JBL MSC1 Monitor System Controller. Τι γνωρίζουμε για δαύτο;

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.906
Απάντηση: JBL MSC1 Monitor System Controller. Τι γνωρίζουμε για δαύτο;

το μαραφέτι είναι φρέσκο, ε? δεν είδα κάπου κάπχιος να γράφει κάτι γι'αυτό.

το πιο πιθανό είναι να δουλεύει καλά. τζι-μπι-ελ είναι, πως να το κρύψωμεν άλλωστε....:136:

την δε σειρά των εν λόγω ηχείων, την προτείνω εδώ και καιρό σε πολύ κόσμο. Αν μη τι άλλο, είναι ευκαιρία στα χρήματά τους!:126:

Reaction score
0

Το προϊόν απευθύνεται, ουσιαστικά, για διορθώσεις ηχητικών προβλημάτων σε περιβάλλον studio. Διορθώνει σαν μετρητικό σύστημα δηλ. την απόκριση των συγκεκριμένων monitors σύμφωνα με το χώρο του control room. Είναι σχετικά εύκολο στη χρήση απ' ότι φάινεται, διαθέτει & το απαραίτητο software.

Reaction score
460

Με λιγα λογια ολη η σειρα slr σκοτωνει!!Ειχα τα lsr 6332 s\m με bryston 7bsstc,ολα τα λεφτα!Απιστευτος ηχος.Τα ειχε ακουσει σπιτι μου και ο Pleo.Απιστευτες ,ατακες και χτυπηματα σε ολο το φασμα.Πολυ δυναμη και πεντακαθαρος ηχος.Απο τα λιγα jbl made usa.

Reaction score
181
Re: Απάντηση: JBL MSC1 Monitor System Controller. Τι γνωρίζουμε για δαύτο;

Με λιγα λογια ολη η σειρα slr σκοτωνει!!Ειχα τα lsr 6332 s\m με bryston 7bsstc,ολα τα λεφτα!Απιστευτος ηχος.Τα ειχε ακουσει σπιτι μου και ο Pleo.Απιστευτες ,ατακες και χτυπηματα σε ολο το φασμα.Πολυ δυναμη και πεντακαθαρος ηχος.Απο τα λιγα jbl made usa.
Τα είχα βάλει στο μάτι κάποτε.
Αν δεν ήταν μικρά για τις ανάγκες μου και παθητικά, θα τα είχα χτυπήσει.
Παίζουν...
Μάλιστα απορώ πως με τα ίδια λεφτά αγοράζουν οι χομπίστες κάτι άλλο αμφιβόλου προέλευσης και υποστήριξης... που παίζει συνήθως... χειρότερα!

Reaction score
0

Είναι όντως πραγματικότητα ότι η JBL όσο & αν προσπάθησε επιμελώς να το κρύψει στο τέλος αναγκάστηκε ν' αποκαλύψει ότι από το 2010 η παραγωγική γραμμή στις ΗΠΑ παύει να λειτουργεί. Διατηρεί, φυσικά, τα headquarters στις ΗΠΑ μεν, αλλά η γραμμή παραγωγής μεταφέρεται στο Μεξικό & φυσικά το εργοστάσιο της στην Κίνα, που ως γνωστόν παράγει προϊόντα της γνωστής εταιρίας από το 1990 (πχ control series, EON series, TR etc & κάποια studio monitors που δε θυμάμαι αυτή τη στιγμή, μάλλον τα LSR τις μικρές σειρές.

Αλήθεια έχετε δει ποτέ σηματάκι made in China πάνω σε καμμιά καμπίνα ΕΟΝ πρώτης ή δεύτερης γενειάς?

Γιατί θυμάμαι το '94 είχα πάρει καμμιά 40αρια καμπίνες EON15 mix με ΕΟΝ Sub αυτοενισχυόμενα & πουθενά δεν έγραφε made in αν θυμάμαι καλά, μόνο Designed in ή by. Τότε ήμουν & μικρούλης, ότι μου έλεγαν το 'τρωγα και στη συνέχεια το πιπίλαγα. Πληροφόρηση Internet τι ήταν αυτό τότε, κανένα διαστημόπλοιο?

Τώρα να πληρώνουμε για κάτι που είναι "αμερικάνικο" & πλέον δεν είναι, (εδώ δεν ξέρουμε από που είναι...) νομίζω ότι είναι υπερβολικά μαζοχιστικό.

Όσο κι αν θέλουν, πλέον, να μας κάνουν να πιστέψουμε κάτι που δεν βλέπουμε ή δεν καταλαβαίνουμε θεωρείται λήξαν. Ο έξω κόσμος είναι εδώ.

Reaction score
460

Παντως τα δικα μου lsr ηταν made usa οπως επισεις και τα 9800.Δεν υπαρχει περιπτωση να παρω κινεζικο μηχανακι ποτε!!

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Γιατί θυμάμαι το '94 είχα πάρει καμμιά 40αρια καμπίνες EON15 mix με ΕΟΝ Sub αυτοενισχυόμενα & πουθενά δεν έγραφε made in αν θυμάμαι καλά, μόνο Designed in ή by.
Το 94 δεν είχαν ερθει τα EON στην Ελλάδα.

Τα πρώτα ΕΟΝ 15P ήρθαν μετα το 95 και πουλήθηκαν στο Ηράκλειο Κρήτης και ηταν made in USA.

Reaction score
460

Νικο το 1992-93 πηρα τα πρωτα 8 ζευγαρια eon απο την λυρικ μαζι με 20 ζευγη control 1 aw και 4 ενισχυτες jbl για την watermania στην Μυκονο.Ηταν ολα usa.Ειχα παει τοτε με τον dj zozef.Θυμαμαι τοτε που τα πηρα τα ειχαμε δει με τον Ξενακη σε προσπεκτ και εγεινε ειδικη παραγγελια, με καθε επιφυλαξη, γιατι κανεις δεν ηξερε τι ηταν αυτα παρα μονο στα χαρτια.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Νικο το 1992-93 πηρα τα πρωτα 8 ζευγαρια eon απο την λυρικ μαζι με 20 ζευγη control 1 aw και 4 ενισχυτες jbl για την watermania στην Μυκονο.Ηταν ολα usa.Ειχα παει τοτε με τον dj zozef.Θυμαμαι τοτε που τα πηρα τα ειχαμε δει με τον Ξενακη σε προσπεκτ και εγεινε ειδικη παραγγελια, με καθε επιφυλαξη, γιατι κανεις δεν ηξερε τι ηταν αυτα παρα μονο στα χαρτια.

Αποκλείεται.
Εγώ άρχισα να εργάζομαι στην Lyric τον Μαιο του 95 και eon δεν υπήρχε τότε.

Reaction score
460

Οταν ανοιξε η watermania επαιζε με τα πιο πανω που εγραψα.Οποιος θυμαται ποτε ανοιξε και πηγε ας πει.Νικο τα ηχεια δεν υπηρχαν εγειναν ειδικη παραγγελια μεσα απο προσπεκτ και μετα ξεκινησε η πωληση στην Ελλαδα.

Reaction score
460

Δικιο εχεις Νικ ζητω συγνωμη.Βρηκα απο τα αρχεια μου οτι η watermania πρωτολειτουργησε τον ιουνιο του 2005.Τα ηχεια τα ειχαμε παρει τον Απριλιο-Μαιο του 2005.Τοτε κοντα ειχες παει και εσυ Νικ.Δεν θυμασαι κατι περι αυτης της παραγγελιας?

Reaction score
0

Παιδία γράψτε λάθος για το '94. Πραγματικά έψαξα τα πρώτα μου τιμολόγια γιατί όταν το είχα δει το post ήταν ήδη στον αέρα...

Ήταν 14/6/96 σύγνώμη πραγματικά (έλεγξα το αρχείο με τα τιμολόγια μου), 20 καμπίνες ΕΟΝ μεικτα ΕΟΝ 15 & SUB,ήταν η πρώτη παραγγελία & εκτέλεστηκε από το Γιαννόπουλο το Γιάννη. Τα 18 τα είχα βάλει στην Ναύπακτο στη Χιλιαδού, συγκεκριμένα στο INTRO.
Αλλά & πάλι ποτέ δεν είδα να λέει επάνω ''made in USA''. Στην πάνω μεριά απλά είχαν σκαλιστό το JBL & σε μια μικρή ταμπελίτσα έγραφε designed in USA. Όσο για τα control μιλούσα για τα 23 25 28 που τα είχα δώσει σε αρκετά cafe εκείνη την εποχή.

Ο Αρβανιτάκης αν θυμάμαι καλά ηταν, τότε, στο τμήμα του αυτοκινήτου. Μου είχε πουλήσει 2-3 tube sub της JBL με 12αρι μαλακής ανάρτησης το '98 ή το '99. Αυτό το ηχείο πραγματικά το 'χω ακόμα μέσα στην καρδιά μου.

Να φανταστείτε τα δύο από τα τρία τα έχω ακούσει να παίζουν πρόσφατα & ακούγονταν ακόμη καλά & ας έχουν αλλάξει 5-6 χέρια, μπορεί & περισσότερα.

Για να μην υπάρχει παρεξήγηση.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Ο Αρβανιτάκης αν θυμάμαι καλά ηταν, τότε, στο τμήμα του αυτοκινήτου.

O Αρβανιτάκης , εβλεπε , άλλη περιοχή της Ελλάδος.:126:

Reaction score
0

Όντως & πέρναγε καλύτερα ήταν & είναι μούτρο...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.906

Όντως & πέρναγε καλύτερα ήταν & είναι μούτρο...
α, εσείς γνωρίζεστε καλά δηλαδή, ε? :138::137::135::143:

Reaction score
0

α, εσείς γνωρίζεστε καλά δηλαδή, ε? :138::137::135::143:
Κάτι ψηλά...

Ο Αρβανιτάκης είναι κορυφή πως να κάνομεν άλλωστε!!!

Reaction score
460

Παλιοκαραβανα.:142:

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.868