- Reaction score
- 2.248
Απάντηση: Γράψε ό,τι σκέφτεσαι αυτή τη στιγμή...
Οποιος μου ξαναπεί καλό Χειμώνα μεσοαυγουστιάτικα τον ΕΦΑΓΑΑΑΑΑ.
Ολη Μέρα!!! :107::126:Kαλημερα!
Καλό φθινόπωρο τότε :138:Οποιος μου ξαναπεί καλό Χειμώνα μεσοαυγουστιάτικα τον ΕΦΑΓΑΑΑΑΑ.
"To secure peace is to prepare for war..." έλεγαν οι αρχαίοι Λατίνοι...Δοθηκε, λεει, ημιεπισημα εντολη να επιτεθουν οι αμερικ@νοι στην Περσια....
Nα ταν στο Game Boy - Prince of Persia-,να το παιζα...:121:
"To secure peace is to prepare for war..." έλεγαν οι αρχαίοι Λατίνοι...
οι Αμερικάνοι το ονομάζουν pre-emptive strike...
Probably, μόνο που εμένα μου το δίδαξαν οι Metallica στα αγγλικά...:137:"Si vis pacem para bellum",αυτο το ρητο εννοεις?:126:
Ωχ..Ας ανάψω φωτιά...
...
Ας ανάψω φωτιά...
...
Ας ανάψω φωτιά...
...
καλά ρε φούστη μου, κανείς δεν κάνει εδώ γυμναστική????
εφτάμιση ώρα και ντακα ντούκα όλοι στη γραφομηχανή????
έφυγα!!!!
ναι, αλλά κέρδισες ενδορφίνες!:126:Μ εστειλες για γυμναστικη κι εχασα τις θερμιδες μου...:110:
ναι, αλλά κέρδισες ενδορφίνες!:126:
Η ισορροπία του σύμπαντος όμως διατηρήθηκε μέσω της παγκοσμιοποίησης - τις θερμίδες σου τις πήρα εγώ γιατί η γειτόνισσα μου έφερε μια χορτόπιτα... :120:Μ εστειλες για γυμναστικη κι εχασα τις θερμιδες μου...:110:
η χορτόπιτα δεν είναι τίποτα τρομερό!!!:126:Η ισορροπία του σύμπαντος όμως διατηρήθηκε μέσω της παγκοσμιοποίησης - τις θερμίδες σου τις πήρα εγώ γιατί η γειτόνισσα μου έφερε μια χορτόπιτα... :120:
Η ισορροπία του σύμπαντος όμως διατηρήθηκε μέσω της παγκοσμιοποίησης - τις θερμίδες σου τις πήρα εγώ γιατί η γειτόνισσα μου έφερε μια χορτόπιτα... :120:
ε, κτύπα μίαν χορτοπιτούλα!!!Και χορτοπιτα θα ετρωγα...δεν τιθεται θεμα....:204: