ΜΕ ΤΟ ΑΚΟΥΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΜΑΣΧΑΛΑ

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Σαββατο μεσημερι με την Αθηνα να καιγεται στους 42 βαθιμους. ΕΙχα ζεστο ζεστο το ακουογραμμα που πηρα χθες βραδυ απο τον ΩΡΛ. Το σημερινο ραντεβου ηταν πολυ κρισιμο. Θα εκρινε το τελος της πορειας μου προς την ακουστικη νιρβανα. Ολα ξεκινησαν απο μια συζητηση με τον φιλο μου τον Σακη. Μου ελεγε οτι πηρε το σουπερ εργαλειο ρυθμιστικο χωρου της εταιριας Τοπλαντ. Επειδη ειχα το κτισιμο ενος νεου οροφου με σκοπο την δημιουργια ενος υπερσυγχρονου παλι ρουμ στην ταρατσα ωστς να αεριζονται τα καλωδια, με διαπερασε ηλεκτρικο ρευμα καθαρισμενο απο 10 φιλτρα και 34 ολοχρυσα βυσματα. Αυτο ειναι το βρηκα φωναξα. Θα κανω ακουογραμμα θα το παω στον αρχιτεκτονα ο οποιος με την βοηθεια του σοβατζη θα μου σχεδιασουν και θα σοβαντισουν με τα σωστα υλικα τον χωρο συμφωνα με την συχνοτικη αποκριση των αυτιων μου.

του μπι κοντινιουντ .............

Reaction score
29.740
Απάντηση: ΜΕ ΤΟ ΑΚΟΥΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΜΑΣΧΑΛΑ

Βλάσση μας κούφανες το ξέρεις?

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Vlassssssis-S ...μας εστειλλες το ξερεις?????

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.909

κουφάθηκε και βάλθηκε να μας κουφάνει (η εκδίκηση του κουφού):137::138:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

εδω ειναι το τμημα εμβολιασμου καλαζαρ
ενα κλισμ@ με γαλαζοπετρα παρακαλω:143:

αληθεια υπαρχει πλει ρουμ
το παλι ρουμ στον ρουφ γκαρντεν τι σχεση εχει ?
ωεω

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057

Επειδη δυστυχως οι τεχνικες γνωσεις του αρχιτεκτονος προς το συγκεκριμενο ζητημα ηταν ελειπεις , αυτος ζητησε την βοηθεια του σοβατζη. Ευτυχως ο σοβατζης ηταν Πολωνος τουτεστιν ατομο με μουσικη παιδεια. Αυτος αμεσως καταλαβε το μεγαλοπνοο σχεδιο μου και προσφερθηκε να με βοηθησει. Μου μιλησε για εναν θειο του ο οποιος βαθεια μεσα στην ζουγκλα του αμαζονιου εχει κρυμενο μαζι με τον νοθο γιο του το μυστικο της ακουστικης διαμορφωσης ενος χωρου. Ομως τα πολωνικα μου ειναι ανυπαρκτα και τα ελληνικα του μετρια και δεν μπορεσαμε να συνενοηθουμε. Τοτε σκεφτηκα μια λαμπρη ιδεα. Εχω εναν σερβο φιλο τον ΜΙΚΑΕΛ ΔΟΛΟΦΟΝΟΒΙΤΣ γνωστο μεγαλοεργολαβο σοβαδων, Τον πηρα αμεσως τηλεφωνο αλλα ηταν απασχολημενος καθως εκεινη την ωρα ανεπτυσε στο εργαστηριο ενα ειδος αντικραδασμικης πετουνιας ραντιζοντας την με ειδικο υγρο φενγκ σουι που διωχνει το κακο.

του μπι κοντιουντ.............

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.142

Μεγαλοεργολάβος σοβάδων ο Δολοφόνοβιτς; Σε δουλεύει ψιλό γαζί. Βοηθός πλακατζή είναι.

Reaction score
39

Νομίζω ότι απευθύνεσαι σε ...λάθος άτομα. Δεν μπορεί να σε βοηθήσει κανένας από αυτούς που αναφέρεις. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι...διακοπές. Εμείς τι φταίμε????????

Reaction score
29.740

Μεγαλοεργολάβος σοβάδων ο Δολοφόνοβιτς; Σε δουλεύει ψιλό γαζί. Βοηθός πλακατζή είναι.

ΠΛακατζή η πλακά?:142:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844

Δηλαδη αμα συνεχισει η ζεστη τι αλλο θα δουμε?

Reaction score
6
Nα χαλανε οι ....:111:ιμαντες των πικαπ μας ...απο τη ζεστη...:137:

Reaction score
6
ναι με αυτα δεν θα εχουμε προβλημα:102:.

ενας γνωστος μου αλλαζει τη θεση των woofers ενος kef 105II
καθε 2 μηνες...γυρνωντας τα 180 μοιρες γιατι αλλιως ακουμπαει το πηνιο φωνης στο διακενο του μαγνητη:121: με κινδυνο να γδαρθει και να χαιρετησει..., και βεβαια κανει και θορυβο απο την επαφη....

Τωρα δε το καλοκαιρι αυτο γινεται πιο συχνα..:111:

Εχει βαρος ο κωνος και κανει κολπα.Ευτυχως εχει υπομονη και δεν το εχει σπασει ακομα.

ο κωνος ο πολλα βαρυς...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.127
Members
38.533
Νεότερο μέλος