- Reaction score
- 11.786
Καλά πήγε η μέρα σήμερα, μέχρι τώρα. Αύριο την κάνω για Χανιά!!
Πόσο πιο σκ@τ@ μπορεί να πάει μια μέρα?Και ομιλώ για την χτεσινή.
Πρόβλημα με το μοτό,2 μέρες πριν φύγω με άδεια.......
επιστροφή στο σπίτι όπου για ανεξήγητο λόγο έχουν τρέξει νερά από το πλυντήριο και το κερασάκι στην τούρτα....ο χτυπημένος δίσκος και το χαμένο 1.5ΤΒ ταινιών....WTF?:141:
Το νού σου στους καννίβαλοι!!!!Εφτασε η μέρα να φύγω κι εγώ. Το βραδάκι πετάω προς mama Africa! Ελπίζω να φέρω πίσω πολλές εικόνες , εμπειρίες και φωτογραφίες! :126:
Καλά να περάσετε όλοι και καλή ξεκούραση! :107:
Μοτό...ready :103::133: Ελπίζω να λυθούν όλα (όσα γίνεται να λυθούν..) και να πας διακοπές να ηρεμήσεις :112:
Καλα να περασεις τρελλοκοριτσο...προσοχη στα κουνουπια,τα λιονταρια και τα φιδια......θελω και μια φωτο αγκαλια με εναν φυλαρχο!!!!!:143::143:Εφτασε η μέρα να φύγω κι εγώ. Το βραδάκι πετάω προς mama Africa! Ελπίζω να φέρω πίσω πολλές εικόνες , εμπειρίες και φωτογραφίες! :126:
Καλά να περάσετε όλοι και καλή ξεκούραση! :107:
Ασε τις Κυριακες κι ελα Σαββατο ρεε!! Απο Δευτερα δουλευουμε παλι...αν βγουμε off Kυριακη, Δευτερα θα χουμε θεμα,,,Εχω να φτιαξω 21 δοντια και Κυριακη παω στα Τσαρουχακια...αι σιχτιρ Ελληναρες ...ολα της τελευταιας στιγμης...φαφουτηδες!!!!!
Να σκέφτεσαι ότι υπάρχουν και χειρότερα... φαντάσου να ήταν δικά σου και τα 21 δόντια που πονούσαν και ήθελαν φτιάξιμο καλοκαιριάτικα... (ouch!!!)Εχω να φτιαξω 21 δοντια και Κυριακη παω στα Τσαρουχακια...αι σιχτιρ Ελληναρες ...ολα της τελευταιας στιγμης...φαφουτηδες!!!!!:143::143::143::143:
Μαρία είπες τίποτα????Να σκέφτεσαι ότι υπάρχουν και χειρότερα... φαντάσου να ήταν δικά σου και τα 21 δόντια που πονούσαν και ήθελαν φτιάξιμο καλοκαιριάτικα... (ouch!!!)
Νυσταζω.
:115:
Αμα νυστάζεις να πας να κοιμηθείς παλιόγερε.
Δεν σκέφτομαι..
[reliops="Ρεμβάζω.."][/reliops]![]()
Πεστα ρε Νικ της παλιογριας!:142:Re Βλαμμένε (ΕΒΒΕ style) , αυτός ειναι πιό μικρός...:142: