Καγκουρώ...!

Reaction score
5
Θυμάμαι υπήρχε ένα thread με καγκουράμαξα. Από πολύ φθηνά, με εξωπραγματικές αεροτομές, μέχι πανάκριβα που πάνω στη λύσσα για διαφοροποίηση άλλαζαν τα πάντα αισθητικά προς το χειρότερο...

Λέω λοιπόν να ξεκινήσουμε ένα thread με καγκουριές 'εσωτερικού τύπου':

Πάμε...

Reaction score
25.569
Απάντηση: Καγκουρώ...!

με το συμπαθειο δηλαδης αλλα αυτες ειναι αξιοπρεπεις κατασκευες (αλλο αν δεν παιζουν μια - λογικα)
η πρωτη φωτο ειναι καρακαγκουρους.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344

Εγώ πάλι επειδή δεν ξέρω να ξεχωρίσω στο συγκεκριμένο θέμα τι είναι υπερβολικό και τι όχι, θα συνεισφέρω με το original :116:

Reaction score
1.277
Σχετικά με τη φώτο με το άσπρο φορτηγάκι,φαντάζομαι θα ακολουθεί ένα trailer γεμάτο μπαταρίες.. :105:

Reaction score
1.277

Παρατηρήσεις: :105:

1)Ξέρετε πόσο "δύσκολα" βρήκα τις φώτος,ε?
Πληκτρολόγησα "gypsy spl"..
2)Αν και βέβαια τι να πρωτοσχολιάσει κανείς,μήπως έκατσε το πίσω λάστιχο απο το βάρος στην 1η?
3)Η σαγιονάρα είναι όλα τα λεφτά στην 1η.
4)Στην 3 μου αρέσει που με λίγο ζελέ ο γύφτος απέκτησε first class rap style haircut..Οι αλυσίδες είναι απο χρυσό?Εχει και διαμαντένια οδοντοστοιχία?
5)Τα συστήματα είναι waterproof,stealproof,andivandal άραγε?
6)Βλέποντας τις βοηθητικές ρόδες τύπου "καροτσάκι απο Μασούτη" αντιλαμβάνεται κανείς οτι τώρα μαθαίνει να ισορροπεί με το ποδήλατο..
7)Στη 2η βλέποντας αυτόν που φωτογραφίζει τρόμαξα,νόμιζα κουβαλούσε πίσω και την κυρά..
Αραγε φωτογραφίζει γιατί εντυπωσιάστηκε απο τη high-end φινέτσα ή για να λέει στους φίλους του "δείτε ρε έναν γυφτοκάγκουρα"..
8)Στη 2η βλέπω κάτι καλώδια να ακουμπούν το έδαφος,μάλλον θα είναι "real time γείωση"
9)Και μία τελευταία απορία:Οι μπαταρίες που πήγαν?Πείτε μου οτι με δυναμό (πάνω στο λάστιχο) τα παίζει,να αυτοκτονήσω!!

Reaction score
25.569

καροτσακι απο μασσουτη :135::135:
θεος!!!

Reaction score
1.277
:116: :135: :142: :143:

[YOUTUBE]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/E3YWHeil8X0&amp;hl=el_GR&amp;fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/E3YWHeil8X0&amp;hl=el_GR&amp;fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/YOUTUBE]

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.984