mac users, mac computers & media players...

Reaction score
1
Απάντηση: Χρήστες mac, media players & βοηθητικά προγράμματα

Και με τους δικτυακούς δίσκους βρέθηκε το πρόβλημα.Στην επόμενη version του DuneX θα είμαστε ok!:444:
Άντε να δούμε γιατί η μανούρα είναι μεγάλη να συνδέω τους δίσκους στο Mac...

Reaction score
1.460

Δεν ξέρω αν θα την βγάλει το weekend ή από Δευτέρα-Τρίτη.Ειναι πολύ καλή πάντως.Λίγο υπομονή.
Εγώ έχω πέσει με τα μούτρα τώρα για να τελειώσω τον WD MyBookWorld 2ΤΒ με 700 ταινιές περίπου :105:

Reaction score
1.460

Παιδιά update στο DuneX θα έχουμε σε περίπου 2 εβδομάδες απ'ότι είπε ο Niko.Εμένα μου έχει δώσει μια private beta 0.7.8 που χρησιμοποιώ και λύνει τα προβλήματα με τους δικτυακούς δίσκους,αλλά του έχω υποσχεθεί να μην τη δώσω σε άλλους.Οσοι έχετε προβλήματα με τους δικτυακούς δίσκους ή τον εσωτερικό του dune κάντε downgrade στην 0.7.6 που είναι ok,μέχρι να βγει η καινούρια έκδοση του DuneX. Το downgrade ΔΕΝ ισχύει σε όσους έχουν 32 bit mac.Σε αυτούς δε δουλεύει καθόλου!Εσείς υπομονή λίγες μέρες!

Reaction score
1

ok
έτσι κι αλλιώς από σήμερα είμαι διακοπές, οπότε μετά από 3 εβδομάδες που θα γυρίσω ο Niko θα είναι έτοιμος!

Reaction score
1.460

Καλές διακοπές :605:

Reaction score
1.460

Από την Παρασκευή έχω την 0.7.9 private beta του DuneX για τεστ.Τα περισσότερα από τα bugs που έχουν αναφερθεί διορθώθηκαν,ενώ έχουν προστεθεί και μερικά νέα χαρακτηριστικά.Σε 3-4 μέρες θα πρέπει να την δώσει ο Niko.
Οταν γυρίσετε από τις διακοπές σας θα την έχετε έτοιμη :102:

Reaction score
1.460

0.7.9 is out:107:

64 bit version

32 bit version

Θα αλλάξω και τα links στην 1η σελίδα μιας και αυτά θα είναι μόνιμα για κάθε νέα έκδοση του DuneX

Changes in version 0.7.9 :

Main window changes

The movie details informations are now in a new panel. Click on "Edit movie" in the Toolbar. Some of the mediainfo can now be modified. When you select a movie, the right part of the main window let you select some functions that already existed but in the Advanced Tools Menu.
MovieMeter.nl

MovieMeter.nl data source was added for Dutch scrapping language.
OFDb.de

OFDb.de data source was added for German scrapping language.
New Theme

A new Theme was added : Modern. still inspired from Xbmc themes. I like this one :)
You can navigate like in your Dune Player & Fullscreen & AppleRemote

You have now a fullscreen navigating application like your Dune Player. The icons scale when you select it. Controls (including AppleRemote) 1) a mouse click let you select an icon to see its configured scale 2) keyboard arrows : you can navigate using these keys ESC (parent folder) et RETURN (select) (fullscreen only) 3) Apple Remote MENU hold or Cmd F, toggle fullscreen Arrows : PLAY : go inside folder or movie.
Quick manual search

A nesw feature let you launch a quick manual search. Before, you can change the title in the right side of the main window. If the title is empty, the search uses the folder title. When the manual search side panel is showed, you can select another movie. The search wil be launched automatically. When you have a folder like "Big Lebowski, The", automatic Analyse don't find your movie. You can now edit the movie title with "The Big Lebowski". Analyse will use your new title.
Hide folder

You can now hide a folder in the Advanced Settings.
Window position

The size and position of the main window are now saved when you quit DuneX.
MediaInfo

MediaInfo library was updated for better results.
Export

The synopsis image of a movie is now exported even if there is no background. You need at least a poster or a synopsis.
MPAA

A new info (MPAA) let you enter MPAA recommandations. A new Theme Default with MPAA uses us MPAA infos to show MPAA icons. Ex: use PG and see the result.
Exclude a part of the title between [] and ()

You can now exclude a part of the title between [] and () in the Analyse Preferences. The Search and Analyse function will use the filtered title.
Analyse

The Analyse now uses an enhanced algorithm to get the good movie. A new option in the Preferences let you specify that the year is between () or [] in the folder name (only the year must be between () or [] if you check this option). If you have the year in the folder's name, you will have better results.

Reaction score
1

Κάποιο πρόβλημα υπάρχει με την έκδοση 32bit: it is not supported for this kind of Mac. Η 0.7.8 όμως λειτουργεί κανονικά...

Reaction score
1.460

Εχεις δίκιο aragorn.Το πρόβλημα τώρα έχει διορθωθεί. Ξανακατέβασε πάλι την 0.7.9 από το ίδιο link και θα έχεις την 32 bit έκδοση.Από λάθος είχε μπει η 64 bit πριν.

Reaction score
1

Εχεις δίκιο aragorn.Το πρόβλημα τώρα έχει διορθωθεί. Ξανακατέβασε πάλι την 0.7.9 από το ίδιο link και θα έχεις την 32 bit έκδοση.Από λάθος είχε μπει η 64 bit πριν.
Επιβεβαιώνω.
Απλά μου crashαρε με την πρώτη εκκίνηση, αλλά είμαι διακοπές και δεν έβρισκε τους δικτυακούς δίσκους. Οπότε επιφυλάσσομαι για testing μετά τις 23/08...

Reaction score
1.460

Και σε μένα κράσαρε στην 1 εκκίνηση η 0.7.9 μετά όλα οκ όμως.
Στο μεταξύ την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει μια ακόμη μικρή αναβάθμιση του DuneX με κάποιες βελτιώσεις στην μηχανή αναζήτησης.

Reaction score
1.460

Εχει περάσει καιρός και αναβάθμιση δεν είδατε για το DuneX.Δεν το έχει παρατήσει ο Niko34,απλά εργάζεται για την 0.80 που θα έχει πολύ μεγάλες αλλαγές και νέα χαρακτηριστικά.Θα είναι έτοιμη προς το τέλος του μήνα αν όλα πάνε καλά.Λίγο υπομονή λοιπόν.
Στο μεταξύ θα σας ενδιέφερε να γράψω για blu ray rip & dvd rip προγράμματα καθώς και video converters, ώστε να έχουμε αντίγραφα ασφαλείας από τα blu ray & dvd δισκάκια μας,στο mac?:126:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.437

Πως γίνεται rip απο br απ την στιγμή που δεν υπάρχει br driver για mac;
Ή έχει βγάλει καμιά εταιρία και δεν το έχω πάρει χαμπάρι;

Reaction score
1.460

Οποιοδήποτε bd-driver αγοράσεις λειτουργει με mac.Εγώ στο Mac Pro έχω βάλει έναν sata εσωτερικό της Lg και στο Macbook Pro έναν εξωτερικό usb της Asus.Η Apple δεν υποστηρίζει (κακώς) ακόμη την αναπαραγωγή blu ray σε mac,αλλά με το VLC player μπορείς να δεις τα blu ray σε mac.Εχουν βγει και μερικά προγράμματα για mac που ριπάρουν τα blu ray, τα ξεκλειδώνουν καθώς και τα μετατρέπουν σε mkv,mp4 κλπ

Reaction score
1

Εννοείται πως θέλουμε να γράψεις!

Reaction score
1.460

Παιδιά έχει βγει μια δοκιμαστική έκδοση του DuneX για mac με intel 32 bit για Leopard (Mac OS 10.5).Αν κάποιος έχει 32 bit mac με LEOPARD (ΟΧΙ SNOW LEOPARD) ας τη δοκιμάσει να μας πει αν είναι ok.Αν δουλεύει,στα preferences θα απενεργοποιήσετε το Check for updates γιατί μπορεί κάποια στιγμή να σας κατεβάσει την έκδοση για 10.6

Reaction score
1.460

Το link το αφαίρεσα γιατί δεν δουλεύει σε 10.5 τελικά.Μόλις διορθωθεί το πρόβλημα θα ξαναμπεί πάλι.

Reaction score
1.460

Εδώ μια beta έκδοση του DuneX που διορθώνει κάποια προβληματάκια με αρχεία mp4,m4v και m2ts. Είναι για 64 bit mac.

Reaction score
1.460

Σε λίγες μέρες η έκδοση 0.8.0 του DuneX θα είναι έτοιμη για όλους.Εχω μια δοκιμαστική για τεστ και μπορώ να πω ότι είναι πολύ καλή.
Μερικά από τα νέα χαρακτηριστικά του προγράμματος είναι υποστήριξη για TV series,περισσότερες επιλογές στο search,ενώ λύνονται απολύτως και τα προβλήματα με το AFP.
Ισως τέλος αυτής της εβδομάδος ή το αργότερο την άλλη,αφου πρώτα κάνει κάποιες μικροδιορθώσεις ο Niko,θα βγει στον αέρα!:126:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.437

Σε λίγες μέρες η έκδοση 0.8.0 του DuneX θα είναι έτοιμη για όλους
Για όλους ή μονό για τις λεοπαρδάλεις;

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.809
Members
38.614