Eτσι απλα...ανθρωπινα.....

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
θα ηθελα να σας ρωτησω κατι.....

Ποσο μακρια απεχει η μουσικη διαθεση που ειχατε καποτε με την διαθεση που εχετε τωρα βαση οικονομικης καταστασης,βαση αυτων που ακουτε για ανθρωπους που χανουν τις δουλειες τους,για οικογενειες που συντηρουντε απο εναν μισθο ,του πατερα η της μανας,
ποση διαθεση σας εχει απομεινει για να χαλαρωσετε σαν ανθρωποι?
Εξακολουθειτε να κανεντε το μουσικο σας ταξιδι με το ιδιο κεφι.....αυτο το ταξιδι που σας ξεσκαγε,αυτο που σας ξεκουραζει οτι και να εχετε περασει ολη την ημερα...

Γιατι εμενα δυστυχως η διαθεση οτι πλακα και να κανω εδω μεσα εχει παψει να ειναι ιδια!!!!!!!!!!!!!

Και το εχουμε αναγκη βρε πο@στη μου αυτο το ταξιδι.........θεωρω οτι μας κανει καλο και φυσικα αυτο περναει και στην δουλεια μας,την οικογενεια μας,τους ανθρωπους μας!!!

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Eτσι απλα...ανθρωπινα.....

Εχεις διαλέξει λάθος μονοπάτι φίλε μου.

Και σε καλές και σε κακές εποχές , η μουσική πάντα ταξιδεύει το μυαλό.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Εχεις διαλέξει λάθος μονοπάτι φίλε μου.

Νικολακι μου .....δεν νομιζω να το διαλεξα εγω η εσεις......

για την μουσικη συμφωνω με χιλια αλλα οπως ειπα θα ηθελα να την συνοδευα με περισσοτερη διαθεση !!!!!

D

Deleted member 8307

Guest
Re: Απάντηση: Eτσι απλα...ανθρωπινα.....

Ποσο μακρια απεχει η μουσικη διαθεση που ειχατε καποτε με την διαθεση που εχετε τωρα ...
... η μουσική πάντα ταξιδεύει το μυαλό.
Γι' εμένα είναι από τα λίγα πράγματα που συνεχίζουν να με φτιάχνουν ανεξάρτητα τι συμβαίνει γύρω μου ...

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.219
Μουσικη θα ακουμε οντως παντα..Απλα ειμαστε λιιγο πεσμενοι ψυχολογικα, με αποτελεσμα να εχουμε τασεις βαρεμαρας κ τασεις φυγης (!!!).Οποτε οσο να ναι μας επηρεαζει λιγο κ στην καθημερινη μας ακροαση ...
Προσωπικα αρχισα να βλεπω περισσοτερες ταινιες απ οτι παλια..Και το ριξα σε πιο "βαριες" μουσικες..Πανε τ αναλαφρα ακουσματα..Αυτα μονο με παρεα.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Βρες μια γκόμενα ρε. Μόνο πρόσεχε να μην είναι μαλλιαρή. :114:

...

Μ.Φ.

MF Audio Επαγγελματίας
Reaction score
185

Καλό μήνα!

vlasis
Ποσο μακρια απεχει η μουσικη διαθεση που ειχατε καποτε με την διαθεση που εχετε τωρα βαση οικονομικης καταστασης, βαση αυτων που ακουτε για ανθρωπους που χανουν τις δουλειες τους, για οικογενειες που συντηρουντε απο εναν μισθο, του πατερα η της μανας, *
...
Γιατι εμεναη διαθεσηεχει παψει να ειναι ιδια!

Βλάση, θα συμφωνήσω (!) μαζί σου φίλε…
* (γνωρίζω και ακούω καταστάσεις που με τρελαίνουν στην κυριολεξία…)...

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870

Έχεις δίκιο, αλλά πέραν της οικογένειας αυτό είναι και το παιχνίδι μας. Όποιο είναι αυτό, μέτριο η super. Είναι σπάνιες οι φορές που θα κάτσω να ακούσω μόνος μου, αλλά με 2-3 φίλους είναι αλλιώς, ποτάκι χαζοκουβεντούλα και μετά κοιτάς την ώρα και λες ΩΧ θα φάω "παντόφλα". Χαλαρώνεις σίγουρα με καλή παρεούλα ενω μόνος μπορεί να σκεφτείς διάφορα προβλήματα.

Reaction score
460

Εγω προσωπικα δεν εχω διαθεσει να ανοιξω τα μηχανηματα μου,υστερα απο 33 χρονια ενασχολησης με το αθλημα!!Καποιοι φιλοι απο εδω μεσα που εχω καθημερινη σχεδον τηλ επικοινωνια μαζι τους μπορουν να το επιβεβαιωσουν.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009

Καλό μήνα!
vlasis
Ποσο μακρια απεχει η μουσικη διαθεση που ειχατε καποτε με την διαθεση που εχετε τωρα βαση οικονομικης καταστασης, βαση αυτων που ακουτε για ανθρωπους που χανουν τις δουλειες τους, για οικογενειες που συντηρουντε απο εναν μισθο, του πατερα η της μανας, *
...
Γιατι εμεναη διαθεσηεχει παψει να ειναι ιδια!

Βλάση, θα συμφωνήσω (!) μαζί σου φίλε…
* (γνωρίζω και ακούω καταστάσεις που με τρελαίνουν στην κυριολεξία…)...
[reliops=Discovery Channel - The World Is Just Awesome][youtube]a0jZzBEKIMc[/youtube][/reliops]

:612:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009

Ποσο μακρια απεχει η μουσικη διαθεση που ειχατε καποτε με την διαθεση που εχετε τωρα βαση οικονομικης καταστασης,βαση αυτων που ακουτε για ανθρωπους που χανουν τις δουλειες τους,για οικογενειες που συντηρουντε απο εναν μισθο ,του πατερα η της μανας,
Εξακολουθειτε να κανεντε το μουσικο σας ταξιδι με το ιδιο κεφι.....αυτο το ταξιδι που σας ξεσκαγε,αυτο που σας ξεκουραζει οτι και να εχετε περασει ολη την ημερα...
Γιατι εμενα δυστυχως η διαθεση οτι πλακα και να κανω εδω μεσα εχει παψει να ειναι ιδια!!!!!!!!!!!!!
Και το εχουμε αναγκη βρε πο@στη μου αυτο το ταξιδι.........θεωρω οτι μας κανει καλο και φυσικα αυτο περναει και στην δουλεια μας,την οικογενεια μας,τους ανθρωπους μας!!!
Κατ'αρχάς...vlashback οφείλεις να γίνεις πιό πρωτότυπος...Πρωτοτυπία είναι να μπορούμε μέσα σε αντίξοες συνθήκες να επιζήσουμε.Άν χάσουμε την αισθητική,το χιούμορ και την αναζήτηση διεξόδων μεταξύ μας,τότε ο τόπος μας δεν θα είναι ΄΄ένα απέραντο φρενοκομείο΄΄ όπως είχε πει ο μακαρίτης,αλλά ένα απέραντο ΄΄νεκροταφείο΄΄.Τούτο δεν πρέπει να το επιτρέψουμε ποτέ...Εάν γίνουμε καταθλιπτικοί και πεσιμιστές,τί αξία θα έχουμε πιά ως άτομα;
Αν και οι συνθήκες λένε:

εγώ λέω να πετάξουμε τα πιάτα μας στο ΄΄έτοιμο΄΄ αυτό ΄΄φαγητό΄΄ και να μάθουμε να ΄΄μαγειρεύουμε΄΄ οι ίδιοι τις σπεσιαλιτέ της αρεσκείας μας...:612:

Reaction score
460

Κατ'αρχάς...vlashback οφείλεις να γίνεις πιό πρωτότυπος...Πρωτοτυπία είναι να μπορούμε μέσα σε αντίξοες συνθήκες να επιζήσουμε.Άν χάσουμε την αισθητική,το χιούμορ και την αναζήτηση διεξόδων μεταξύ μας,τότε ο τόπος μας δεν θα είναι ΄΄ένα απέραντο φρενοκομείο΄΄ όπως είχε πει ο μακαρίτης,αλλά ένα απέραντο ΄΄νεκροταφείο΄΄.Τούτο δεν πρέπει να το επιτρέψουμε ποτέ...Εάν γίνουμε καταθλιπτικοί και πεσιμιστές,τί αξία θα έχουμε πιά ως άτομα;
Αν και οι συνθήκες λένε:

εγώ λέω να πετάξουμε τα πιάτα μας στο ΄΄έτοιμο΄΄ αυτό ΄΄φαγητό΄΄ και να μάθουμε να ΄΄μαγειρεύουμε΄΄ οι ίδιοι τις σπεσιαλιτέ της αρεσκείας μας...:612:
Και αυτα πληρωμενα τα εχουμε φιλε μου!!

Reaction score
6
Αυτη ειναι η καταληξη παιδια. Να μας κερναει σκ@τα το κρατος....:134: Ειναι το μονο που διαθετει πια?

Ωραιο Bhutia και επικαιρο!

Συνεχιζω παντως να ξεφευγω ακουγοντας μουσικη, χωρις να ξεχναω ποτε τι συμβαινει γυρω μου και χωρις να ειμαι αναισθητος για τα δραματα που συμβαινουν σε πολλους.

Αν θελει το Παγκοσμιο ΣΥΣΤΗΜΑ να μας κανει πλυση εγκεφαλου η λοβοτομη δεν θα το αφησουμε .......:126:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.907

βλασόπουλο έχεις πολλά να μάθεις από τον μπούτια....

για τώρα, χώσε χοσέ ένα δεκάλεπτο ντραμς με τέρμα τα γκάζια και χαλάρωσε.

και καμιά μπύρα, δε κάνει κακό, μπιλίβ μι..

όλοι έχουμε προβλήματα, πάντα υπήρχαν, σε κάθε εποχή, η "μαγκιά" λοιπόν είναι να τα παλεύεις με όλα τα διαθέσιμα "μέσα", ένα εκ των οποίων είναι για μας τις τρελλλλές στο κλουβί, τα παλιοστέρεα κι οι μουσικάρες μας.

ζήτω τα φλακ ρε!

Reaction score
10
Ρε Βλάσσαρε, κοίτα τα αγγελούδια σου, και την γυναίκα σου και χαμογέλα!! Πρέπει να αισθάνεσαι ευτυχισμένος μόνο και μόνο επειδή υπάρχουν στη ζωή σου!! Τι να σε κάνει το ΔΝΤ και κάθε ΔΝΤ μόλις αρχίσεις να παίζεις με τα παιδιά σου??? Ρε ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!! Και η μουσική είναι ίδια και απαράλλαχτη... Δλδ εσύ όταν ακούς μουσική και κλείνεις τα μάτια,σκέφτεσαι το ΔΝΤ ή τα παιδιά σου και τα
[RELIOPS=""μωρά σου""]
[/RELIOPS]

D

Deleted member 23222

Guest

Σωστός...δεν μπορείς να είσαι αμέτοχος όταν ρέει αίμα στους δρόμους,κάποιες φορές νοιώθεις και τύψεις...ξέρεις για την κατάθλιψη του επιζήσαντα?

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Συνάδελφοι τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα. Δεν πρέπει όμως να το αφήσουμε να μας πάρει από κάτω. Και να ξέρετε ότι τα "γούστα" μας είναι αυτά που θα μας κρατήσουν λίγο όρθιους, μέχρι να περάσει η μπόρα. Κουράγιο...

...

D

Deleted member 23222

Guest
Απάντηση: Re: Eτσι απλα...ανθρωπινα.....

Συνάδελφοι τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα. Δεν πρέπει όμως να το αφήσουμε να μας πάρει από κάτω. Και να ξέρετε ότι τα "γούστα" μας είναι αυτά που θα μας κρατήσουν λίγο όρθιους, μέχρι να περάσει η μπόρα. Κουράγιο...

...
Ναι θα περάσει...όπως και το τσουνάμι...πέρα όμως από το κοινωνικό κόστος ,που βέβαια είναι και το σημαντικότερο,υπάρχει και ο πληγωμένος εγωισμός...αυτός που τρώθηκε όταν οι πολιτισμένοι Ευρωπαίοι ανέλαβαν τη διακυβέρνηση της χώρας...γιατί είμαστε αρκετά τριτοκοσμικοί για να έχουμε δημοκρατία και αυτοδιάθεση...

Reaction score
6
Κουραγιο, υπομονη και τυχη χρειαζονται ...μηπως και γινει κανενα θαυμα....

Η καταστροφη ειναι τεραστια.

Οπως καηκαν τα δαση σε ολη την ελλαδα, οι ανθρωποι και τα ζωα , ετσι καηκε η οικονομια , η αισιοδοξια, τα ονειρα , οι ελπιδες και η υπερηγανεια των ελληνων πολιτων....που ζουν εναν εφιαλτη επισης πυρινο...

Το ε ειναι μικρο πια και οχι κεφαλαιο.....

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Eτσι απλα...ανθρωπινα.....

Σωστός...δεν μπορείς να είσαι αμέτοχος όταν ρέει αίμα στους δρόμους,κάποιες φορές νοιώθεις και τύψεις...ξέρεις για την κατάθλιψη του επιζήσαντα?

Ο ελληνας ομως δεν αλλαζει δυστυχως.

Χθες ηταν ενα μεγαλο τζιπ με μαυρα τζαμια παρκαρισμενο σε ενα δρομακι στο δασος που κανω βολτες. Εμποδιζε οποιοδηποτε οχημα τολμουσε να περασει απο εκει. Η μηχανη ανοιχτη για να δουλευει ο κλιματισμος....γυρω απο το μπροστινο τζαμι ειχε βαλει μια πετσετα .
Καταλαβα...τι θα γινοταν μεσα...
Την αλλη μερα περασα απο κει. Εχαν μεινει στο χωμα πανω στα πούσια των πευκων (ξερες πευκοβελονες :141:), 5-6 αποτσιγαρα, καμια δεκαρια χρησιμοποιημενα χαρτομαντηλα με.... ΓΕΝΝΕΤΙΚΟ υλικο τι αλλο?? , και 2 πεταμενα ...προφυλακτικα....

Αυτος ειναι ο ελλην ιθαγενης... αξεστος , απολιτιστος, θρασυς, γραψαρχ@δης, που δεν του καιγεται καρφακι για τιποτα.
Κανει αυτο που του ...γουσταρει...και δε πα να καει το δασος και τα παιδακια που κανουν βολτες να πιασουν τα πεταμενα προφυλακτικο του...σημαια της πραξης του...και της ανεγκεφαλιας του....

Το τζιπ ομως... γυαλισμενο και αψογο για να τσιμπισει η γκομενα., η οι γκομενες γενικως...
Οι βρωμιες που αφησε ειναι για εμας που ζουμε εκει διπλα ........

Αυτους τους ....τυπους δεν τους λυπαμαι καθολου.....,και επειδη ειναι εκατομμυρια σε αυτη τη χωρα.....θα συνεχισω να ακουω μουσικη και να φανταζομαι ενα καλυτερο κοσμο και μια καλυτερη ΕΛΛΑΔΑ.

Αλλά με τετοια ατομα ...ποια καλυτερη ελλαδα ενειρευομαι........

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.126
Members
38.533
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON