Eτσι απλα...ανθρωπινα.....

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Απάντηση: Eτσι απλα...ανθρωπινα.....

Miας και με εχει παρει λιγο απο πανω εδω και κανα δυο μερες εχω βρει εναν KRELL FPB 400CX στερεοφωνικο σε τιμη καρασουπερ,,,,,,,,να τον χτυπησω......φυσικα με δοσεις και επιταγες!!!!!!!!

Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε???????????????????????????/:143::143::143:

Reaction score
20
Απάντηση: Re: Απάντηση: Eτσι απλα...ανθρωπινα.....

Ο ελληνας ομως δεν αλλαζει δυστυχως.

Χθες ηταν ενα μεγαλο τζιπ με μαυρα τζαμια παρκαρισμενο σε ενα δρομακι στο δασος που κανω βολτες.

Αυτος ειναι ο ελλην ιθαγενης... αξεστος , απολιτιστος, θρασυς, γραψαρχ@δης, που δεν του καιγεται καρφακι για τιποτα.

Αλλά με τετοια ατομα ...ποια καλυτερη ελλαδα ενειρευομαι........
"Ουτοπία είναι να πιστεύεις ότι τίποτα δεν αλλάζει"
Το είδα γκραφίτι σ' ενα τοίχο πριν χρόνια...
Και τέτοιου είδους "έλληνες" σαν αυτόν που αναφέρεις παραπάνω υπάρχουν σε όλες τις χώρες και όλες τις εποχές και είναι πολλοί, αλλά δεν είναι Ελληνες.
Ελλάδα=Δημοκρατία+Πολιτισμός, κι ας μην λέγεται Ελλάδα, αλλά Ελβετία ή Σουηδία ή...
Ποιό από τα δύο σας έδειξε ότι είχε ο παραπάνω "ελληνας"?
Εγώ δεν είδα, από την περιγραφή σας, να έχει ούτε το ένα ούτε το άλλο...

Reaction score
1

Miας και με εχει παρει λιγο απο πανω εδω και κανα δυο μερες εχω βρει εναν KRELL FPB 400CX στερεοφωνικο σε τιμη καρασουπερ,,,,,,,,να τον χτυπησω......φυσικα με δοσεις και επιταγες!!!!!!!!

Είναι πολύ καλό μηχάνημα Βλάση. Τι τιμή το βρήκες;

Reaction score
6
ουτε το ενα ουτε το αλλο.Τιποτα δεν ειχε ο ...ας τον πουμε ανθρωπο...που γραφει τους παντες και τα παντα στα.@δια...του....

Ειχε ελληνικες πινακιδες παντως.... αφησε ξενης φιρμας προφυλακτικα.....μαζι με τις συσκευασιες τους....και τα αποτσιγαρα στις πευκοβελονες.:141:

Αμα θα επιανε φωτια εκεινο το σημειο θα καιγοντουσαν πολλα μα παρα πολλα πευκα η και σπιτια....

Αλλά τι τον ενδιαφερει τον ....:141:τυπο . Θα την εκανε οπως οπως και θα εβλεπε τα εργα του απο την τηλεοραση τρωγοντας και πινοντας.

Τωρα για τους αρχαιους ημων προγονους να μιλησουμε η να σιωπησουμε για να μην τριξουν κι'ἀλλο τα κοκκαλα τους....

αιωνες τους μνημονευουμε σα λαος και αιωνες τους ρεζιλευουμε....

Reaction score
20
Απάντηση: Re: Eτσι απλα...ανθρωπινα.....

Τωρα για τους αρχαιους ημων προγονους να μιλησουμε η να σιωπησουμε για να μην τριξουν κι'ἀλλο τα κοκκαλα τους....

αιωνες τους μνημονευουμε σα λαος και αιωνες τους ρεζιλευουμε....
Ωραία, τώρα καιρός να ξεκινήσουμε να τους αντιγράφουμε...
Εγώ αυτό προσπαθώ να κάνω και γι' αυτό τους αναφέρω...

Reaction score
1

Ειχε ελληνικες πινακιδες παντως.... αφησε ξενης φιρμας προφυλακτικα.....μαζι με τις συσκευασιες τους....και τα αποτσιγαρα στις πευκοβελονες.:141:
Αυτή την πρόταση την έγραψες εσύ Νικ μου, ή ο Σόμπολος;;;:143::142::143:

Σαν να διαβάζω το αστυνομικό ρεπορταζ του Μέγα Τσάνελε... που λέει και ο Ζουγανέλης

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Eτσι απλα...ανθρωπινα.....

Είναι πολύ καλό μηχάνημα Βλάση. Τι τιμή το βρήκες;

Ειναι απο τα πιο μουσικα KRELL Τον ειχα για καποια φεγγαρια στο συστημα μου με καποια Focal Utopia οταν ειχα φερει την αντιπροσωπεια της Krell και της Focal.

Οδηγει, ειναι ταχυτατος, ουδετερος και μουσικος. Θελει καλη στηριξη (οσο και αν αυτο ακουγεται παραξενο). Κοιταξε λιγο και την καταναλωση ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΘΑ ΓΥΡΝΑΕΙ πιο γρηγορα απο ποτε. Εγω θα τον αγοραζα αν ηταν αψογος σε κατασταση και ας καιει παραπανω.

Επισης κατα τον κατασκευαστη που ειναι φιλος χρονια, θελει προσοχη η φαση. Δεν εχει ενδειξη φασης ο ρευματοληπτης του.Ανοιξε το φις και δες το ασπρο καλωδιο σε ποιο πιν του ρευματοληπτη αντιστοιχει και αυτο για σενα θα ειναι η φαση.

Αντε Βλαση και καλο ξεκαπνισμα!!:137:

2χ400 στα 8,
2χ 800 στα 4 και...
2χ 1600 στα 2....

Στο 1 ohm 3.200 WATTS:136:

ΤΥΧΑΙΟ?....ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!

Παντως οποιο ηχειο κατεβαινει στο 1 η 2 ohms θελει επανασχεδιαση...Αντε δηλαδη βρηκαμε ενισχυτες που διπλασιαζουν και σχεδιαζουμε ηχεια με 1-2 οhms αντισταση....

Reaction score
20

NIKNM:
Απίστευτο...!!!
Τώρα πρόσεξα (δεύτερη φορά που τις διάβασα) τις μάρκες που έχεις στο τέλος της απάντησής σου...
Την πρώτη φορά που τις διάβασα υπέθεσα ότι ήταν οι μάρκες που έχεις στο στερεοφωνικό στο σπίτι σου και δεν έδωσα σημασία...
Αλλά τώρα με την δεύτερη απάντησή μου που τις ξαναδιάβασα θυμήθηκα ένα φίλο από την Αθήνα που μου είπε για όλες αυτές τις μάρκες... Πριν 3-4 μέρες...
Βασίλη τον λένε... Και μετά είπα να ξαναδιαβάσω το όνομά σου... ΝΙΚΜ... Και κάτι μου "είπε" το ΝΙΚ Μ...
Και λέω έχει γούστο....
Και κοίταξα το προφίλ σου...
Είχαμε "ψιλο"βριστεί τηλεφωνικά στην προ-προηγούμενη θέση που είχες... (για να ακριβολογήσω εγώ ήμουν ο είρωνας, εσύ ήσουν πολύ ψύχραιμος και δεν υπήρξε καμία βρισιά)
Από τα βάθη της καρδιάς μου σου λέω: ούτε που μπορείς να φανταστείς πόσο χαίρομαι που τα κατάφερες, κι ας μην έχουμε γνωριστεί από κοντά ποτέ!
Νίκος Καλλέργης

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Eτσι απλα...ανθρωπινα.....

Αυτή την πρόταση την έγραψες εσύ Νικ μου, ή ο Σόμπολος;;;

Σαν να διαβάζω το αστυνομικό ρεπορταζ του Μέγα Τσάνελε... που λέει και ο Ζουγανέλης
Νικολα,

Ο Σομπολος ειναι κορυφαιος και παντα ηθελα να σκεφτομαι σαν κι αυτον ωστε να ανακαλυπτω πραγματα που για αλλους θα περνουσαν απαρατηρητα

Δεν ασχοληθηκα με τις χαρτοπετσετες , αν ειναι ελληνικες η ξενες.
Ο Σομπολος ομως....θα ειχε ασχοληθει. Ειδες οτι παντα ειναι ενα βημα μπροστα ο ανθρωπος!!!!

Το θεμα ειναι οτι καποιος θα αναγκαστει να μαζεψει τα ιχνη που ρυπαινουν και ασχημαινουν το μερος....

Ο Δημος? χα χα...σιγα μην ασχοληθει.....

Για μην ειμαι off topic...Eτσι απλα ....ανθρωπινα....με βλεπω να ασχολουμαι με το καθαρισμα του γραψα@χιδη.

Με το...καθαρισμα ...εννοω καθαριοτητα και οχι καθαρισμα=ξαπλωμα=ἆλλος κοσμος, για να μη κατηγορηθω αν αυτος παθει τιποτα....με το αδειο μυαλο που κουβαλαει .

Αρε Σομπολε που εισαι ....

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Eτσι απλα...ανθρωπινα.....

Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε???????????????????????????/
ΧΤΥΠΑ ΤΟ ΧΤΥΠΑ ΤΟ.... ΖΝΤΟΥΠΑΤΣΙ...

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Eτσι απλα...ανθρωπινα.....

Ειναι απο τα πιο μουσικα KRELL Τον ειχα για καποια φεγγαρια στο συστημα μου με καποια Focal Utopia οταν ειχα φερει την αντιπροσωπεια της Krell και της Focal.

Οδηγει, ειναι ταχυτατος, ουδετερος και μουσικος. Θελει καλη στηριξη (οσο και αν αυτο ακουγεται παραξενο). Κοιταξε λιγο και την καταναλωση ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΘΑ ΓΥΡΝΑΕΙ πιο γρηγορα απο ποτε. Εγω θα τον αγοραζα αν ηταν αψογος σε κατασταση και ας καιει παραπανω.

Επισης κατα τον κατασκευαστη που ειναι φιλος χρονια, θελει προσοχη η φαση. Δεν εχει ενδειξη φασης ο ρευματοληπτης του.Ανοιξε το φις και δες το ασπρο καλωδιο σε ποιο πιν του ρευματοληπτη αντιστοιχει και αυτο για σενα θα ειναι η φαση.

Αντε Βλαση και καλο ξεκαπνισμα!!:137:

2χ400 στα 8,
2χ 800 στα 4 και...
2χ 1600 στα 2....

Στο 1 ohm 3.200 WATTS:136:

ΤΥΧΑΙΟ?....ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!

Παντως οποιο ηχειο κατεβαινει στο 1 η 2 ohms θελει επανασχεδιαση...Αντε δηλαδη βρηκαμε ενισχυτες που διπλασιαζουν και σχεδιαζουμε ηχεια με 1-2 οhms αντισταση....
Νικ συμφωνώ σε αυτά που γράφεις για το μηχάνημα. :444: Είναι πραγματικά πολύ καλό.

Νομίζω όμως ότι δεν έχει ρευματολήπτη η σειρά CX. Δεν είμαι 100% σίγουρος, αλλά αν θυμάμαι καλά, έχει καλώδιο fix της Krell.
Στην περίπτωση αυτή, μπορεί να βρει τη σωστή φάση αν αφαιρέσει το "καπάκι", βρει την ασφάλεια προστασίας και με τη βοήθεια ενός πολύμετρου να δει σε ποιον πόλο του Schuko θα κάνει "μπιιιιιιιιιιιπ".:105:

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Eτσι απλα...ανθρωπινα.....

Νικ συμφωνώ σε αυτά που γράφεις για το μηχάνημα. :444: Είναι πραγματικά πολύ καλό.

Νομίζω όμως ότι δεν έχει ρευματολήπτη η σειρά CX. Δεν είμαι 100% σίγουρος, αλλά αν θυμάμαι καλά, έχει καλώδιο fix της Krell.
Στην περίπτωση αυτή, μπορεί να βρει τη σωστή φάση αν αφαιρέσει το "καπάκι", βρει την ασφάλεια προστασίας και με τη βοήθεια ενός πολύμετρου να δει σε ποιον πόλο του Schuko θα κάνει "μπιιιιιιιιιιιπ".:105:

Ναι Νικο.
Ειναι fix με φις Αμερικανικο (τοτε) που ηθελε...ανταπτορακι. Εγω εκοψα το φις και τοποθετησα ενα καλης ποιοτητας Schuko.Ετσι ειδα και τα χρωματα του καλωδιου.

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Eτσι απλα...ανθρωπινα.....

Ναι Νικο.
Ειναι fix με φις Αμερικανικο (τοτε) που ηθελε...ανταπτορακι. Εγω εκοψα το φις και τοποθετησα ενα καλης ποιοτητας Schuko.Ετσι ειδα και τα χρωματα του καλωδιου.
Πάντως έχεις δίκαιο σε αυτο που λες για τον ήχο του. Εγώ είχα τον FPB-700 και όταν άκουσα δίπλα-δίπλα τον 400cx νόμιζα ότι είχε μέσα... λάμπες. Πολύ πιο ευχάριστος ο ήχος του 400cx.:444:

Reaction score
6
Ετσι ακριβως Νικο με αυτο το θηριακι.
Σα να ειχε 1 -2 λαμπες ( με την καλη εννοια της λεξης λαμπα) μεσα.

Γιατι υπαρχουν και λαμπες που εχουν εως και κακο ηχο, οπως και... πολλα τρανζιστορ.

Το θεμα ειναι να μην ''πεσει'' κανεις σε τετοιο μηχανημα.

Reaction score
141
και εδω προκύπτει ενα άλλο θέμα:πρώτα βγήκαν ενισχυτές που διπλασιάζουν, ή βγήκαν απο την ανάγκη να οδηγήσουν τα κακά ηχεία που ξεφύτρωσαν την εποχή του 5.1 :118:

Reaction score
6
Σωστος.

Αλλά υπηρχαν ''δυσκολα-δυστροπα '' ηχεια και απο παλια. Απο το 80 και μας εκαναν τη ζωη...δυσκολη.

Φαντασου να αγοραζεις ενα ηχειο....με 2 ohms και 85 db/w/m με δρχ 300.000-400.000 τοτε και να θες εναν ανυπαρκτο εκεινα τα χρονια ενισχυτη να τα ....οδηγησει....

Χανονταν πολλα λεφτα τοτε ......και υπηρχαν στη Ελλαδα τοτε οι Quad 405 2x 100...,oι 70 αρηδες Meridian 105 s...., SAE,PHASE LINEAR , DUNLAP CLARK, DYNACO, ARMSTRONG, κλπ....

Reaction score
141
εκείνη την εποχή δεν την έζησα την ξέρω όμως.Επίσης έχω κάποιους φίλους αυτής της φιλοσοφίας ,όμως χρειάζεται βαρύ πορτοφόλι.Δεν μ'ακουνε,δεν μ'ακούνε :137:
Αλλά πάλι ο έρωτας ειναι στραβός.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Σωστος.

Αλλά υπηρχαν ''δυσκολα-δυστροπα '' ηχεια και απο παλια. Απο το 80 και μας εκαναν τη ζωη...δυσκολη.

Φαντασου να αγοραζεις ενα ηχειο....με 2 ohms και 85 db/w/m με δρχ 300.000-400.000 τοτε και να θες εναν ανυπαρκτο εκεινα τα χρονια ενισχυτη να τα ....οδηγησει....
85?
:143:
Nik θυμάσαι τα Tympani?

SAE,PHASE LINEAR

Tί είπες τώρα...
Η πρώτη μου εργασία ηταν στον Αξαρλή, που ηταν αντ/πος τότε.:111:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009

θα ηθελα να σας ρωτησω κατι.....
Ποσο μακρια απεχει η μουσικη διαθεση που ειχατε καποτε με την διαθεση που εχετε τωρα βαση οικονομικης καταστασης,βαση αυτων που ακουτε για ανθρωπους που χανουν τις δουλειες τους,για οικογενειες που συντηρουντε απο εναν μισθο ,του πατερα η της μανας,
ποση διαθεση σας εχει απομεινει για να χαλαρωσετε σαν ανθρωποι?
Εξακολουθειτε να κανεντε το μουσικο σας ταξιδι με το ιδιο κεφι.....αυτο το ταξιδι που σας ξεσκαγε,αυτο που σας ξεκουραζει οτι και να εχετε περασει ολη την ημερα...
Γιατι εμενα δυστυχως η διαθεση οτι πλακα και να κανω εδω μεσα εχει παψει να ειναι ιδια!!!!!!!!!!!!!
Πω πω,να κάνουμε το σταυρό μας μην πέσει μεγαλύτερη φτώχεια και πας να χτυπήσεις τη ΄΄Lady Di΄΄ της B&W γιά να σου φύγει η στεναχώρια...:612:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Πω πω,να κάνουμε το σταυρό μας μην πέσει μεγαλύτερη φτώχεια και πας να χτυπήσεις τη ΄΄Lady Di΄΄ της B&W γιά να σου φύγει η στεναχώρια...
Κοροιδευεις μωρη κουφαλιτσα ετσι????????
2 μερες σου ειπα οτι ανεβηκα ψυχολογικως και μας κανεις λεκτικες κονξες ετσι?????

ΛΕΓΕ ΡΕ.....ΕΧΕΙς ΑΚΟΥΜΠΙΣΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΗΧΕΙΩΝ ΣΟΥ Η ΟΧΙ??????

Εχεις ειδικη μονωτικη βαφη στον τοιχο????εεεεεεεεεεε?????

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.124
Members
38.533
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON