Persons Unknown (2010)

Reaction score
1
Persons Unknown (2010)

Η νέα αυτή σειρά του NBC έχει ήδη φτάσει στο 8ο επεισόδιο. Επτά άτομα χωρίς κανένα κοινό μεταξύ τους, έχουν απαχθεί και ξυπνούν σε ένα ξενοδοχείο ενός μικρού χωριού τελείως αποκομμένο από τον έξω κόσμο. Δεν ξέρουν που είναι, για πιο λόγο είναι εκεί και είναι φανερό ότι κάποιος οι κάποιοι έχουν κάνει τα πάντα για να εμποδίσουν οποιαδήποτε απόδραση.

http://www.personsunknown.com/

http://www.nbc.com/persons-unknown/

Reaction score
59
Απάντηση: Persons Unknown (2010)

Εχοντας δει τα 2 πρωτα επεισοδια εχω να πω οτι ειναι καλη σειρα με μυστηριο και αγωνια !

Για να δουμε θα καταφερει να μου κρατησει το ενδιαφερον ?

Reaction score
59
Απάντηση: Re: Persons Unknown (2010)

Όσο πάει γίνεται και καλύτερη.
Ναι Ναι !! :137:

Ειμαι στο 4ο επεισοδιο και φαινεται οτι μας ετοιμαζουν πολλες εκπληξεις !!!

Reaction score
2

Έχω φτάσει στο 8ο και εξελίσεται σαν το lost...
Απλά προσθέτει ερωτήματα. (πάραυτα, βλέπεται άνετα, τώρα που χουν στερέψει και οι άλλες παραγωγές)

Reaction score
4

Χμμμ .. ενδιαφέρον, βάζω να κατεβαίνει να δω και εγώ τι παίζει...

Reaction score
59

LOS ANGELES (thefutoncritic.com) -- NBC is cutting its "Persons Unknown" run short by one episode.

Said installment, "Seven Sacrifices," however will turn up online, a network spokesperson has confirmed to the site exclusively.

"Persons Unknown" returns next Saturday, August 21 at 8:00/7:00c with its 10th episode ("Identity"). That week, episode 11 (the aforementioned "Seven Sacrifices") will make its online debut before the show signs off with its two-hour finale ("And Then There Was One"; "Shadows in the Cave") on Saturday, August 28 starting at 8:00/7:00c.

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef