Πριν $ μετα

Reaction score
17.514
Απάντηση: Πριν $ μετα

Αν και ειμαστε εκτος θεματος, θα απαντησω.

1. Τα δεντρα που "θυσιασα", τα αντικατεστησα με περισσοτερα
2. Προτιμω να στερηθω 30-40 (περιπου) τετραγωνικων γκαζον, προκειμενου να εχω ενα "play room", παρα να εχω τοσο γκαζον χωρις να εχω το play room
3. H πλευρα του κηπου που βλεπετε στις φωτος ειναι η "πισω" (& μικρη), η "καλη" ειναι απο την αλλη πλευρα.
4. Εκεινο το ορθογωνιο παραλληλοργαμμο το εβαλα να εφαπτεται με το σπιτι, προκειμενου, να μπορω να πηγαινω στον χωρο αυτο, χωρις να χρειαζεται να βγαινω εξω απο το σπιτι.
Αυτες τις σκεψεις εκανα κι εγω για λογαριασμο σας,οταν επικροτησα την ιδεα.Ειδικα τη νουμερο 2.:126:

Και παλι μπραβο!

Εγω θα εσκαβα για πισινα...:128:

Μη μου απαντησετε πως το σπιτι ειναι και 50 μετρα απο την παραλια....:125:

Reaction score
0

Αν και ειμαστε εκτος θεματος, θα απαντησω.
Γιατί ένιωσες την ανάγκη να απαντήσεις; Εμείς είπαμε απλά τη γνώμη μας, στο κάτω κάτω της γραφής, δικός σου είναι ο χώρος, ότι θέλεις κάνεις!

Reaction score
281

Αυτες τις σκεψεις εκανα κι εγω για λογαριασμο σας,οταν επικροτησα την ιδεα.Ειδικα τη νουμερο 2.:126:

Και παλι μπραβο!

Εγω θα εσκαβα για πισινα...:128:

Μη μου απαντησετε πως το σπιτι ειναι και 50 μετρα απο την παραλια....:125:
Ειναι 150 μετρα απο την παραλια, αλλα η πισινα ειναι απο την αλλη πλευρα (κατι λιγο φαινεται στην πρωτη φωτο) :126:

Reaction score
281

Γιατί ένιωσες την ανάγκη να απαντήσεις; Εμείς είπαμε απλά τη γνώμη μας, στο κάτω κάτω της γραφής, δικός σου είναι ο χώρος, ότι θέλεις κάνεις!
Κακο εκανα που απαντησα δλδ ?

Reaction score
0

Κακο εκανα που απαντησα δλδ ?
Ασφαλώς και δεν έκανες κακό που απάντησες! Απλά, εγώ στη θέση σου δεν θα ένιωθα την ανάγκη να απαντήσω! Anyway, να χαίρεσαι τον χώρο σου!

Reaction score
4

Ηταν πισίνα και την χάλασε?

Ναι!
Δεν ειναι καλυτερα ετσι?:121:

Μήπως δεν ξέρεις κολύμπι? :116:

Έτσι κι αλλιώς ο τύπος κολυμπάει στο χρήμα. Τι να την κάνει την πισίνα?
Ηχοακουστικά δεν ξέρω κατα πόσο θα δημιουργεί προβλήματα το βαθούλωμα της πισίνας. Λογικά όταν άδειασε θα είχε πολύ μεγάλο echo, ξερό ήχο.

Reaction score
4

Α !!!
Και δεν βάζεις και τις δικές μας φωτό απο πριν σε γνωρίσουμε και μετά?

Να δούμε τότε πως ήταν που είχαμε και 2 ευρω στην τσέπη, και μετά που μας τα πήρες όλα απο τότε που ανακαλύψαμε το home cinema και το forum? :142:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.907
Members
38.518
Νεότερο μέλος
papaevagelouv