Android power

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Ποια windows και ποιο iPhone μου λετε?
Εχω αποκτησει εδω και λιγες ημερες το HTC Desire και εχω παθει
την πλακα της ζωης μου.
Επιτελους, αυτο ειναι κινητο!

(τωρα περιμενετε να γινει...Τεξας:137:)

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Απάντηση: Android power

Τι να λεω τωρα και τι κατεβατα να γραφω Αυγουστιατικα?:139:
Απο οτι εχει περασει απο τα χερακια μου(και συμπεριλαμβανω
και τα...μηλα) δεν εχει καμμια σχεση.
Μιλαμε πεταει!

Reaction score
140
Η εταιρία Kaspersky εντόπισε ήδη τον πρώτο ιό για το λειτουργικό Android, ο οποίος δείχνει πως είναι μία εφαρμογή αναπαραγωγής πολυμεσικών αρχείων και στέλνει αυθαίρετα γραπτά μηνύματα από το κινητό. Ο Denis Maslennikov, υπεύθυνος εταιρίας ερευνών πάνω στην αγορά της κινητής τηλεφωνίας ανέφερε πως αυτό μπορεί να είναι το πρώτο βήμα επιθέσεων για το...
λειτουργικό της Google και τόνισε πως οι καταναλωτές θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην εγκατάσταση των εφαρμογών που κατεβάζουν.

Η Google από την πλευρά της έχει δηλώσει πως έχει ένα πλέγμα ασφαλείας, το οποίο απορρίπτει όλες τις εφαρμογές που λειτουργούν διαφορετικά απ' ότι υπόσχονται, ωστόσο ο ιός είναι γεγονός και αναμένεται μέσα στις επόμενες εβδομάδες η πρώτη επίσημη βελτίωση του λογισμικού που θα επιτρέπει την αντιμετώπισή του.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Απάντηση: Re: Android power

Η εταιρία Kaspersky εντόπισε ήδη τον πρώτο ιό για το λειτουργικό Android, ο οποίος δείχνει πως είναι μία εφαρμογή αναπαραγωγής πολυμεσικών αρχείων και στέλνει αυθαίρετα γραπτά μηνύματα από το κινητό. Ο Denis Maslennikov, υπεύθυνος εταιρίας ερευνών πάνω στην αγορά της κινητής τηλεφωνίας ανέφερε πως αυτό μπορεί να είναι το πρώτο βήμα επιθέσεων για το...
λειτουργικό της Google και τόνισε πως οι καταναλωτές θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην εγκατάσταση των εφαρμογών που κατεβάζουν.

Η Google από την πλευρά της έχει δηλώσει πως έχει ένα πλέγμα ασφαλείας, το οποίο απορρίπτει όλες τις εφαρμογές που λειτουργούν διαφορετικά απ' ότι υπόσχονται, ωστόσο ο ιός είναι γεγονός και αναμένεται μέσα στις επόμενες εβδομάδες η πρώτη επίσημη βελτίωση του λογισμικού που θα επιτρέπει την αντιμετώπισή του.

Κανω λαθος η τα οσα γραφεις αφορουν το Blackberry?

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Εγώ πάλι νομίζω ότι το Android έχει αρκετό δρόμο μπροστά του. Για παράδειγμα δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχει δυνατότητα να γίνει συγχρονισμός με outlook, κάτι εντελώς απαράδεκτο για bussines mobile phone (τόσων χρημάτων). Όσο κι αν δεν τα γουστάρω, την εργονομία του άι φόν δεν την έχω δει ακόμη πουθενά. Πάντως εις αναμονή των windows 7, είναι εντελώς λάθος περίοδος για να αγοράσει κάποιος καλό κινητό. Ακούγονται υπερβολικά καλά σχόλια για τις δυνατότητές τους.

...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Εγώ πάλι νομίζω ότι το Android έχει αρκετό δρόμο μπροστά του. Για παράδειγμα δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχει δυνατότητα να γίνει συγχρονισμός με outlook, κάτι εντελώς απαράδεκτο για bussines mobile phone (τόσων χρημάτων). Όσο κι αν δεν τα γουστάρω, την εργονομία του άι φόν δεν την έχω δει ακόμη πουθενά. Πάντως εις αναμονή των windows 7, είναι εντελώς λάθος περίοδος για να αγοράσει κάποιος καλό κινητό. Ακούγονται υπερβολικά καλά σχόλια για τις δυνατότητές τους.

...
1.Η αληθεια ειναι οτι ταλαιπωρηθηκα λιγο μεχρι να συγχρονιστει
αλλα οταν εγινε πηρε ολες τις πληροφοριες απο το παλαιοτερο...μονορουφι
2.Δεν πληρωσα δραχμη.Ηταν ολα επιδοτηση...:136:

Reaction score
475
Απάντηση: Android power

όλα έχουν δρόμο μπροστά τους, ειδικά αν θέλουν να παραμείνουν ως κομμάτι της αγοράς, αλλά αυτή την στιγμή το android είναι πραγματικά σε πολύ καλό δρόμο...γρήγορο (το γρηγορότερο μάλλον), σταθερό, αξιόπιστο και πολύ παραμετροποιήσιμο...
ειδικά το desire πλέον με την έκδοση 2.2 froyo είναι πολύ καλό !
συνεχίζω να εκτιμώ ως το πλέον ώριμο λειτουργικό όλων το symbian, παρόλα αυτά μετά από 8+ χρόνια χρήστης του, πήγα πλέον σε android και στο τρομερό nexus 1, που καθημερινά με εκπλήσσει ευχάριστα...:)

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Δηλαδή , τα εχεις ήδη δώσει , αλλά λίγα λίγα...
Στο περιπου ετσι οπως το λες ειναι, απλα καταφερα και την ανεβασα
αλλο τοσο με το γνωστο συστημα "φευγω-μη φευγεις":121:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Re: Android power

1.Η αληθεια ειναι οτι ταλαιπωρηθηκα λιγο μεχρι να συγχρονιστει
αλλα οταν εγινε πηρε ολες τις πληροφοριες απο το παλαιοτερο...μονορουφι
2.Δεν πληρωσα δραχμη.Ηταν ολα επιδοτηση...:136:
Ρε συ, ένα σύγχρονο κινητό - εργαλείο, συνδέεται με το internet 10 φορές τη μέρα και αντλεί πληροφορία σημαντική για τον χρήστη. Δεν φαντάζομαι το κινητό μου διαφορετικά πλέον. Το να περάσει κάποιος τις επαφές του από το ένα κινητό στο άλλο είναι εκ των ων ουκ άνευ. Αν δεν μπορούσες να κάνεις κι αυτό, θα ήταν εντελώς για πέταμα. Και τελικά εάν οι δυνατότητες ενός κινητού δεν είναι αναγκαιότητα, γιατί να αγοράσει κάποιος ένα τέτοιο μαραφέτι; Για να λέει ότι πήρε κινητό με ανδρόιδ; :139:

Βέβαια δεν είναι κάτι καινούριο αυτό. Το 99% των χρηστών τέτοιων τηλεφώνων, ούτε ξέρουν γιατί τα πήρανε...

...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Android power

Ρε συ, ένα σύγχρονο κινητό - εργαλείο, συνδέεται με το internet 10 φορές τη μέρα και αντλεί πληροφορία σημαντική για τον χρήστη. Δεν φαντάζομαι το κινητό μου διαφορετικά πλέον. Το να περάσει κάποιος τις επαφές του από το ένα κινητό στο άλλο είναι εκ των ων ουκ άνευ. Αν δεν μπορούσες να κάνεις κι αυτό, θα ήταν εντελώς για πέταμα. Και τελικά εάν οι δυνατότητες ενός κινητού δεν είναι αναγκαιότητα, γιατί να αγοράσει κάποιος ένα τέτοιο μαραφέτι; Για να λέει ότι πήρε κινητό με ανδρόιδ; :139:

...
Καλα, δεν θες να ξερεις για συνδεσεις στο νετ.
Σου λεω θα παθεις μεγαλη πλακα.
Πηγαινε δοκιμασε το σε ενα καταστημα και θα δεις τι θελω να πω.
(δεν μπορουσα να κανω συγχρονισμο, οχι γιατι εφταιγε το τηλεφωνο
αλλα διοτι επρεπε να δωσω email ξεχωριστο απο το κανονικο μου
και τα ειχα μπερδεψει:120:)

Reaction score
175

...
Το να εχεις στα χερια σου αυτο το λειτουργικο συστημα και να ασχολεισαι ακομη με συνχρονισμο outlook ειναι τουλαχιστον χασιμο χρονου.

Προσωπικα στο iphone κανω τα παντα συνχρονισμο μεσω gmail και εχω τα παντα παντου!!!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Re: Android power

Το να εχεις στα χερια σου αυτο το λειτουργικο συστημα και να ασχολεισαι ακομη με συνχρονισμο outlook ειναι τουλαχιστον χασιμο χρονου. Προσωπικα στο iphone κανω τα παντα συνχρονισμο μεσω gmail και εχω τα παντα παντου!!!
Καλά ρε Φάνη. Θα πω στον εργοδότη μου (στην hewlett packard) να μην μου δίνει πρόσβαση στον exchange server της γιατί είναι άχρηστη στα android, να ξηλώσει τα windows από όλα τα συστήματά της και να ξεκινήσει να δουλεύει με... google και gmail. :137:

Καταλάβετε κάτι ρε σεις. Μην κρίνετε συσκευές με βάση το προσωπικό σας γούστο. Προσπαθήστε να τις κρίνετε με βάση την δουλειά για την οποία φτιάχτηκαν και όχι με τις περιορισμένες ανάγκες σας. Και η πικρή αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει επαγγελματίας που εργάζεται σε σύγχρονο, από άποψη ΙΤ, περιβάλλον και θα μπορέσει να δουλέψει σοβαρά με κινητό που έχει android. Τουλάχιστον όχι ακόμη, εκτός κι αν υπάρχει κάτι που δεν γνωρίζω.

...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Android power

Καλά ρε Φάνη. Θα πω στον εργοδότη μου (στην hewlett packard) να μην μου δίνει πρόσβαση στον exchange server της γιατί είναι άχρηστη στα android, να ξηλώσει τα windows από όλα τα συστήματά της και να ξεκινήσει να δουλεύει με... google και gmail. :137:

Καταλάβετε κάτι ρε σεις. Μην κρίνετε συσκευές με βάση το προσωπικό σας γούστο. Προσπαθήστε να τις κρίνετε με βάση την δουλειά για την οποία φτιάχτηκαν και όχι με τις περιορισμένες ανάγκες σας. Και η πικρή αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει επαγγελματίας που εργάζεται σε σύγχρονο, από άποψη ΙΤ, περιβάλλον και θα μπορέσει να δουλέψει σοβαρά με κινητό που έχει android. Τουλάχιστον όχι ακόμη, εκτός κι αν υπάρχει κάτι που δεν γνωρίζω.

...
Εχουμε το μελλον στα χερια μας και αυτος καθεται και μας μιλαει
για...καρρα:136:

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.542
Members