- Reaction score
- 29.998
Απάντηση: Re: WEISS DAC202 by avmentor
Πωπω μιλάμε ψάρωσα τώρα με τα ρολόγια , τις γαλβανικές απομονώσεις , τα πιάτα , τις αντιλόπες , τα λιοντάρια , και τα jitter.
Πάω στο κλουβί μου ετσι εύκολα και ανέξοδα.:142:
απαντάς λάθος. δεν έχει "μειωμένο τζίτερ", απλά επιβάλλει σε όλα τα στάδια το ίδιο τζίτερ. Το οποίο προφανώς είναι η αχίλλειος πτέρνα του, όταν μιλάμε για αξιολογότερα αυτού μηχανήματα (στο συγκεκριμένο ζήτημα). Στην πράξη, δυό διαφορετικά είδη τζίτερ, αθροιζόμενα, δίνουν καλύτερο αποτέλεσμα από ένα ίδιο τύπο τζίτερ παντού, είναι οι αρχές της θεωρίας των ψηφιακών αυτές. Στην καλωδίωση - μεταφορά, θεωρητικά μειώνει το τζίτερ (αν βγάλουμε έξω από το συλλογισμό μας ποσοστό θωράκισης καλωδίου μεταφορας και τύπους μετασχηματιστών ψηφιακού σήματος), αλλά αυτό δε λέει τίποτα στην συγκεκριμένη περίπτωση. Άλλωστε, μια μεταφορά με διπλό AES/EBU και έξτρα καλώδιο worldclock, είναι δεδομένο πως δεν εξουδετερώνει τίποτα, πόσο μάλλον αυτό που λες, έτσι εύκολα και ...ανέξοδα. Αλήθεια, έχει μετασχηματιστές στις ψηφιακές του εισοδεξόδους ο δικός σου? (το κόστος του δε με ενδιαφέρει, αν τηρεί κάποιες αρχές, ναι)
κι απαντάς λάθος, ΔΙΟΤΙ: δεν ενδιαφέρει το ντακ ποιος είναι ο μάστερ και ποιος ο σκλάβος. Κι όλη η φασαρία γίνεται στο ντακ εν τέλει.
ενδιαφέρει μόνο η ακρίβεια του ρολογιού.
καλός χρυσός ο α-πι-βί, αλλά ρολογάκι τύπου ρόζενταλ δε διαθέτει καρδιά μου... αλλά τι ρόζενταλ κι αηδίες σου λέω, ούτε καν τύπου weiss... ούτε καν υποστηρίζει κάπχια βασικά.
έτσι είναι διότι είναι μηχάνημα πολλά σε 1, με κύριο στόχο την ευκολία χρήσης.
επί τοις ευκαιρίας, να και το ατομικό της αντιλόπης. α, βαριέμαι για τα υπόλοιπα που'θελα να γράψω περι τζίτερ...:138:
αυτός ο βετ που έλεγε για τα λιοντάρια που κυνηγούν αντιλόπες που πήγε?:136:
Πωπω μιλάμε ψάρωσα τώρα με τα ρολόγια , τις γαλβανικές απομονώσεις , τα πιάτα , τις αντιλόπες , τα λιοντάρια , και τα jitter.
Πάω στο κλουβί μου ετσι εύκολα και ανέξοδα.:142: