MP3 μετατροπή σε Αudio tracks

Reaction score
0
Απάντηση: MP3 μετατροπή σε Αudio tracks

Ρε παιδιά θέλω να γράψω ένα cd για το αυτοκίνητο μου αλλά το cd player μου δεν παίζει mp3... σε τι πρέπει να το μετατρέψω για να παίξει? plz απαντήστε αν ξέρετε. αύριο φεύγω ταξίδι!!!

Reaction score
122

συνήθως τα μετατρέπει αυτόματα το πρόγραμμα εγγραφής όταν επιλέξεις να γράψεις ''audio cd''

Reaction score
0

το έκανα φίλε μου με το nero αλλά και πάλι δεν το παίζει ...

Reaction score
122

φαίνεται σαν πρόβλημα του cd player. Τα δοκίμασες με άλλο;

Reaction score
122

εάν δεν είναι mp3 και είναι flac πρέπει να κατεβάσεις plugin για το nero.

Reaction score
0

τα τραγούδια που θέλω να γράψω είναι mp3 αλλά δεν ξέρω σε τι να τα; μετατρέψω για να τα παίξει το cd player μου , το οποίο είναι λίγο αρχαίο και δεν ξέρω τι τύπου αρχεία διαβάζει..

Reaction score
122

Πρέπει να τα μετατρέψεις σε αρχεία wav (γίνεται και με το winamp), αλλά μάλλον το πρόβλημα είναι το cd player. Φοβάμαι ότι δεν παίζει αντιγραμμένα cd λόγω παλαιότητας.

Reaction score
0

τα cd τα παίζει γιατί παλιότερα μου τα έγραφε ένα παιδί αλλά πλακωθήκαμε και οπως καταλαβαίνεις δεν μπορώ να του ζητήσω να μου το γράψει... τεσπα χίλια ευχαριστώ φιλαράκο μου θα προσπαθήσω να τα ξαναγράψω σε wav

Reaction score
122

στο winamp πας στο options--preferences---plugins---output και επιλέγεις nulsoft disk writer. Διαλέγεις folder που θα μπουν τα παραγόμενα wav αρχεία, βάζεις τα mp3 στο playlist του winamp και πατάς play.

Τα παραγόμενα αρχεία είναι wav και δεν χρειάζονται καμμία άλλη μετατροπή.

Αν δεν παίξουν και αυτά...

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.421

Δοκίμασε και χαμηλότερη ταχύτητα στην εγγραφή.

Κάτω από 20Χ

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.939

Επίλεξε όλα τα αρχεία που θέλεις, κάνε δεξί κλικ πάνω στην περιοχή οποιουδήποτε επιλεγμένου, και πες "Προσθήκη στη λίστα του Windows Media Player". Ο WMP θα φορτωθεί αυτόματα και θε περιέχει στη λίστα του αυτά που επέλεξες. Γράψε το CD μέσα από τον WMP. (Μπορείς να επιλέξεις τα αρχεία με κλικ σε κάποιο απ' αυτά και Ctrl + κλικ σε καθένα από όλα τα υπόλοιπα, αν είναι σκόρπια μέσα στο φάκελο. Αν είναι συνεχόμενα, κάνε κλικ στο ένα ακραίο και Shift + κλικ στο άλλο ακραίο).

Άλλη λύση. Κατεβάζεις τον Foobar και τον εγκαθιστάς. Ανοίγεις όλα τα αρχεία με τον Foobar, τα επιλέγεις όλα μέσα στο παράθυρό του, δεξί κλικ πάνω στην επιλεγμένη περιοχή, Convert, ... και στο παράθυρο που ανοίξει επιλέγεις WAV, και Οκ. Στη συνέχεια, ανοίγεις τον Nero επιλέγεις Audio CD. Φέρνεις τα WAV μέσα στον Νέρωνα, τα βάζεις στη σειρά που θες, (σέρνεις όποιο θέλεις πάνω - κάτω), μπήγεις ένα άδειο σιντάκι στη σιντιέρα, και το καις.

D

Deleted member 8307

Guest
Re: Απάντηση: MP3 μετατροπή σε Αudio tracks

...

Άλλη λύση. Κατεβάζεις τον Foobar και τον εγκαθιστάς. Ανοίγεις όλα τα αρχεία με τον Foobar, τα επιλέγεις όλα μέσα στο παράθυρό του, δεξί κλικ πάνω στην επιλεγμένη περιοχή, Convert, ... και στο παράθυρο που ανοίξει επιλέγεις WAV, και Οκ. Στη συνέχεια, ανοίγεις τον Nero επιλέγεις Audio CD. Φέρνεις τα WAV μέσα στον Νέρωνα, τα βάζεις στη σειρά που θες, (σέρνεις όποιο θέλεις πάνω - κάτω), μπήγεις ένα άδειο σιντάκι στη σιντιέρα, και το καις.
Δεν χρειάζεται το Nero. Στο Foobar μετά το δεξί κλικ βγάζει την επιλογή Write Audio CD. Η μετατροπή γίνεται αυτόματα.
Πρέπει όμως πρώτα να βάλεις το Component Audio CD Writer 3.0.2.

Reaction score
1.844

τα cd τα παίζει γιατί παλιότερα μου τα έγραφε ένα παιδί αλλά πλακωθήκαμε και οπως καταλαβαίνεις δεν μπορώ να του ζητήσω να μου το γράψει... τεσπα χίλια ευχαριστώ φιλαράκο μου θα προσπαθήσω να τα ξαναγράψω σε wav
Κανονικά δεν έπρεπε να είχες πρόβλημα. Εκτός και ...

Όταν πατάς το κουμπί εγγραφή στο Nero, ανοίγει παράθυρο διαλόγου Εγγραφή Σύνθεσης, με 4 καρτέλες. Στην 4η καρτέλα Εγγραφή, στο πεδίο Ενέργεια, πρέπει να είναι επιλεγμένο το Κλείσιμο δίσκου (δεν δύναται περαιτέρω εγγραφή). Αλλιώς τα players δεν μπορούν να παίξουν το δισκάκι.

Επίσης κάτι παίζει με τις υψηλές ταχύτητες, μερικά players υπολογιστή λένε ότι μπορούν αλλά πάνω από μια ταχύτητα δεν, όπως και με την ενεργοποίηση (απαραίτητη) του Buffer underrun, ή ότι τεχνολογία διαθέτει το cd-r.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.819
Members
38.498
Νεότερο μέλος
antikotsos