω απο 100 ευρω που έχει αυτός, γιατι η τεχνολογια τρέχει. Τώρα δεν είμαστε και βλακες να αλλάζουμε προβολέα καθε 15 χρόνια.
Εχω και συχνοουρία και μου αρέσουν τα θρίλερ.....
Η απόσταση με τη τουαλέτα είναι 45 εκατοστά.

Τι μου προτείνεις;

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277

:116:Εχω κέφια παίζει η βραζιλία και ΧΩΡΙΣ περιγραφή. Τρελένομαι......ζω ενα όνειρο :116:

Reaction score
34

ναι, μην ξεχνας οτι την βλεπεις μεσω ΝΕΤ το 2010 σε αναλυση...@@#$%^&!!!

καλη υπομονη.....θα περασει!!!!

Reaction score
48

Θα ήθελα όμως όπωσδήποτε FullHD γιατι το θέλω για να δουλεύει "νερό" με το Wiii και το Γουεστερν Ντιτζιταλ ΤιΒι.

Να σου αναφέρω οτι έχω πρόβλημα με ρεινμπόου και με βερτικαλ μπαντινκ αλλά το χειρότερο μου το χαμηλό ον οφ στη σκηνη του βαν Χεσινγκ.

Σκέφτομαι τον τζειβισι 950 αλλα μου είπε ένας γνωστός ενός φίλου που ξέρει να μην δώσω πάνω απο 100 ευρω που έχει αυτός, γιατι η τεχνολογια τρέχει. Τώρα δεν είμαστε και βλακες να αλλάζουμε προβολέα καθε 15 χρόνια.

Τι μου προτείνεις;

Ν ο comments !!!!!!!!

Reaction score
150
Re: Απάντηση: Βοήθεια για αγορά projector

Τι μου προτείνεις;

Να πάρεις κουκλοθέατρο ρε, παιδικό, από το jumbo και να βάλεις το γιο σου να σου παίζει full HD Φρουτοπία με ήχο Live και θα είναι και 3D χωρίς γυαλιά!:137:

Πάρε μια γεύση:

[youtube]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/phRykHMbFPg&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/phRykHMbFPg&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/youtube]

Reaction score
0

Δεν την έχω ξανακούσει την εταιρεία αυτή, είναι καλύτερη από EPSON που μου προτείνανε ?

Ο Οptoma 531 που είναι λίγο φθηνότερος που υστερεί ?

ευχαριστώ !

Κοίταξε τον Optoma HD67 ο οποίος είναι HD Ready ανάλυσης 1280 x 720 με αντίθεση 4000:1 στά 1800 ΑNSI Lumens.
Είναι πάρα πολύ καλό μηχανάκι, με αξιοπρεπέσταση εικόνα άν αναλογιστείς ότι κοστίζει 700.00euros....!!!
Ειλικρινά δεν έχει να ζηλέψει και πολλά απο τούς Foul HD, HD200, και HD20.

Α ξέχασα να σου αναφέρω ότι υποστειρίζει και 3D μέσω HTPC με την βοήθεια της κάρτας Invidia...:131:

Φιλικά

Nick Pachis

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
12.217

Η Optoma είναι μια από τις σημαντικότερες εταιρείες προβολέων, στην προσιτή κατηγορία κόστους.
Ο EW531 που αναφέρεις, είναι προσανατολισμένος μάλλον προς τις παρουσιάσεις -γι'αυτό και η μεγάλη φωτεινότητα- παρά στον οικιακό κινηματογράφο. Περισσότερη σημασία πρέπει να δίνεις στο λόγο αντίθεσης, ειδικά αν η αναγραφόμενη τιμή δεν προκύπτει με χρήση αυτόματης ίριδας.

Συμβουλή μου είναι να ξεκινήσεις με το να γίνεις κάτοχος των βασικών εννοιών του αντικειμένου, γιατί η βιντεοπροβολή δεν είναι σπορ για "αδιάβαστους". Ένα καλό σημείο για αρχή, είναι "Τα σημαντικότερα άρθρα της κατηγορίας", στα οποία πας από το σύνδεσμο στην κορυφή της αρχικής σελίδας.

Reaction score
0

Ευχαριστώ όλους για τις χρήσιμες πληροφορίες.

Κατέληξα και πήρα σήμερα τον HD67, μετά από μια εντυπωσιακή παρουσίαση από τον Nick Pachi στην Ηχοέκφραση ! Πραγματικά δεν πίστευα ότι θα μπορώ να έχω τέτοια ποιότητα σε αυτά τα λεφτά !

Τους ευχαριστώ για την καταπληκτική εξυπηρέτηση και τις καλές τους τιμές !

Ποια κάρτα γραφικών θα προτείνατε που να υποστηρίζει και 3D ?

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
111.736

Καλορίζικος!

Για τη κάρτα που ρωτάς, άνοιξε νέο θέμα στην ανάλογη κατηγορία.

Reaction score
15.548

Ευχαριστώ όλους για τις χρήσιμες πληροφορίες.

Κατέληξα και πήρα σήμερα τον HD67, μετά από μια εντυπωσιακή παρουσίαση από τον Nick Pachi στην Ηχοέκφραση ! Πραγματικά δεν πίστευα ότι θα μπορώ να έχω τέτοια ποιότητα σε αυτά τα λεφτά !

Τους ευχαριστώ για την καταπληκτική εξυπηρέτηση και τις καλές τους τιμές !

Ποια κάρτα γραφικών θα προτείνατε που να υποστηρίζει και 3D ?
Καλοθεατος......

Ποιους αλλους προβολεις σου εβαλε να δεις σε σχεση με αυτον που πηρες...:118:

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277

Καλοθεατος......

Ποιους αλλους προβολεις σου εβαλε να δεις σε σχεση με αυτον που πηρες...:118:
Μην βάζεις άμπαλες "τρικλοποδιές" ρε Κώστα! Μουντιάλ έχουμε....
Τόσα χρόνια και ακόμη δεν πιάνεις ούτε τα "επικαθήμενα" πουλιά, γμτ.

Οταν διαβάζεις για "εντυπωσιακή παρουσίαση", για "καλές τιμές" και για "καταπληκτική εξυπηρέτηση" σε συνδιασμό με τον Optoma H67 που μόλις την προηγούμενη υπήρχε παντελής άγνοια επί της εταιρίας......μην μου πεις οτι τα νιαουρίσματα δεν ακούγονται στέρεο. Εδω εγω έχω και "εικόνα" με τον Βαρυτόνο Γάτο να βγαίνει έξω δεξία απο το δρόμο......δεν χρειάζεται καν αν στραβολεμιάσουμε κοιτώντας τα κεραμίδια! :143::143:

Reaction score
0

Μην βάζεις άμπαλες "τρικλοποδιές" ρε Κώστα! Μουντιάλ έχουμε....
Τόσα χρόνια και ακόμη δεν πιάνεις ούτε τα "επικαθήμενα" πουλιά, γμτ.

Οταν διαβάζεις για "εντυπωσιακή παρουσίαση", για "καλές τιμές" και για "καταπληκτική εξυπηρέτηση" σε συνδιασμό με τον Optoma H67 που μόλις την προηγούμενη υπήρχε παντελής άγνοια επί της εταιρίας......μην μου πεις οτι τα νιαουρίσματα δεν ακούγονται στέρεο. Εδω εγω έχω και "εικόνα" με τον Βαρυτόνο Γάτο να βγαίνει έξω δεξία απο το δρόμο......δεν χρειάζεται καν αν στραβολεμιάσουμε κοιτώντας τα κεραμίδια! :143::143:
Προφανώς έχω χάσει κάποια επεισόδια...

Έχει πλάκα όμως γιατί ανακαλύπτω τελικά πως όλα τα φόρουμ ίδια είναι...(έχοντας εμπειρία από μουσικά φόρουμ)...

μπαίνει ένας πιτσιρικάς-αρχάριος, να ρωτήσει κάτι και να τον συμβουλέψουν κάποιοι με υποτίθεται κάποια άλφα γνώση-εμπειρία. Και καταλήγει το θέμα να γίνει παιδική χαρά... και ο πιτσιρικάς καταλήγει θεατής μιας κόντρας που κρατά από προηγούμενες συζητήσεις. Που στο κάτω κάτω, δεν τον αφορά και δεν τον νοιάζει.

Μη γνωρίζοντας τι έχει προηγηθεί, αυτό που ξέρω είναι πως μέχρι χθες είχα παντελής άγνοια για την Optoma σαν εταιρεία, όπως και παντελής άγνοια του τι σημαίνει καλός projector.

Ευτυχώς υπήρξαν 2 άτομα που είχαν την όρεξη και την καλή διάθεση να μου απαντήσουν.
Από τον MaxHeadroom έμαθα κάποια γενικά και πολύ ενδιαφέροντα πράγματα, και από τον Nick Pachi αυτό που ήθελα να μάθω, τι να επιλέξω με τα λεφτά που διαθέτω. Έχοντας μάλιστα και τη δυνατότητα να δοκιμάσω στην πράξη αυτό.

Από τον Βαγγέλη Λάμπρου και τους υπόλοιπους, έμαθα η αλήθεια είναι πως υπάρχει και projector για την τουαλέτα με 69€...

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277

Προφανώς έχω χάσει κάποια επεισόδια...

Έχει πλάκα όμως γιατί ανακαλύπτω τελικά πως όλα τα φόρουμ ίδια είναι...(έχοντας εμπειρία από μουσικά φόρουμ)...

μπαίνει ένας πιτσιρικάς-αρχάριος, να ρωτήσει κάτι και να τον συμβουλέψουν κάποιοι με υποτίθεται κάποια άλφα γνώση-εμπειρία. Και καταλήγει το θέμα να γίνει παιδική χαρά... και ο πιτσιρικάς καταλήγει θεατής μιας κόντρας που κρατά από προηγούμενες συζητήσεις. Που στο κάτω κάτω, δεν τον αφορά και δεν τον νοιάζει.

Μη γνωρίζοντας τι έχει προηγηθεί, αυτό που ξέρω είναι πως μέχρι χθες είχα παντελής άγνοια για την Optoma σαν εταιρεία, όπως και παντελής άγνοια του τι σημαίνει καλός projector.

Ευτυχώς υπήρξαν 2 άτομα που είχαν την όρεξη και την καλή διάθεση να μου απαντήσουν.
Από τον MaxHeadroom έμαθα κάποια γενικά και πολύ ενδιαφέροντα πράγματα, και από τον Nick Pachi αυτό που ήθελα να μάθω, τι να επιλέξω με τα λεφτά που διαθέτω. Έχοντας μάλιστα και τη δυνατότητα να δοκιμάσω στην πράξη αυτό.

Από τον Βαγγέλη Λάμπρου και τους υπόλοιπους, έμαθα η αλήθεια είναι πως υπάρχει και projector για την τουαλέτα με 69€...
Φίλε μου με (μας) παρεξήγησες!
Οταν βάζουμε πράσινες φατσούλες κάνουμε συνήθως καυστικό χιούμορ!

Ναι, "πλάκα έκανα" με τον φίλο Νίκο Παχύ (και πολύ καλό παιδί ταυτόχρονα). Στη μικρή αγορα μας όλοι γνωριζόμαστε και χωρίς πλάκα αυτές τις κατηφείς μέρες θα τρελαθούμε.

Καλορίζικο και ο Optoma (και ας μην τον ήξερες....τώρα τον έμαθες):138:

Reaction score
48

Φίλε μου GiannisAn κατ΄αρχή σου εύχωμαι και εγώ καλές θεάσεις και καλορίζικος – καλοδουλεμένος ο ΟPTOMA HD67 _ ωστόσο δέν έχασες επεισόδια _ λίγο πολύ συμβαίνουν αυτές οι κοντρίτσες στα Forum’s, όσον αφορά τον Βαγγέλη Λάμπρου περί ''στερεοφωνίας'' και ''κεραμιδόγατους''......
Θέλω να ξέρεις ότι δεν υπάρχει κάποια κόντρα για κάτι συγκεκριμένο μεταξύ μας _(αντιθέτως ) απλά ο Βαγγέλης νομίζω ότι με την πεννιά της καυστικής σάτιρας έκανε ((πλακίτσα !!!!!)) για τις χαλεπές ημέρες όπως προανέφερε που διανύουμε......

Εμένα με ενδιαφέρει που είδες τον Βιντεοπροβολέα Optoma HD67 δίπλα στον HD20 καί στον HD200 και αναλύοντας τις διαφορές βοηθήθηκες και κατέληξες βάση της απαίτησής σου, στον HD67.
Θα έβλεπες και τον BenqW1000, που είναι στην ίδια κατηγορία με τους παραπάνω HD βιντεοπροβολείς αλλά όπως σου προανέφερα δεν τον είχα ανοιχτό... ωστόσο ήταν παραδοταίοι όλοι οι προαναφερόμενοι προβολείς άμεσα.

Επειδή στο υποσχέθηκα δες την απάντηση της αντιπροσώπευσης της OPTOMA _ Ελληνικής Εταιρείας Ε.Τ.Υ.Τ. για το θέμα της υποστείριξης του Βιντεοπροβολέα που πήρες με την κάρτα γραφικών.

Νίκο,
Ρίξε μια ματιά στα παρακάτω με πολύ προσοχή.

Οτι άλλο θές στη διάθεση σου!

Με εκτίμηση,
Mιχάλης Μπακόλας
Technical Dpt of ETYT Ltd

----- Original Message -----
From:Michalis Bakolas
To:Apostolou ETYT ; vkotsougiannis
Cc:etyt
Sent: Thursday, June 10, 2010 2:11 PM
Subject: 3D OPTOMA

ΓΙΑΤΟ 3D ΣΤΟΥΣ PROJECTORS THΣΟPTOMA ΙΣΧΥΟΥΝΤΑΚΑΤΩΘΙ:

ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ:

ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ

http://www.digitalstormonline.com/3dpc.asp DESKTOP PC

http://www.nvidia.com/object/product_asus_g51j_us.html LAPTOP ASUS

ΚΑΙ ΕΞΙΔΕΙΚΕΥΜΕΝΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ MODELLING

Που τους παραγγέλνουμε επίσης μιας και παίζουν υπερχρονισμένοι (overclocked pc)

ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ :

3D BLU RAY PLAYERS

3D STREAM ΜΕΣΩ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ 3D ENABLED! (Streaming TV, κ.λ.π)

PLAYSTATION 3 (PSP3)παίζειμονομε firmware upgrade

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ TEXT ΑΠΟ ΤΟ SITE ΤΗΣ OPTOMA...

The 3D features of the EX785 can only be used with compatible 3D content. Typical applications include
use with 3D educational or 3D design and modelling software. Currently the EX785 does not support
3D TV broadcast systems, SKY in the UK or 3D Blu-ray, though support for these applications may
be added in future using additional hardware.

Ευχαριστώ,

Michalis Bakolas

31, Riga Ferreou str.
N. Psychico Athens
Zip code:15451
Phone: +30 210 6741363
Fax: +30 210 6741646
E-mail : [email protected]

Εν ολίγοις GiannisAn και σε όσους ενδιαφέρει το θέμα ο εν λόγω βιντεοπροβολέας παίζει 3D μόνο με τις συγκεκριμένες κάρτες της Invidia και συγκεκριμένα custom Configuration….
Μόλις θα υπάρξουν νέα για το έν λόγω θέμα θα υπάρξει σχετική ενημέρωση.

Ευχαριστώ

Νίκος Παχής

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.404
Members
38.696
Νεότερο μέλος
xaris loukakis