Υψηλή πιστότης...

Reaction score
2.248
Απάντηση: Re: Υψηλή πιστότης...

Γιατί ποιός σου είπε ότι αυτό μπορεί να πάει τόσο χαμηλά ώστε να μην χρειάζεται sub; Μάλλον δεν έχεις ακούσει ποτέ σου βαθύ χαμηλό.

Εχω στο home cinema για να ακούω τον τυρανόσαυρο rex.

Έτσι είναι, αν έτσι νομίζεις. :126:
Ηλίθιοι δεν είναι όσοι δεν γνωρίζουν. Κάθε άλλο... Ηλίθιοι είναι όσοι νομίζουν ότι τα γνωρίζουν όλα και έχουν άποψη για όλα.

Μην εκφράζεις άποψη τότε

Καλά μπάνια επίσης!

...
Διακοπές τέλος για μένα

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
OK, έχεις δίκιο δεν τα γνωρίζω όλα (σε αντίθεση με εσένα). Παραδέχομαι λοιπόν ότι είσαι πολύ "ψαγμένος", ότι έχεις το καλύτερο σύστημα στον κόσμο και ότι τα υβριδικά σου παλιά υβριδικά ηλεκτροστατικά πανελάκια, βγάζουν... "βαθύ" χαμηλό. Πρόσεχε μόνο μην πέσεις μέσα (στο βαθύ :137: χαμηλό). Όταν μεγαλώσω, θέλω να αποκτήσω ένα τέτοιο σύστημα που τα έχει όλα. :114:

...

Reaction score
2.248
Απάντηση: Υψηλή πιστότης...

Δεν έχω το τέλειο, αλλά είναι καλό. Ακούω μουσική και τα μηχανάκια μου είναι υπηρέτες της μουσικής. Δεν είμαι σκλάβος τους.

Αμα μεγαλώσεις να ακούς μουσική και όχι ήχους. Ακου και καμία συμβουλή

Καληνύχτα και άμα είπαμε κάτι πραπάνω ψωμί και αλάτι.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Υψηλή πιστότης...

Ακούω μουσική και τα μηχανάκια μου είναι υπηρέτες της μουσικής. Δεν είμαι σκλάβος τους.
Βρε συ μην αρχίζεις πάλι τις φιλοσοφίες. Αν είναι έτσι τι δουλειά έχεις σε ένα audio video forum; Θα έπρεπε να είσαι σε ένα forum για μουσική. Παρεμπιπτόντως στην μουσική κατηγορία του site δεν γράφεις καθόλου. :114:

...

Reaction score
2.248

Γράφω στα αναλογικά που παίζουν μουσική... δεν το πρόσεξες? :138:
Αδιάβαστο σε έπιασα Νίκο

Reaction score
777
Γιατί ποιός σου είπε ότι αυτό μπορεί να πάει τόσο χαμηλά ώστε να μην χρειάζεται sub; Μάλλον δεν έχεις ακούσει ποτέ σου βαθύ χαμηλό.

...
έλα μωρέ...εδώ ακούτε τα κλόκς...το καλό χαμηλό δέν θα ακούτε?:137::136:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009
Απάντηση: Υψηλή πaστότης...Ga(li)leo Skordalia

...τους αριθμολάτρες που ακούν με τα διαγράμματα

Λατρευτές όλες οι απόψεις και οι θρησκείες,αρκεί να μην τις...πληρώσουμε κιόλας:126:

Ένας συνειδητοποιημένος μουσικόφιλος θ'αναλογιζόταν ότι η ουσιαστική απόλαυση της Μουσικής ξεκινά από το σημείο που τελειώνουν τα οποιαδήποτε ηχοσυστήματα,ανεξάρτητα από τα διαγράμματα:612:

Reaction score
4.250

Ηθελα να ξερα γιατι ενα σωρο ανθρωποι στον ηχο, που ειναι ασχετοι απο τεχνικα και το παιζουν ηδημονες, δεν γραφουν και στις κατηγοριες με την εικονα.

Παρτε για παραδειγμα τους προβολεις. Να πουνε δηλαδη τι ειναι αυτα που μας λετε με τα πατερνακια σας και τις μετρησεις σας. Εμενα τα ματια μου λενε αλλα. Και αφου βλεπω και παρα πολλες ταινιες θελω αυτοματα να μπω ψηλα στην εκτιμηση σας στα περι εικονας. Εκει ομως θα τους στειλουν στο αψε σβησε απο κει που ηρθαν.

Εδω ρε παιδι μου εχοντας καποιος ενα συστημα που το εχει πληρωσει καποιο σεβαστο ποσο, θελει αυτοματα να γινει σεβαστος και για τις αποψεις περι ηχου ενω στην ουσια εχει μαυρο σκοταδι. Γι αυτο λενε οτι καμμια φορα ειναι καλλυτερα να μασας μαστιχα!

Θεωρω εν πασει περιπτωσει οτι ειναι και πολυ προσβλητικο για μια προσπαθεια που ξεκινησε ο Σταυρος, μας βαζει διαγραμματα μας κανει αναλυσεις με οσο πιο απλο τροπο γινεται και εμεις συνεχιζουμε να του λεμε τι ειναι αυτες οι βλακειες που δεν εχουν καμμια πρακτικη αξια.

Προσωπικα θα ηθελα να τον ενθαρυνω να συνεχισει και οχι να τον αποθαρυνω και να νομισει οτι κανενας δεν τον δινει σημασια. Γιατι ειναι λογικο οτι ενας που τα ξερει δεν εχει αναγκη να τα ξαναδιαβασει. Οσοι δεν ξερουμε τα εχουμε αναγκη.

Reaction score
11

ΟUT OFFTOPIC:

Ένα πολύ γρήγορο σχολιασμό σε κάτι που λέει ο φίλος ο GEOVAZ, που είναι κάτοχος και ηλεκτροστατικών, (έστω παλαιών), και ηλεκτροδυναμικών και αυτό έχει το ιδιαίτερό του βάρος, μην το περνάτε στο ντούκου.

Τα μικρά ηλεκτροδυναμικά του βάσης τον ευχαριστούν, (ας τα βάλουμε σε αυτή την ουσιαστική βάση να παίξουν:142:), καλύτερα από τα ηλεκτροστατικά που διαθέτει!

Eίναι κάτι που το έχω δει να λέγεται πολλές φορές στον ειδικό τύπο και το βιώνω και εγώ με το δικό μου σύστημα:

τα ποιοτικά μικρά ηχεία βάσης, με την σημείωση της έλλειψης των κατώτερων οκτάβων του ήχου, δύσκολα πιάνονται σε απόδοση!

Αν συνδυαστούν και με καλό sub...

Δυσκολοχόνευτο αλλά αληθινό!

END OFFTOPIC

:107:

Reaction score
20

Ένας συνειδητοποιημένος μουσικόφιλος θ'αναλογιζόταν ότι η ουσιαστική απόλαυση της Μουσικής ξεκινά από το σημείο που τελειώνουν τα οποιαδήποτε ηχοσυστήματα, ανεξάρτητα από τα διαγράμματα
Αγαπητέ Bhutia,
το αναλογίστηκα πάμπολλες φορές, όσες και οι φορές που άκουσα Benny Goodman και Charlie Chan (aka Charlie Parker from The Quintet' Jazz at Massey Hall) και Gene Krupa και King Oliver και Willie "The Lion" Smith και etc, etc… και, αν κατάλαβα ορθώς (τώρα είμαι καθιστός) το ερώτημά σου, συμφωνώ, απολύτως, μαζί σου... (ορίστε, το'πα και... ξαλάφρωσα!!!:138:)

Το μόνο πρόβλημά μου είναι πως υπάρχουν φορές που ακούγοντας τις παραπάνω ηχογραφήσεις στην πανάκριβη στερεοφωνικάρα μου νιώθω όπως θα ένιωθε ο κάθε Παρκινσονικός που βγήκε βόλτα με την καινούρια του Hasselblad (ή έστω μια Leica βρε παιδί μου) και ξέχασε να πάρει μαζί και το... τρίποδο...!!!:131:

Εδω ρε παιδι μου εχοντας καποιος ενα συστημα που το εχει πληρωσει καποιο σεβαστο ποσο, θελει αυτοματα να γινει σεβαστος και για τις αποψεις περι ηχου ενω στην ουσια εχει μαυρο σκοταδι. Γι αυτο λενε οτι καμμια φορα ειναι καλλυτερα να μασας μαστιχα!
ή το αγαπημένο μου: καλύτερα να έχεις αστακούς στην τσέπη παρά στην μακαρονάδα!!!:137:

Θεωρω εν πασει περιπτωσει οτι ειναι και πολυ προσβλητικο για μια προσπαθεια που ξεκινησε ο Σταυρος, μας βαζει διαγραμματα μας κανει αναλυσεις με οσο πιο απλο τροπο γινεται και εμεις συνεχιζουμε να του λεμε τι ειναι αυτες οι βλακειες που δεν εχουν καμμια πρακτικη αξια.
Αν εννοείς ο Σπύρος, δεν νομίζω ότι διαφώνησε, τουλάχιστον όχι κάποιος από τους βασικούς πρωταγωνιστές, κανείς ως προς την, όντως, και πραγματικα μεγάλη, πρακτική αξία αυτών που λέει ή της προσφοράς του εδώ. Το αντίθετο είδα και, φυσικά, την -ακόμα και από τον Σπύρο, αλλά και απ'όλους μας, θέλω να πιστεύω- απόπειρα διαχωρισμού του "τεχνοκρατικά" σωστού από το "υποκειμενικά" αρεστό...

Προσωπικα θα ηθελα να τον ενθαρυνω να συνεχισει και οχι να τον αποθαρυνω και να νομισει οτι κανενας δεν τον δινει σημασια. Γιατι ειναι λογικο οτι ενας που τα ξερει δεν εχει αναγκη να τα ξαναδιαβασει. Οσοι δεν ξερουμε τα εχουμε αναγκη.
+1.000 και ευελπιστώ ότι και ο Σπύρος, και ειδικά ο Σπύρος, γιατί δικό του είναι το πόστ και η προσπάθεια, διασκέδασε, ακόμα και με τα καμώματα και βιώματά μου με τα οποία –ίσως- διαφώνησε!:121:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Απο Caravelle

Eίναι κάτι που το έχω δει να λέγεται πολλές φορές στον ειδικό τύπο και το βιώνω και εγώ με το δικό μου σύστημα:

τα ποιοτικά μικρά ηχεία βάσης, με την σημείωση της έλλειψης των κατώτερων οκτάβων του ήχου, δύσκολα πιάνονται σε απόδοση!

Αν συνδυαστούν και με καλό sub...

Ο Geovaz δεν ποσταρει σημερα το πρωι γιατι εχει παει να αγορασει .....sub...για να παψει ο Caravelle να του τα χωνει παντιοτροπως:142::142::142:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Δεν θελει sub ο ανθρωπας.:601:
Περισυ το καλοκαιρι ενα κολοπαιδο με Punto περναγε καθε βραδυ στις 3 τα ξημερωματα με dico μουσικη και 4 sub στο πορτ-μπαγκαζ.Εχει κανει εξαρτημενο αντανακλαστικο και βγαζει καντηλες:434:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.566

Ηθελα να ξερα γιατι ενα σωρο ανθρωποι στον ηχο, που ειναι ασχετοι απο τεχνικα και το παιζουν ηδημονες, δεν γραφουν και στις κατηγοριες με την εικονα.

Παρτε για παραδειγμα τους προβολεις. Να πουνε δηλαδη τι ειναι αυτα που μας λετε με τα πατερνακια σας και τις μετρησεις σας. Εμενα τα ματια μου λενε αλλα. Και αφου βλεπω και παρα πολλες ταινιες θελω αυτοματα να μπω ψηλα στην εκτιμηση σας στα περι εικονας. Εκει ομως θα τους στειλουν στο αψε σβησε απο κει που ηρθαν.
ε, πάνω κάτω και δω αυτό γίνεται!:137::138:

Κανείς δεν απαγόρευσε στον οποιονδήποτε GeoVaz (τον φέρνω σα τυχαίο παράδειγμα, προφανώς δεν έχω ούτε γω ούτε κανένας άλλος τίποτα να "χωρίσω" με κανέναν και καμιά αντιπαλότητα δεν υφίσταται, συζητάμε ...κοσμίως!) να "προτιμάει" το ένα από το άλλο.

Κανείς δεν απαγόρευσε σε κανέναν να του αρέσει το ένα ή το άλλο.

Το τι μου/σου/του "αρέσει", είναι δικιά μου/σου/του υπόθεση και λογαριασμό δε δίνει κανένας σε κανένα για τα γούστα του.

Ως εδώ ωραία.

Αλλά ρε γαμώτο, έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας μερικών μερικών εδώ μέσα να προσπαθούμε να διαχωρίσουμε το αντικειμενικά ορθό από το υποκειμενικά αρεστό.

Οπότε, αυτό που δε γίνεται αποδεκτό, είναι να προσπαθούν ακόμα κάπχιοι κάπχιοι να παρουσιάσουν ως αντικειμενικά ορθό το υποκειμενικά αρεστό τους.

Ιδίως όταν αυτή τους την προσπάθεια την στηρίζουν στις όπχιες εμπειρίες της ζωής τους, αλλά και στις όπχιες φιλοσοφικές τους θεωρήσεις περί της ζωής, της μουσικής, της τέχνης και της άποψής τους περί ακριβών σπορ αυτοκινήτων και σέξυ λάγνων γυναικών...

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε...

Αυτό έκφρασε πολύ εύστοχα κι ο Σπύρος εδώ:

Δημοκρατία έχουμε και ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει. Δεν χαλάμε καρδιές. Έτσι κι άλλιώς το έχουμε ξαναπεί. Άλλοι τα τρώνε στα χαρτιά, άλλοι στα ναρκωτικά, άλλοι στις πουτ@νες και άλλοι στο HiFi.

Απλά ας μην προσπαθεί ο καθένας την αδυναμία του να την κάνει θέση...
Κι επιτρέψτε μου να αναλύσω αυτές τις 2 παραγράφους του φίλου μου, διότι έχουν μεγάλη σημασία κι αξία, ίσως τη μεγαλύτερη σε αυτό το θρεντ, και κανένας μάλλον δε κατανόησε το περιεχόμενό τους.

Στην πρώτη παράγραφο λοιπόν, ξεκαθαρίζει πως ο καθένας έχει το δικαίωμα και την ελευθερία του να ξοδεύει τα λεφτά του σε ότι του αρέσει. Είναι σεβαστό αυτό, απολύτως σεβαστό. Κανείς δε πρόκειται να σου πει μη πάρεις ξανθιά αν σου αρέσουν οι ξανθιές. Γούστα είναι αυτά ρε αδερφέ, δεν τίθεται θέμα.

Στην δεύτερη παράγραφο όμως, ξεκαθαρίζει πως ο καθένας, την "αδυναμία του", δηλαδή τι του "αρέσει", δεν είναι δυνατό να το επιβάλλει, οπότε τζάμπα η προσπάθεια. Όπως δηλαδή είπα παραπάνω: "δε γίνεται αποδεκτό να προσπαθούν ακόμα κάπχιοι κάπχιοι να παρουσιάσουν ως αντικειμενικά ορθό το υποκειμενικά αρεστό τους".

Διότι το θέμα της υψηλής πιστότητας αναπαραγωγής, το θέμα του hi-fi, είναι ένα αμιγώς τεχνικό θέμα, μεγάλης πολυπλοκότητας, όπου εμπλέκονται διάφορες επιστήμες και σε πολύ μεγάλο βάθος.

Τα κριτήρια αξιολόγησης είναι απολύτως αντικειμενικά, είναι (επαναλαμβάνω) αμιγώς τεχνικά θέματα, και η προσπάθεια από οποιονδήποτε για αξιολόγηση μιας μηχανής, προαπαιτεί μεγάλο γνωσικό υπόβαθρο. Αντίθετα, δε προαπαιτεί συγκεκριμένα "γούστα". Και δε γίνεται να προαπαιτεί συγκεκριμένα γούστα, διότι είναι σαφές πως το τι αρέσει σε μένα δεν είναι συμβατό καν με το τι αρέσει σε σένα. Γι'αυτό και όλοι δε θέλουν να παντρευτούν την ίδια γυναίκα, την οποία οι περισσότεροι τη βρίσκουν πανάσχημη. Κάπχιοι, τη γουστάρουν όμως, και κάπχιος βρίσκεται να θέλει και να την παντρευτεί. Έτσι έχουν τα πράγματα. Γούστα είναι αυτά...

Το όπχιο λοιπόν σχεδιάγραμμα μέτρησης, παρουσιάζει κάτι αντικειμενικά ορθό. Για να καταλάβει κάπχιος τι παρουσιάζει το κάθε σχεδιάγραμμα, δεν απαιτεί να έχει κάπχιο "γούστο", προαπαιτεί όμως κάπχια γνώση ρε παιδιά, πως να το κάνουμε. Αν δε ξέρεις, δε καταλαβαίνεις τι βλέπεις.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.566

Οπότε, δείτε με προσοχή τι έχει να σας πει ο Σπύρος. Θα σας βοηθήσει να μάθετε. Δεν είναι κακό. Αφού...."αν δε ξέρεις, δε καταλαβαίνεις τι βλέπεις", ε, μάθε κάτι για να καταλαβαίνεις τι βλέπεις ρε αδερφέ, κι είναι άσχετο το τι σου αρέσει.:126:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Αλλά ρε γαμώτο, έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας μερικών μερικών εδώ μέσα να προσπαθούμε να διαχωρίσουμε το αντικειμενικά ορθό από το υποκειμενικά αρεστό.

Θα μου γυρισει ο Βλασσης με αλλα μυαλα.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.566

Να κι ένα σχεδιάγραμμα ολικής αρμονικής παραμόρφωσης σε σχέση με την ισχύ εξόδου, ενός τελικού ενισχυτή που κοστίζει όσο 12 αυτοκίνητα οικογενειακά 7-θέσια με 2-λιτρο κινητήρα:

Αυτός ο ενισχυτής παρουσιάζεται στο αγοραστικό κοινό ως 150 βατ ενισχυτής. Έτσι γράφει στα τεχνικά του χαρακτηριστικά.

Και ξεπερνάει το ανώτερο επιτρεπτό όριο παραμόρφωσης (των ταπεινών προδιαγραφών του επίσης ταπεινού Hi-fi, δηλαδή το 1%) στα .... 0,2 βατ!:137::138:

Στα 10 βατ ισχύος, φτάνει το 6,5% ολικής αρμονικής παραμόρφωσης! :135:

Στα 50 βατ ξεπερνάει με επιτυχία και το φράγμα του 10% της παραμόρφωσης, ξεφεύγοντας από τα επίπεδα μέτρησης παραμόρφωσης που αξίζει να κοιτάς (καταντάει μαλακία πλέον), ενώ 150 βατ δε βγάζει ούτε στο πιο βαθύ του όνειρο!

Ε, δείτε κι ένα αντίστοιχο σχεδιάγραμμα του κρελ που έκανε ντόρο σε παραδίπλα θρεντ. Τι να συζητάμε τώρα, την τιμή του ενός και την τιμή του άλλου, ή τις ικανότητες οδήγησης του ενός και του άλλου?

Να γιατί αξίζει να μπορείς να καταλαβαίνεις τι λεν τα σχεδιαγράμματα...:145:

Reaction score
4.250

Για να ειναι καλος ο ιδιος ενισχυτης πως θα επρεπε να ειναι το ιδιο σχεδιαγραμμα?
Θειο, να τα λες απλα οπως ο Σπυρος. Βαζει το στραβο, ομως βαζει και το ισιο!

Reaction score
11

Να κι ένα σχεδιάγραμμα ολικής αρμονικής παραμόρφωσης σε σχέση με την ισχύ εξόδου, ενός τελικού ενισχυτή που κοστίζει όσο 12 αυτοκίνητα οικογενειακά 7-θέσια με 2-λιτρο κινητήρα:

Αυτός ο ενισχυτής παρουσιάζεται στο αγοραστικό κοινό ως 150 βατ ενισχυτής. Έτσι γράφει στα τεχνικά του χαρακτηριστικά.

Και ξεπερνάει το ανώτερο επιτρεπτό όριο παραμόρφωσης (των ταπεινών προδιαγραφών του επίσης ταπεινού Hi-fi, δηλαδή το 1%) στα .... 0,2 βατ!

Στα 10 βατ ισχύος, φτάνει το 6,5% ολικής αρμονικής παραμόρφωσης!

Στα 50 βατ ξεπερνάει με επιτυχία και το φράγμα του 10% της παραμόρφωσης, ξεφεύγοντας από τα επίπεδα μέτρησης παραμόρφωσης που αξίζει να κοιτάς (καταντάει μαλακία πλέον), ενώ 150 βατ δε βγάζει ούτε στο πιο βαθύ του όνειρο!

Ε, δείτε κι ένα αντίστοιχο σχεδιάγραμμα του κρελ που έκανε ντόρο σε παραδίπλα θρεντ. Τι να συζητάμε τώρα, την τιμή του ενός και την τιμή του άλλου, ή τις ικανότητες οδήγησης του ενός και του άλλου?

Να γιατί αξίζει να μπορείς να καταλαβαίνεις τι λεν τα σχεδιαγράμματα...

Αυτό είναι καθαρή απάτη!

Πόσο συχνά συμβαίνει;

Η είναι "μεμονωμένο περιστατικό;"

:111:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Διότι το θέμα της υψηλής πιστότητας αναπαραγωγής, το θέμα του hi-fi, είναι ένα αμιγώς τεχνικό θέμα, μεγάλης πολυπλοκότητας, όπου εμπλέκονται διάφορες επιστήμες και σε πολύ μεγάλο βάθος.
Σωστα.Στο ονομα του ομως παγκοσμια γινεται της κακιας κυριας
Δεν γινεται το ιδιο ομως για το σακχαρο αιματος,ας πουμε.Εκει ολοι οι επιστημονες μετρανε και συμφωνουν.
Το αποτελεσμα του hi-fi ομως δεν απευθυνεται σε καποιο
παλμογραφο,πολυμετρο,ντεσιμπελομετρο.Αλλα στο αυτι και κυριως στον ιδιοκτητη του αυτιου.Με το ξεροκεφαλο του,την ιδιοσυγκρασια του ,τα γουστα του.
Ενας που ακουει jazz με ενα που ακουει techno δεν νομιζω οτι ακουνε το ιδιο.Αμα τους βαλλεις να ακουσουν ο ενας του αλλουνου το κλαμπατσιμπανο θα στραβωσουν.Ασχετα το ποσο σωστα παιζουν τα μηχανηματα,τελειες μετρησεις.Γιατι το παραγωμενο αποτελεσμα ,συναισθημα ,παιζει τελικα απ'οτι φαινεται τον πρωταρχικο ρολο.
Το ενοιωσα αυτο οταν κατεβασα καποια μουσικη προταση του Themiloc με καποιο κομματι κλασσικης.Δεν μου βγηκε με τιποτα.Δεν πα να το ακουγα απο οτι θες.
Αυτος ειναι νομιζω ο κυριοτερος λογος της συνεχους αντιδικιας μας.Η κριτικη επι της τεχνικης επαρκειας των μηχανηματων καταληγει σε ασυνειδητη αμφισβητηση του συναισθηματος του αλλου .Και εκει ορτσωνει (κοντραρει).
Αυτα που εχει παιζουν αυτο που του αρεσει και συνεπως παιζουν καλα
Γιατι μου την χαλας (απομυθοποιεις) ρε φιλε?

Reaction score
11

Σωστα.Στο ονομα του ομως παγκοσμια γινεται της κακιας κυριας
Δεν γινεται το ιδιο ομως για το σακχαρο αιματος,ας πουμε.Εκει ολοι οι επιστημονες μετρανε και συμφωνουν.
Το αποτελεσμα του hi-fi ομως δεν απευθυνεται σε καποιο
παλμογραφο,πολυμετρο,ντεσιμπελομετρο.Αλλα στο αυτι και κυριως στον ιδιοκτητη του αυτιου.Με το ξεροκεφαλο του,την ιδιοσυγκρασια του ,τα γουστα του.
Ενας που ακουει jazz με ενα που ακουει techno δεν νομιζω οτι ακουνε το ιδιο.Αμα τους βαλλεις να ακουσουν ο ενας του αλλουνου το κλαμπατσιμπανο θα στραβωσουν.Ασχετα το ποσο σωστα παιζουν τα μηχανηματα,τελειες μετρησεις.Γιατι το παραγωμενο αποτελεσμα ,συναισθημα ,παιζει τελικα απ'οτι φαινεται τον πρωταρχικο ρολο.
Το ενοιωσα αυτο οταν κατεβασα καποια μουσικη προταση του Themiloc με καποιο κομματι κλασσικης.Δεν μου βγηκε με τιποτα.Δεν πα να το ακουγα απο οτι θες.
Αυτος ειναι νομιζω ο κυριοτερος λογος της συνεχους αντιδικιας μας.Η κριτικη επι της τεχνικης επαρκειας των μηχανηματων καταληγει σε ασυνειδητη αμφισβητηση του συναισθηματος του αλλου .Και εκει ορτσωνει (κοντραρει).
Αυτα που εχει παιζουν αυτο που του αρεσει και συνεπως παιζουν καλα
Γιατι μου την χαλας (απομυθοποιεις) ρε φιλε?

Εντάξει εσύ δεν θέλεις ενημέρωση! (Πράγμα που επιχειρεί ένα σαϊτ όπως αυτό!)

Εσύ θέλεις τον μύθο! Αυτό είναι εύκολο!

(Και όπως έλεγε ένα σλόγκαν παλαιότερα:)

Παντού υπάρχει ένας μύθος!

:142:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.011
Members
38.523
Νεότερο μέλος
seos