Nova HD

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.586
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Nova HD

Γιατι συγκρινεις ανομοια πραγματα;
αφου ξερεις οτι μας θεωρουν Ευρωπαιους μονο ως προς τις υποχρεωσεις μας,οταν καλουμεθα να πληρωσουμε δηλαδη....

...να φυγετε κυριε,να πατε αλλου!....:137:
Αλβανία κάνει?:142::142:
Άσε γιατί πλάκα-πλάκα, τα μεγάλα ταξιδιωτικά γραφεία οργανώνουν ταξίδια και προς τα εκεί.....
Και όπως πάμε θα μας βάζουν, όχι με το ζόρι βέβαια, να οργώνουμε και τα χωράφια τους.....

Reaction score
786
Απάντηση: Nova HD

Όταν λοιπόν βάλουν MGM, TCM, DISCOVERY,HISTORY σε HD, θα γίνω και εγώ συνδρομητής! :142:
Ζητας πολλα... Τσιγκουνευτηκαν να βαλουν εστω το Discovery HD Showcase, που ειναι προμο της Discovery Networks και που υπαρχει σε ολα τα φθηνα HD πακετακια της Βαλκανικης και περιξ.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Nova HD

Ρώτησα γιατί εάν δείτε πώς βλέπουν στην Αμερική τα κλασσικά έργα,
θα πάθετε πλάκα, 1080i και εικόνα τέλεια!
Όταν λοιπόν βάλουν MGM, TCM, DISCOVERY,HISTORY σε HD, θα γίνω και εγώ συνδρομητής! :142:

Ουτε και τοτε θα γινεις συνδομητης. Κατι αλλο θα θελεις...

Reaction score
173

Μιλησα πριν απο λιγο με μια ευγενικη πλην ασχετη κοπελιτσα που δουλευει στη νοβα. Μου ειπε πολλες μπουρδες που ειναι για γελια και για κλαματα αλλα το πιο σημαντικο μου το ειπε ενας τεχνικος τους που μιλησα μετα την κοπελια.

• Ο δεκτης δεν υποστηριζει DiSEqC 1.2 οποτε μοτερ νουκουτου και βλεπεις μονο 13E δαγγωτο.
  • Ο δεκτης εχει για ολους τους ανθρωπους μολις 65 γιουργια αλλα για τους ελληνες η νοβα κανει προσφορα λογο κρισης και τον πουλαει μονο 129 γιουργια.

Αι στο διατανο νοβα (που λεει και ο Καφατος) :142:

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

τελικά είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε την NOVA, για το καλό του λαού (μας) δουλεύει... :121:

Reaction score
7.470
ελα που ο δεκτης στο λινκ ειναι για σκαι και εχει και diseqc 1.0 και 1,2 ενω ο δικος οχι ειδες η νοβα?

Reaction score
0

Μιλησα πριν απο λιγο με μια ευγενικη πλην ασχετη κοπελιτσα που δουλευει στη νοβα. Μου ειπε πολλες μπουρδες που ειναι για γελια και για κλαματα αλλα το πιο σημαντικο μου το ειπε ενας τεχνικος τους που μιλησα μετα την κοπελια.

• Ο δεκτης δεν υποστηριζει DiSEqC 1.2 οποτε μοτερ νουκουτου και βλεπεις μονο 13E δαγγωτο.
  • Ο δεκτης εχει για ολους τους ανθρωπους μολις 65 γιουργια αλλα για τους ελληνες η νοβα κανει προσφορα λογο κρισης και τον πουλαει μονο 129 γιουργια.

Αι στο διατανο νοβα (που λεει και ο Καφατος) :142:

Φίλε μη γράφουμε ότι να 'ναι μόνο για να κάνουμε θόρυβο.
  • Ο τεχνικός της nova αποκλείεται να σου είπε από το τηλέφωνο τα σχετικά με την τιμή του pace.
  • To link που δίνεις αφορά μεταχειρισμένο μηχάνημα στο e-bay που παίζει μόνο με συγκεκριμένο πακέτο. Άρα δεν μπορούμε να πούμε ότι όλοι τον παίρνουν 65 κι εμάς μας εκμεταλλεύονται.
  • Το link που δίνεις αφορά διαφορετικό δέκτη από αυτόν που δίνει η nova

Reaction score
173

Φίλε μη γράφουμε ότι να 'ναι μόνο για να κάνουμε θόρυβο.
  • Ο τεχνικός της nova αποκλείεται να σου είπε από το τηλέφωνο τα σχετικά με την τιμή του pace.
  • To link που δίνεις αφορά μεταχειρισμένο μηχάνημα στο e-bay που παίζει μόνο με συγκεκριμένο πακέτο. Άρα δεν μπορούμε να πούμε ότι όλοι τον παίρνουν 65 κι εμάς μας εκμεταλλεύονται.
  • Το link που δίνεις αφορά διαφορετικό δέκτη από αυτόν που δίνει η nova
Ο δεκτης ειναι ο PACE DS 830 και αυτον ακριβως θα σου δωσει και η νοβα. Ο τεχνικος της νοβα δε, μου ειπε οτι ''θα πρεπει να βαλετε ενα κατοπτρο μονο για hotbird''.

Τωρα απο κει και περα το αν καποιος θα πρεπει να δινει το 10% του μισθου του για να βλεπει nova hd ειναι αλλο θεμα που θελει πολυ κουβεντα.

Reaction score
0

Ο δεκτης ειναι ο PACE DS 830 και αυτον ακριβως θα σου δωσει και η νοβα. Ο τεχνικος της νοβα δε, μου ειπε οτι ''θα πρεπει να βαλετε ενα κατοπτρο μονο για hotbird''.

Τωρα απο κει και περα το αν καποιος θα πρεπει να δινει το 10% του μισθου του για να βλεπει nova hd ειναι αλλο θεμα που θελει πολυ κουβεντα.
Ο δέκτης είναι ο Pace 831 και είναι custom made για τη nova.

Τώρα όσον αφορά στο χρηματικό... Δεν νομίζω ότι η συνδρομητική τηλεόραση γενικά σαν προιόν απευθύνεται στην κατηγορία εισοδήματος που αναφέρεις.

Reaction score
173

Αν εχεις το δεκτη στην κατοχη σου πες μας αν θελεις τα περι μοτερ γιατι απο το τεχνικο τιμ δεν βγαζουμε ακρη.

Reaction score
0

Για μοτέρ δεν γνωρίζω να σου πω. Την εποχή που τον είδα (Μαϊο) ήταν σε πολύ πρώιμο στάδιο η εξέλιξή του, οπότε και να το έψαχνα τότε μπορεί να ήταν άκυρο σήμερα.

Reaction score
114

Hδη στην 12130 υπαρχουν με τα ονοματα τους Novacinema HD k' Novasport HD.
Iσως να μεταδιδουν και κανονικο προγραμμα.

Reaction score
0
Χαιρετίζω το Forum.
Ξέρει κανείς αν από τη θύρα usb του Pace 831 θα μπορείς να γράψεις σε εξωτερικό σκληρό δηλαδή Time shift pvr κτλπ.

Reaction score
4.909
Απάντηση: Re: Nova HD

Χαιρετίζω το Forum.
Ξέρει κανείς αν από τη θύρα usb του Pace 831 θα μπορείς να γράψεις σε εξωτερικό σκληρό δηλαδή Time shift pvr κτλπ.
Θα βγάλουν δεύτερο μοντελο με εσωτερικό σκληρό δίσκο προς τα Χριστούγεννα, οπότε ειναι σχεδόν σίγουρο ότι οι εγγραφές σε εξωτερικό σκληρό στον 831 (αλλά και στο νεότερο μοντελο) θα είναι...απαγορευμένες δια ροπάλου!

Reaction score
187

εμενα μου αρεσει που στην διαφημιση το τονιζει ο σπικερ....ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΕΙΚΟΝΑ ΦΟΥΥΥΥΥΥ ΧΑΙΙΙ ΝΤΕΦΙΝΙΣΙΟΟΟΟΟΟΝ ΚΑΙ ΗΧΟ ΝΤΟΛΜΠΥΥΥΥΥΥ ΣΑΡΑΟΥΝΤ!!

Reaction score
0
Εχουν μαυρα μεσανυχτα...
Λενε οτι αυτη η προσφορα δεν ισχυει οτι οι παλαιοι θα πληρωσουν 49,52 Ευρω.
Τους ειπα οτι ειμαι παλαιος πελατης και ως γνωστο καθε 13 μηνα δεν πληρωνω συνδρομη διοτι πληρωνω με παγια εντολη και οτι αν θα κανω νεο συμβολαιο χανω τον 13 μηνα και δεν ηξεραν τι να μου πουν.
Χαος...

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.586
Κινδυνεύοντας να γίνω γραφικός....
πόσο δύσκολο τους είναι να μας ενημερώσουν την ήδη υπάρχουσα κάρτα ώστε να ξεκλειδώνει τα κανάλια HD με επιπλέον χρέωση, ή να μας δώσουν καινούρια που να έχει αυτή τη δυνατότητα?
Γιατί πρέπει ντε και καλά να βλέπουμε μόνο Hotbird, ή να έχουμε 2 κάτοπτρα και 2 δέκτες? Και να πληρώσουμε για την αγορά τους κι από πάνω?

Τελικά εγώ είμαι ο γραφικός της υπόθεσης?....:141:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members