- Reaction score
- 33
got a splitting headache :122:
Δι ζει ημουν και γω βρε Γιανναρε.....11 ολοκληρα χρονακια ...τι ωραια γλεντια....επαιζα Μυκονο-Σαντορινη-Κω-Λουτρακι-Αθηνα στο Camel στην Βουλιαγμενης-στο bar Amsterdam στο Κολωνακι-στο Jackson παλι στο Κολωνακι-στο Wild Rose στην γαματη υπογα στην Πανεπιστημιου-στο Buzios στην Ποσειδωνος-ε ρε τι καυλετες ειχα γνωρισει...και ενα περιεργο πραμα ρε παιδι μου....πολλες φορες το πρωι δεν θυμομουν πως τις ελεγαν καποιες...ου να μου χαθω......κατι ζορικα βραδια στο Privilege με τον Τσιλιχρηστο παρεα στα decks ,με τα ΜΚ2 και βελονες της Standon την Concorde.......δυο βραδυα στο Βερολινο με καργα progressive techno και κατι χιλιαδες Watts.......αι στο καλο μου...συγκινηθηκα ενα πραμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Καλά τα λες βλάσσαρε...
Με pickering έχεις παίξει αγόρι μου?:142:Δι ζει ημουν και γω βρε Γιανναρε.....11 ολοκληρα χρονακια ...τι ωραια γλεντια....επαιζα Μυκονο-Σαντορινη-Κω-Λουτρακι-Αθηνα στο Camel στην Βουλιαγμενης-στο bar Amsterdam στο Κολωνακι-στο Jackson παλι στο Κολωνακι-στο Wild Rose στην γαματη υπογα στην Πανεπιστημιου-στο Buzios στην Ποσειδωνος-ε ρε τι καυλετες ειχα γνωρισει...και ενα περιεργο πραμα ρε παιδι μου....πολλες φορες το πρωι δεν θυμομουν πως τις ελεγαν καποιες...ου να μου χαθω......κατι ζορικα βραδια στο Privilege με τον Τσιλιχρηστο παρεα στα decks ,με τα ΜΚ2 και βελονες της Standon την Concorde.......δυο βραδυα στο Βερολινο με καργα progressive techno και κατι χιλιαδες Watts.......αι στο καλο μου...συγκινηθηκα ενα πραμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ασε ρε Κωνσταντόπουλε...
Παιδιά μην πίνετε πολύ, δεν κάνει καλό.
...
1 oχιΜε pickering έχεις παίξει αγόρι μου?
Ξέρεις με πόση κλίση μπορεί να παίζει ένα mk2?
Με κροςς έπαιζες η παραδοσιακά?
Ποιος ήταν ο καλύτερος μεικτης ( εγώ έχω στην καρδιά μου έναν ecler – ποτενσιόμετρα βούτυρο )
Όμορφα γιατί πας για ποτό ή γιατί έχεις καλή παρέα; :138:Πολύ όμορφα και χτες και όλες τις μέρες..... ε ρε διακοπέςςςςςςςςς!!!!!! :109:
Εισαι μεγαλος!!:144:1 oχι
2 40 μοιρες
3 και με και με χωρις
4 vestax
5 τα εβαζα και πλαγια για μειξαρω αγορι μου!!!!!
6 επαιζα 140αρια καργα πουλακι μου!!!!!
Και να περάσεις τέλεια στις διακοπές σου! :107:..αύριο τελευταία μέρα δουλειάς....διακοπές μεεεεχρι τις 23/8...:138:
Να ξεζουμίσεις όλες τις μέρες και να επανέλθεις δριμύτερη!!! :444:..αύριο τελευταία μέρα δουλειάς....διακοπές μεεεεχρι τις 23/8...:138:
Με ecler παίζαμε το 90 βρε:126:Ποιος ήταν ο καλύτερος μεικτης ( εγώ έχω στην καρδιά μου έναν ecler – ποτενσιόμετρα βούτυρο )
Αllen-Heath, Vestax ενας παλιος δικαναλος λαμπατος και βεβαια Urei! και Rayne!! (επιλογη των πρωταθλητων) και με τρια πικαπια !
vestax
happy mondays είναι το ένα από τα 2 που έπαιζες εκείνη την ώρα?Ψιλοκαλός ο Vestax , πολυ καλός ο Urei, αλλα αν παιξεις μια φορα με Αllen-Heath...
..αύριο τελευταία μέρα δουλειάς....διακοπές μεεεεχρι τις 23/8...:138:
εσύ τι λες, γίνεται να περνάς καλά μόνος? :138:Όμορφα γιατί πας για ποτό ή γιατί έχεις καλή παρέα; :138:
...
happy mondays είναι το ένα από τα 2 που έπαιζες εκείνη την ώρα?