Θα μας σώσει και σ' αυτή την περίπτωση το Δ.Ν.Τ;

Reaction score
460
Απάντηση: Θα μας σώσει και σ' αυτή την περίπτωση το Δ.Ν.Τ;

Φιλε μου φυσικα και σκεφτομαστε αυτες τις αυξησεις και καθε μερα σκεφτομαστε το τι θα γινει, αλλα οταν μια εταιρια μας κανει αυξηση στην τιμη τι πρεπει να κανουμε. Εχουμε ηδη εκφρασει τις αντιθεσεις μας αλλα δυστυχως δεν εξαρταται απο εμας.
Με την απαντηση αυτη με καλυψες απολυτα.Σε ευχαριστω πολυ για τον διαλογο που ειχαμε,νομιζω οτι ολοι οι σωστοι εμποροι πρεπει να εχουν αυτην την σταση προς τους καταναλωτες.

Reaction score
141
Αν δεν μπορείς να ενημερώνεις τακτικά το site καλύτερα να μην γράφεις τιμές.

Reaction score
460
Απάντηση: Re: Θα μας σώσει και σ' αυτή την περίπτωση το Δ.Ν.Τ;

Αν δεν μπορείς να ενημερώνεις τακτικά το site καλύτερα να μην γράφεις τιμές.
Εμενα ο Γιαννης με καλυψε πληρως.

Reaction score
10
Καλά αφού λύσαμε όλα τα προβλήματα και τη πέφτουμε στο Γιάννη τώρα, τι να πω! Ντροπή για όσους τον ξέρουν - χαζομάρα για όσους δεν!

D

Deleted member 23222

Guest
Απάντηση: Re: Θα μας σώσει και σ' αυτή την περίπτωση το Δ.Ν.Τ;

Καλά αφού λύσαμε όλα τα προβλήματα και τη πέφτουμε στο Γιάννη τώρα, τι να πω! Ντροπή για όσους τον ξέρουν - χαζομάρα για όσους δεν!
Μάλλον λάθος κάνεις...
Εγώ προσωπικά δεν την έπεσα σε κανένα "Γιάννη",αλλά σε πρακτικές εμπορικές, που δεν συνάδουν με τη σοβαρότητα και που στο εξωτερικό απλά θα φρόντιζαν να μη συμβούν.Το οτι αυτές οι πρακτικές δεν στηλιτεύτηκαν αλλά ουσιαστικά επιβραβεύτηκαν, φιμώνοντας τους ασκούντες κριτική με ανάγκασε να τροποποιήσω την υπογραφή μου...καλημέρα σύντροφοι:144::144:

Reaction score
460

Το θεμα νομιζω οτι εξαντληθηκε.Ο Γιαννης με το ποστ 119 απλα τελειωσε το θεμα.Ευχαριστω.

Reaction score
3.972

Κατά τη γνώμη μου το θέμα τόκλεισε ΠΟΛΥ περιεκτικά ο Vet στο post 120. Κάντε τον κόπο να το ξαναδείτε.
Τ άκουσε κάποιος που δεν έπρεπε, πούχει πολλές συμπάθειες εδώ μέσα, για λογαριασμό της Εταιρείας με την οποία συνεργάζεται, η οποία είναι συνήθως οκ σε τέτοια προβλήματα, στο συγκεκριμένο είχε λάθος που ΕΠΡΕΠΕ να αποκαταστήσει, ο Γιάννης προσκλήθηκε να λάβει μέρος, έλαβε, όχι με την πρέπουσα δεοντολογία κ τ άκουσε.
ΟΥΦ:134:

Reaction score
1.845

Εσείς λέτε ότι το θέμα έκλεισε. Αλλά το συνεχίζετε, κατά πως βλέπω. Κάθε φορά που κάποιος γράφει το αντίθετο, υπάρχουν αντιδράσεις.

ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕ!

Απλά είπαμε να κάνουμε το κορόιδο, αφού έτσι κι' αλλιώς κανείς δεν ενδιαφέρεται ν' ακούσει έτερη άποψη. Φυσιολογικό. Είναι εδώ μια αντιπροσώπευση της συνολικής ελληνικής κοινωνίας. Κι' εκεί τα ίδια συμβαίνουν. Όλοι ξέρουν για όλα, υπάρχουν κονέ, "προσωπικές αντιλήψεις" ... :137:

Reaction score
460

Παντα υπαρχουν απονερα υστερα απο το περασμα καποιου μεγαλου πλοιου!Το πλοιο ομως που τα δημιουργησε περασε.Ας ελπισουμε να μην περασει αλλο.

Reaction score
1.845

Ποια απόνερα και ποιο πλοίο, και μάλιστα μεγάλο. Αφού όλα ήντουνε καλώς καμωμένα. Ή όχι; :107:

D

Deleted member 23222

Guest

Ποια απόνερα και ποιο πλοίο, και μάλιστα μεγάλο. Αφού όλα ήντουνε καλώς καμωμένα. Ή όχι; :107:
Bέβαια βέβαια, άσε τους κακεντρεχείς να λένε...:132:

D

Deleted member 23222

Guest

Αλλά για να λέμε και του στραβού το δίκιο,όταν το ίδιο το κράτος δεν ξέρει πόσους δημοσίους υπαλλήλους έχει και τι πληρώνει ας είμαστε πιο επιεικείς...:142::142:

Reaction score
2

Παιδια για να τελειωσει το θεμα, συμφωνω οτι εγινε λαθος στην τιμη και οτι πρεπει να διορθωθει (δεν ειναι δικο μου site αρα ουτε του χεριου μου, αλλα υπαρχει λογος που δεν εγινε ακομη), αλλα το να λενε καποιοι οτι αυτο εγινε εκ του πονηρου για να ψαρεψουμε πελατες ειναι απιστευτο. Εκει ηταν η ενσταση μου και ο εκνευρισμος μου. Λαθος ή σωστο ανθρωπος ειμαι και δεν κοιταζω παντα να ειμαι διπλωματης οταν προσβαλλομαι!
Αν ομως προσβαλλα καποιους και μιλησα ασχημα ας μου το συγχωρησουν, δεν μπορω να αλλαξω κατι, αλλα καλο ειναι ο καθενας απο εμας να κοιταχτει και λιγο στον καθρεφτη του...

Reaction score
17.717

-Και κατι τελευταιο.

-Ελλεος δηλαδη το καναμε και θεμα! Δεν εχουμε με τι να ασχοληθουμε και μας τρωει μου φαινεται...

-Μαλλον το site που γραφω ειναι ακαταλληλο και δεν θα ξαναγινει αυτο. Τελος!!!

-...σου εξηγω για τελευταια φορα

-Για να τελειωνουμε με αυτο το θεμα.

-Τελικα αλλοι πρεπει να ντρεπονται

-Ελεος ακομη το πιπλατε το θεμα? Δεν υπαρχει κατι αλλο να ασχοληθειτε ρε παιδια?

-Οτι πειτε παιδια δεν ασχολουμε αλλο!!!

-Ρε φιλε πως πρεπει να το γραψω για να γινω κατανοητος.Τελος!

-....δεν κοιταζω παντα να ειμαι διπλωματης οταν προσβαλλομαι!
.....καλο ειναι ο καθενας απο εμας να κοιταχτει και λιγο στον καθρεφτη του...
Συνεχιζετε να εμμενετε στη σταση σας μολονοτι εχουμε ολοι καταλαβει τι εχει συμβει.Επαναλαμβανεστε στην ακαμπτη πολιτικη σας και αναμενετε επιπλεον και κατανοηση απο τους υποψηφιους πελατες σας.

'Ο πελατης εχει παντα δικαιο' ή 'Ο πελατης ειναι βασιλιας' θα πρεπε να ειναι και το δικο σας μοτο στις συνδιαλλαγες σας μ αυτους.Μηπως δεν τους χρειαζεστε?Μηπως τους κανετε χαρη που σας προτιμουν?Η ισως εχετε το μονοπωλιο και μιλατε ετσι απο θεση ισχυος?
Οπως και να εχει το θεμα,εαν θελουμε να λεγομαστε ευρωπαιοι ας υιοθετησουμε ομως και ευρωπαικες πρακτικες:
Απο τις εμπειριες μου με διαφορες εταιριες παραθετω μερικα παραδειγματα αντιμετωπισης προβληματων:

-Περιμενω στην ουρα για να πληρωσω και καθυστερει το ταμειο για συγκεκριμενα λεπτα...,αποζημιωνομαι.

-Αγοραζω ενα προιον και ανακαλυπτω -μεσα σε συγκεκριμενα χρονικα πλαισια- το πανομοιοτυπο του καπου αλλου με διαφορα στην τιμη:Το πρωτο μαγαζι μου επιστρεφει τη διαφορα.Η προκληση-προσκληση του αυτη, ηταν και το κινητρο μου να το ψαξω περαιτερω.

-Βλεπω την ελκυστικη τιμη ενος προιοντος στο διαδικτυο και με αυτην παραμασχαλα εμφανιζομαι στο καταστημα που το πουλα.Ακομα κι αν εν τω μεταξυ εχουν αλλαξει οι τιμες 'εν ριπη οφθαλμου',δικαιουμαι την τιμη της διαφημησης.Αν δεν συγκατανευσει ο πωλητης με χανει απο πελατη και επειδη το γνωριζει κανει τ αδυνατα δυνατα να μεινω ευχαριστημενη!Θα βρει εναν τροπο...

-Παραγγελνω απο μια εταιρεια μεσω ηλεκτρονικου ταχυδρομειου ενα ειδικο cd με μουσικη για Hi Fi καταστασεις κι οταν το παραλαμβανω ανακαλυπτω πως αυτο ελειπε μεσα απο τη θηκη.(Πραγματικα ελειπε!)Της το επισημαινω με ε-mail και διχως να χρειαστει καν να παραπονεθω ή ν απολογηθω ή να το αποδειξω έστω με καποιο τροπο....ζητα συγνωμη για την τυχον δυσαρεσκεια που μου προκαλεσε το θεμα και μου στελνει μεσα σε μια μερα ενα αλλο!

-Καλω μια εταιρεια να με συμβουλευσει σ ενα τεχνικο προβλημα που εχω στο σπιτι με σκοπο ν αναλαβει την εξουδετερωση του.Εκτος απο τις δωρεαν συμβουλες που απλοχερα μου παρασχει ο τεχνιτης ωστε να μειωσω στο ελαχιστο το κοστος,αρνειται -μετα απο δικη μου αυτονοητη κινηση να τον αποζημιωσω για τον χρονο και τα καυσιμα που διεθεσε για να ρθει- λεγοντας:

"Αυτο ειναι διαφημηση για μενα
"!:112:

Να συνεχισω με παραδειγματα επαγγελματικης συμπεριφορας.....?:403:

Στον αερα κατα τη διαρκεια της πτησης χυνεται καφες στην αγαπημενη μου φουστα!Το ενιωσα μονο και μονο επειδη ηταν ζεστος...Δεν το κανω θεμα.Το εκαναν ομως οι συνοδοι της πτησης:Αν και δεν προβλεπεται, μου ειπαν,ν αποζημιωνεται ο επιβατης για μικροατυχηματα που οφειλονται σε αναταραξεις την ωρα σερβιρισματος,μπορω να συμπληρωσω ενα εντυπο για να μου κατατεθει το ποσο του καθαριστηριου και μου ζητησαν επανειλημμενα συγνωμη για την αναστατωση που τυχον μου προκαλεσαν.
Ειχε αναγκη μια μεγαλη αεροπορικη εταιρεια εναν ακομη ευχαριστημενο πελατη?

Εσεις κυριε Μιχαηλο πασχιζετε σχεδον για τη δυσφημηση σας ενω στην ουσια δεν συνετρεχε λογος γι αυτο...:203:

Υ.Γ.Ριξτε μια ματια παρακαλω στην υπογραφη του κυριου 'ανεμελου'.

Υ.Γ.2 Συμφωνω με το πνευμα συγγενικων αποψεων οπως του κυριου vet στο post 120.

Reaction score
460

Παιδια για να τελειωσει το θεμα, συμφωνω οτι εγινε λαθος στην τιμη και οτι πρεπει να διορθωθει (δεν ειναι δικο μου site αρα ουτε του χεριου μου, αλλα υπαρχει λογος που δεν εγινε ακομη), αλλα το να λενε καποιοι οτι αυτο εγινε εκ του πονηρου για να ψαρεψουμε πελατες ειναι απιστευτο. Εκει ηταν η ενσταση μου και ο εκνευρισμος μου. Λαθος ή σωστο ανθρωπος ειμαι και δεν κοιταζω παντα να ειμαι διπλωματης οταν προσβαλλομαι!
Αν ομως προσβαλλα καποιους και μιλησα ασχημα ας μου το συγχωρησουν, δεν μπορω να αλλαξω κατι, αλλα καλο ειναι ο καθενας απο εμας να κοιταχτει και λιγο στον καθρεφτη του...
Ρε παιδια τι αλλο πρεπει να πει ο ανθρωπος για να δικαιολογηθει?Πραγματικα απο ενα σημειο και μετα δεν καταλαβαινω τις επιθεσεις-αποψεις!!Στην πυρα λοιπον!!!!Δηλαδη και αναγνωριζει το λαθος,για το οποιο απο οτι διατεινετε δεν ειναι υπευθυνος,και τον πυροβολατε κι αλλο.Τελικα εγεινε καπως κουραστικο.Βεβαια αυτες οι επιθετικες συμπεριφορες θα αυξηθουν κατακορυφα(εστω και με μικρες προκλησεις)απο την συνεχη κατακορυφη πτωση των εισοδηματων μας,και την ανεξελεγκτη σπαταλη των δημοσιονομικων του κρατους.Για αυτο ας ειμαστε ποιο προσεκτικοι σε ολα,ολοι ,μας για να μπορεσουμε να ανταπεξελθουμε σε αυτες τις πραγματικα δυσκολες ωρες που περναμε.

Reaction score
6
Αντωνη +1000

Επειδη ολοι ζουμε με ενα μεγαλο εκνευρισμο , με αυτον που δικαιολογημενα ζουμε καθε μερα λογω της ,τεραστιας και καταστροφικης κλεψιας των εισοδηματων ολων μας, δε σημαινει οτι θα τα βαζουμε ολα και ολους σε ενα κουβα και θα τα χτυπαμε ολα μαζι αγρια και ημερα, ξερα και χλωρα, νοικοκυριδες και κλεφτες, αθωους και ενοχους κλπ κλπ..

Πρεπει να ειμαστε τουλαχιστον εδω μεσα,συναδερφικοι, ενωμενοι, δικαιοι , ψυχραιμοι, υπομονετικοι και να μη ξεσπαμε σε οποιον κανει ενα λαθος η ποσο μαλλον σε καποιον που δεν εχει κανει ο ιδιος λαθος αλλα οι εισαγωγεις (που δεν ειναι το ιδιο ποροσωπο.:126:)

Νομιζω οτι ''ανθρωποι'' σαν τον Γιαννη σπανιζουν.

Σιγουρα πικραινεται και απογοητευεται με καποια σχολια που δεν του αξιζουν και που δεν φανταζοταν ποτε οτι θα διαβασει. Ο Γιαννης ειναι πολυ καλος επαγγελματιας του χωρου μας και ζει την οικογενεια του απο αυτη τη δουλεια που την κανει με αγαπη ,αψογα και εντιμα. Το εχει αποδειξει σε ολους οσους τον γνωριζουν.

Ας γυρισουμε σελιδα και ας αφησουμε το Γιαννη να δουλεψει χωρις να επισκεπτεται το site αυτο μονο για να απολογειται για κατι που δεν επραξε ο ιδιος. Οι εμπειριες και γνωσεις του στο audio ειναι σημαντικες και θα ηταν πολυ καλο για ολους να τις μοιραστει εδω μαζι μας, :113:αφου ηρεμισουν τα πνευματα.

D

Deleted member 23222

Guest

Eπειδή το θέμα πήρε μάκρος και έστω και έμμεσα εμπλέκομαι σε αυτό θα πώ τα εξής:

Δεν τίθεται θέμα επί προσωπικού και αν αναγνωρίζεις οτι πρόσβαλλες κάποιους σε τιμά, αλλά το θέμα ήταν να αναγνωρίσεις οτι έστω και εν αγνοία σου υπήρξε θέμα "εμπορικής" τάξης.Όμως εν πολλοίς ούτε και τώρα το αποδέχεσαι διότι έστω και έμμεσα διαβλέπεις σκοπιμότητες, αναφέροντας για καθρέπτες κλπ.
Δεν σκοπεύω να ξαναασχοληθώ με το θέμα γιατί δενείμαι ο Ζορό ή ο Γιάννης Αγιάννης αλλά σε διαβεβαιώ οτι στον καθρέφτη μου όταν κοιτάζομαι βλέπω απλά μιά ελιά κάτω από το αριστερό μου μάτι...

Reaction score
460

Eπειδή το θέμα πήρε μάκρος και έστω και έμμεσα εμπλέκομαι σε αυτό θα πώ τα εξής:

Δεν τίθεται θέμα επί προσωπικού και αν αναγνωρίζεις οτι πρόσβαλλες κάποιους σε τιμά, αλλά το θέμα ήταν να αναγνωρίσεις οτι έστω και εν αγνοία σου υπήρξε θέμα "εμπορικής" τάξης.Όμως εν πολλοίς ούτε και τώρα το αποδέχεσαι διότι έστω και έμμεσα διαβλέπεις σκοπιμότητες, αναφέροντας για καθρέπτες κλπ.
Δεν σκοπεύω να ξαναασχοληθώ με το θέμα γιατί δενείμαι ο Ζορό ή ο Γιάννης Αγιάννης αλλά σε διαβεβαιώ οτι στον καθρέφτη μου όταν κοιτάζομαι βλέπω απλά μιά ελιά κάτω από το αριστερό μου μάτι...
Θρουμπα ειναι?:142::142:

D

Deleted member 23222

Guest

Θρουμπα ειναι?:142::142:
Ναι αλλά λίγο χλεμπονιάρα...όμως είμαι ομορφάντρας:142::142:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.130
Members