Nova HD

Reaction score
0
Απάντηση: Nova HD

Απαράδεκτο. είμαι 10 χρόνια συνδρομητής και δεν μου δίνεται η δυνατότητα να δω HD κανάλια, ακόμη και επί πληρωμή, αν δεν αλλάξω την κάρτα μου. Όσοι πάντως συνδρομητές σκέτης κάρτας αποφασίσουν να την αλλάξουν να θυμούνται ότι τέλος οι εγγραφές. παίρνεις HD, χάνεις δυνατότητα εγγραφής.
αναμένουμε μήπως αλλάξει η Nova πολιτική, αλλά και μήπως το κράτος αντιδράσει στο μονοπώλιο...

Reaction score
1

Εγώ πάντως θα ήθελα να βλέπω Ελληνικό hd από τη νόβα.
Δυστυχώς οι προϋποθέσεις που βάζει η νόβα θα με οδηγήσουν στην αποχή από αυτή την υπηρεσία, μέχρις ότου αλλάξει, αν αλλάξει η πολιτική της...

Reaction score
152

αναμένουμε μήπως αλλάξει η Nova πολιτική, αλλά και μήπως το κράτος αντιδράσει στο μονοπώλιο...
χαχαχα........:204::204::204:
με εκανες και γελασα....

Reaction score
114

Oταν λεμε HD και το μυαλο μας παει στο Ελληνικο ποδοσφαιρο να υπενθυμισουμε οτι θα ειναι upscale και οχι native HD απ οτι καταλαβαινω.
Ενδιαφερον να δουμε το τι θα ισχυσει με αυτα τα καναλια για τις ταινιες αλλα και τους Διεθνης ποδοσφαιρκους αγωνες και αθληματα.

Reaction score
20.901

Δε νομίζω να είναι upscaled (και για ποιο λόγο να είναι, δεν μπορούν να έχουν 3-4 κάμερες HD στη nova; ), τουλάχιστον οι αγώνες που λέει ότι θα μεταδίδονται σε HD. Κατά πάσα πιθανότητα όμως αρκετό μέρος του υπόλοιπου προγράμματος του novasports hd θα είναι upscaled...

Reaction score
0

Η δουλειά δεν είναι ντροπή κι ας παίρνεις 600 ευρώ. Δεν είναι ούτε ένδειξη εξυπνάδας ούτε ευτυχίας τα λεφτά.

Το θέμα της προστασίας από εγγραφές δεν το κάνει η nova επειδή είναι κακιά, αλλά επειδή της το επιβάλλουν οι εταιρίες παραγωγής.

Όσο για το πάντρεμα της κάρτας, άμα βλέπει ο ένας στους δύο πειρατικά δεν είναι και παράλογο που προσπαθεί να το επιβάλλει. Οποιοσδήποτε και να είχε τέτοιο μαγαζί, το ίδιο θα έκανε για να προστατέψει την επένδυσή του.

Άλλο βέβαια να ξεβολεύεται κάποιος που έχει το δικό του δέκτη, κι άλλο να φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης.

Reaction score
0

Oταν λεμε HD και το μυαλο μας παει στο Ελληνικο ποδοσφαιρο να υπενθυμισουμε οτι θα ειναι upscale και οχι native HD απ οτι καταλαβαινω.
Ενδιαφερον να δουμε το τι θα ισχυσει με αυτα τα καναλια για τις ταινιες αλλα και τους Διεθνης ποδοσφαιρκους αγωνες και αθληματα.
Τώρα ρε Τζώνη, πως σου ήρθε αυτό και το "υπενθυμίζεις" κιόλας; Όλα τα HD θα είναι native 1080, είτε ταινίες είτε live. Υπάρχουν ειδικά "HD" van που κάνουν τις live μεταδόσεις, δε χρειάζεται κάποιο κανάλι να αγοράσει δικές του HD κάμερες σε πρώτη φάση. Ακούγεται πολύ καλό για να' ναι αληθινό, αλλά ήρθε η ώρα.

Reaction score
114

Η δουλειά δεν είναι ντροπή κι ας παίρνεις 600 ευρώ. Δεν είναι ούτε ένδειξη εξυπνάδας ούτε ευτυχίας τα λεφτά.

Το θέμα της προστασίας από εγγραφές δεν το κάνει η nova επειδή είναι κακιά, αλλά επειδή της το επιβάλλουν οι εταιρίες παραγωγής.

Όσο για το πάντρεμα της κάρτας, άμα βλέπει ο ένας στους δύο πειρατικά δεν είναι και παράλογο που προσπαθεί να το επιβάλλει. Οποιοσδήποτε και να είχε τέτοιο μαγαζί, το ίδιο θα έκανε για να προστατέψει την επένδυσή του.

Άλλο βέβαια να ξεβολεύεται κάποιος που έχει το δικό του δέκτη, κι άλλο να φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης.

Δεν καταλαβαινω αυτο για τα 600 Ε που αναφερεις (που μπορει να ειναι και λιγοτερα,αν ειναι 4ωρες),αλλα κανενας δεν μιλησε περι δουλειας και ντροπης.
Το θεμα ειναι οτι οι τηλεφωνητριες ειναι για να ενημερωνουν πανω σε ενα πλανο και οχι να δινουν λυσεις.
Τωρα αν θελεις απαντησε εδω :

Μονο που το προβλημα εδω ειναι το πως θα συνδιαστει με το connx TV που θα βρισκεται στις 39*Ε , και για να εχεις και τα δυο πακετα, δεν θα μπορεις να τα συνδιασεις με ενα κατοπτρο,τουλαχιστον φυσιολογικου μεγεθους και κεντραρισμενο σε εναν απο τους δυο δορυφορους.
Για μενα αυτη ειναι η χειροτερη Δορυφορικη συνδρομητικη εποχη !!!
Οχι μονο για την Ελλαδα αλλα γενικως.
Λυσεις τετοιου ειδους υπαρχουν αλλα σιγουρα δεν ειναι και οι καλυτερες.
Εκτος απο αυτα τα πακετα,ισως καποιος να εχει 'συμπαθεια' και για καποιο αλλο.
Αρα,αν αυτο βρισκεται π.χ. Δυτικα,αρα ενα ακομα πιατο.
Και αλλα μπορουν να γινουν,αλλα οπως ειπα λυσεις 'αναγκης',που σιγουρα φερνουν εξοδα, εκνευρισμους, και οχι μονο.
Οπως κινητο πιατο με positioner που αυτο κινει το πιατο η' αγορα ενος φτηνου απλου δεκτη ,για την κινηση του.
Παντα ομως θα υπαρχουν διαφοροι παραμετροι για τους περισσοτερους.
Σε μπαλκονι που δεν χωραει καλα καλα ενα πιατο,πως θα μπει και δευτερο ?

Reaction score
114

Τώρα ρε Τζώνη, πως σου ήρθε αυτό και το "υπενθυμίζεις" κιόλας; Όλα τα HD θα είναι native 1080, είτε ταινίες είτε live. Υπάρχουν ειδικά "HD" van που κάνουν τις live μεταδόσεις, δε χρειάζεται κάποιο κανάλι να αγοράσει δικές του HD κάμερες σε πρώτη φάση. Ακούγεται πολύ καλό για να' ναι αληθινό, αλλά ήρθε η ώρα.

Οταν αρχισουν τα κανονικα προγραμματα εδω θα ειμαστε.
Και μιλαμε για το συνολο του προγραμματος,και οχι για 4-5 ωρες απο το 24ωρο ?
Και δεν μιλαω για το Eurosport HD ,αλλα για τα αλλα.

Reaction score
0

Το "ωράριο" του novacinema έχει νομίζω δημοσιοποιηθεί και είναι αρκετές ώρες. To Novasports HD παραμένει ερωτηματικό ως προς το τι θα παίζει μεταξύ των HD αγώνων.

Εγώ πάντως το βλέπω σαν μια αρχή για να γυρίσει σιγά σιγά όλο το πρόγραμμα της Nova σε HD. Ίσως τσιμπήσει και η digea και πετάξει κανα HD κι αυτή (εκεί να δούμε τη χρέωση)...

Reaction score
1.458

Πάντως τουλάχιστον το Novacinema HD θα έπρεπε να ήταν 24ωρο εξ αρχής!

Reaction score
0

καλησπέρα είμαι νέος στο χώρο και μετά από πολύ διάβασμα έχω τις εξής απορίες.
1. ο πατέρας μου έχει Nova στον από πάνω όροφο. για να δω πρέπει να βάλω ένα Lnb στο πιάτο που να έχει τουλάχιστον 2 υποδοχές. στη μια υποδοχή βάζω το καλώδιο του πατέρα μου στην άλλη τη δικιά μου.
2. αυτό το καλώδιο καταλήγει στον ψηφιακό δέκτη. (άρα θέλει τρύπα στο σπίτι υποχρεωτικά)
3. βάζω τη κάρτα nova σε ένα wireless splitter τύπου smartwi(δεν είναι διαφήμιση, όποιος ξέρει κανένα καλό μου το λέει) και στη συνέχεια από τους δέκτες που έχει αυτό, βάζω ένα στη nova του πατέρα μου και ένα στον δικό μου receiver. η συσκευή που αναπαράγει τη κάρτα nova δεν πάει σε κανέναν receiver αλλά λειτουργεί αυτόνομα στέλνοντας απλά σήμα, σωστά?
και τώρα διαβάζω για το Nova hd. και αν είναι σωστά τα παραπάνω αναρωτιέμαι εάν πάρω receiver hd αρκεί για να βλέπω σε hd ή πρέπει να αλλάξει και ο πατέρας μου την κάρτα.
εάν αλλάξει ο πατέρας μου την κάρτα θα παίζει το παραπάνω σύστημα ή όχι.
pls help.

Reaction score
68

Για να δεις τα hd κανάλια της nova υποχρεωτικά παίρνεις το δέκτη της. Το παραπάνω σύστημα (που δεν είναι και νόμιμο) δε θα παίζει.

Reaction score
0

Για να δεις τα hd κανάλια της nova υποχρεωτικά παίρνεις το δέκτη της. Το παραπάνω σύστημα (που δεν είναι και νόμιμο) δε θα παίζει.
δε θα παίζει το hd ή δε θα παίζει γενικά.
επίσης γιατί δεν είναι νόμιμο. το ίδιο σπίτι είναι. δε δίνω σήμα κάπου αλλού.

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

γενικώς καταστασεις card sharing με τα καινούργια δεδομένα δεν θα παιζουν. Απαιτούν παλιές καρτες αλλά απο ότι φαίνεται και αυτες δεν θα παίζουν στο μέλλον.
Θα υπάρξει μάλλον λύση απο την ίδια την Nova για Multivision δέκτη που θα εξυπηρετεί περισσότερες απο μία τηλεοράσεις HD με την ανάλογη επιβάρυνση συνδρομής πάντα.
Θα δούμε...

Reaction score
0

γενικώς καταστασεις card sharing με τα καινούργια δεδομένα δεν θα παιζουν. Απαιτούν παλιές καρτες αλλά απο ότι φαίνεται και αυτες δεν θα παίζουν στο μέλλον.
Θα υπάρξει μάλλον λύση απο την ίδια την Nova για Multivision δέκτη που θα εξυπηρετεί περισσότερες απο μία τηλεοράσεις HD με την ανάλογη επιβάρυνση συνδρομής πάντα.
Θα δούμε...
Μην βιαζεστε ουτε για το card sharing της κυριας καθως και για την αναγνωση της HD καρτα της ιδιας.Εαν εχω το οκ σας δινω και λινκ.
Σπανια γραφω αλλα το εκανα για την ενημερωση σας.Τα εχουν παρει γενικα οι pay servers kai πολοι αλλοι με αυτο που εκαναν και το εχουν παρει "πατριωτικα".

Reaction score
35

Μην βιαζεστε ουτε για το card sharing της κυριας καθως και για την αναγνωση της HD καρτα της ιδιας.Εαν εχω το οκ σας δινω και λινκ.
Σπανια γραφω αλλα το εκανα για την ενημερωση σας.Τα εχουν παρει γενικα οι pay servers kai πολοι αλλοι με αυτο που εκαναν και το εχουν παρει "πατριωτικα".
Φυσικά και θα τα έχουν "πάρει", αφού τους έκοψε τη "μπίζνα" τους.
Για δώσε link, αν και ότι κι αν λέγεται για την HD κάρτα είναι προφανές ότι δεν ισχύει, αφού κανείς δεν την έχει ακόμα στα χέρια του (εκτός από τα forthnet shops και τους dealers).

Reaction score
4.909

Ενημερωτικά σήμερα ήρθαν οι HD δέκτες στην Καστοριά και φίλος μου παρέλαβε το πρώτο κομμάτι (απο τα 3 που ειχαν φέρει). Πλήρωσε 129 ευρώ και θα δίνει 62 ευρώ (περιπου) τον μήνα για το full pack και τα HD για τα οποία δεν θα πληρώσει τους 12 πρώτους μήνες, παρόλο που ειχε διακόψει την συνδρομή πριν 7-8 μήνες (θεωρήθηκε παλιός συνδρομητής). Πακέτο πήρε και Forthnet αντι ΟΤΕ και έτσι συνολικά θα έχει άλλο ένα όφελος της ταξεως του 20%
Πηγα στο σπιτι του νωρίτερα να συνδέσω το μηχάνημα, αλλά ατυχήσαμε στην ενεργοποίηση της κάρτας γιατι η κοπέλα στα κεντρικά δεν μπόρεσε να εντοπίσει στην βάση δεδομένων της τον σειριακό αριθμό του δέκτη! Ετσι θα περασει πάλι αύριο το πρωί απο την Forthnet, υποθέτουμε ότι μαλλον αμελησαν ή δεν πρόλαβαν απο το κατάστημα να στείλουν τον αριθμό στα κεντρικά ή κάποιος υπάλληλος στο λογισμικό δεν έχει περάσει στο σύστημα τους σειριακούς των πολύ πρόσφατων δεκτών. Τα συμβόλαια έτσι κι αλλιώς θα υπογραφούν στις 25 Αυγούστου, αφού τότε θα αρχίσει η επίσημη διάθεση του δέκτη.
Σε ότι αφορά τον δέκτη, εμφανισιακά είναι όμορφος και μικρούλης (όχι σαν τον ντρημποξ800 αλλά πολύ μικρότερος απο τα παλιά μοντέλα) και δείχνει αρκετά ποιοτικός. Κάναμε και την δορυφορική αναβάθμιση (απαραίτητη για να γίνει η ενεργοποίηση) η οποία πήρε 12-15 λεπτά. Δεν βρήκαμε πουθενά γραμμένο το τετραψήφιο πιν για το μενού εγκατάστασης, αλλά ο δέκτης δούλεψε στα ελεύθερα και χωρίς αυτό, αφού το πιάτο βλέπει μόνο Χότ Μπερντ (το πιν ΔΕΝ ειναι ούτε 0000, ούτε 9949, δεν ρίσκαρα να δοκιμάσω τρίτο). Το πακέτο περιλαμβάνει scart αλλά όχι καλώδιο hdmi και τα ελεύθερα κανάλια έδειχναν αρκετά καλά (συγκριτικά με το παλιό) σε 720p που το όρισα να βγάζει, γιατί ο φίλος μου έχει HD Ready τηλεόραση, αρκετά παλιά (του ειπα να την παει στην κρεβατοκάμαρα και να πάρει μιά σωστή για το σαλόνι, οι lcd τετραετίας έχουν...άθλια εικόνα!)
Περισσότερα μόλις ενεργοποιήσουμε τον δέκτη και πιο πολλά απο 1 Σεπτεμβρίου που θα βλέπει χαντε (θα τον δανειστω για μελέτη και στο σπίτι)

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

λινκ δεν θα ήθελα να βάλεις, σίγουρα ότι κλειδώνει - ξεκλειδώνει, αλλα συνεχεια ανακαλύπτονται καινούργιες κλειδαριές...
Εαν εχεις κάποιες πληροφορίες χωρις λινκ, να τις βάλεις ευχαρίστως πρός ενημέρωση... Δεν είναι κακό η πληροφόρηση...

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.008
Members
38.524
Νεότερο μέλος
seos