Καλη ταινια, καλη εικονα

Reaction score
1.213
Απάντηση: Καλη ταινια, καλη εικονα

Επιτρέπεται ένα off topic για να γελάσουμε λίγο?

Η ταινία ειναι η BloodRayne και δεν την έχω δει...
Με τον σχετικό ψιλο-θόρυβο που είχε κάνει την εψαξα στο imdb και έπεσα πάνω στην παρακάτω review από ένα εγγλεζο, την οποία και κράτησα να διαβάζω όταν έχω διάθεση για κάτι αλαφρύ...

http://www.imdb.com/title/tt0383222/
βαθμολογία 2.7/10 20,018 votes εζ οφ 14 Αυγ 2010
Τα σπαει η ταινια.Μαζι με το alone in the dark :142:
games (το δευτερο ηταν μαματο ) που εγιναν κατι σαν..ταινια :143:

Reaction score
20

Eχω και μια προτασουλα ..για οποιον δεν την εχει δει :109:

TANIN NO KAO
ενδιαφέρουσα φαίνεται, την κατέγραψα εις την λίστα των ταινιών που θέλω να δω όταν μεγαλώσω...:138:
δεν θυμάμαι να την έχω δει σε βιντεοκλάμπ... από ποιο την ενοικίασες el_diablo?

Reaction score
2

Reds (1981)

Εκπληκτικές ερμηνείες από όλο το cast (ιδιαίτερα απο τους Warren Beatty και Diane Keaton),
φανταστική σκηνοθεσία/φωτογραφία, εξαιρετικά ενδιαφέρουσα υπόθεση.

Reaction score
383

Σουηδικη ταινια

μπα βγαζουν και ταινιες οι ΙΚΕΑδες??
Μετα απο ολα αυτα τρεχω να την δω.Τωρα :116:

συγνωμη αλλα μαλλον δεν εχεις ασχοληθει με τον κινηματογραφο
αλλο κινηματογραφος και αλλο τα πολλα ηχεια και τα εξοχα προβολια

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Ωχ! Ωχ! νομίζω ότι έπεσες σε σφάλμα βαρύ stellios! ο Σωτήρης δεν έχει ασχοληθεί με τον κινηματογράφο? τσ! τσ! τσ!

Reaction score
5

Στελιο (ελπιζω να μου επιτρεπεις τον ενικο) επειδη εχω ασχοληθει παρα πολυ με τον κινηματογραφο (κοιταξε και τι προτεινω κατα διαστηματα) συνηδειτα επελεξα συνγκεκριμενο ειδος διοτι τωρα πια θεωρω τον κινηματογραφο αποκλειστικα και μονο ως μεσω διασκεδασης.Οι πειραματισμοι για μενα τελος.(αυτο το μερος το αφηνω για καλα βιβλια.)

Οποτε ναι μου αρεσουν και τα καινουργια pop corn movies αλλα και ολα τα παλια οπως βλεπεις που προτεινω.Δυσκολοχωνευτα και ετσι και δηθεν δεν μου αρεσουν.Και πιστεψε με εχω δει αρκετα για να καταληξω σε αυτο το συμπερασμα.

Ολα υποκειμενικα ειναι.Αποψεις ανταλλασουμε δεν επιβαλουμε τιποτα.Το θεμα ειναι ο καθενας να περνα καλα με αυτο που του αρεσει.:107:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.306

Πως θα δεις-ακούσεις κινηματογράφο χωρίς πολλά ηχεία και έξοχο βιντεοπροβολέα;:121:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.201

Μάλλον άλλο κινηματογράφος κι άλλο σινεφίλ. :109:

Από τη στιγμή που μας έχουν συνηθίσει οι Αμερικανοί σε ακριβές παραγωγές, αποκλείεται να κάτσω να ασχοληθώ με ταινίες που τα budgets τους είναι μικρότερα από αυτά ενός επεισοδίου κοινωνικής αμερικανικής σειράς...
Και έχει επικρατήσει η λογική ότι όποιος δεν έχει λεφτά κάνει "τέχνη", γιατί δεν μπορεί να κάνει και τίποτα άλλο.

Θέλω να δω ταινία και να διασκεδάσω, όπως ο φίλος ο Σωτήρης. Άσε που εγώ είμαι και πιο απόλυτος και σπάνια θα δω παλιά ταινία (πριν το 2009...).

Η ταινία τελειώνει μόλις φανεί το "The End". Αν είναι να μαζευόμαστε μετά και να στρίβουμε τσιγάρα, να καταναλώνουμε ρετσίνα με το καρτούτσο, να παίζει Θηβαίος και να προσπαθούμε να καταλάβουμε το τι ήθελε να πει ο "ποιητής", ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω. :137:

Επίσης, σε αυτό το thread δεν περιοριζόμαστε στην αναφορά των ταινιών αλλά το εμπλουτίζουμε με τις "αντιδικίες" μας λόγω διαφορετικών προτιμήσεων. Προσπαθούμε δηλαδή κάποιοι από μας να γλιτώσουμε, από τον κατήφορο που έχουν πάρει, μερικούς καλούς μας φίλους ... :114:

Όλα αυτά τα έγραψα με αφορμή το post σου Stellios και δεν αναφέρομαι σε σένα προσωπικά.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Στελιο, μην στεναχωριεσαι φιλε μου.
Προσπαθουμε μπας και τους ανοιξουμε τα-θεοκλειστα-ματια τους
αλλα εδω δεν τους αρεσει ουτε ο τροπος που γραφουμε.
Λεω στην επομενη κριτικη να χρησιμοποιησω περισσοτερο βατες
εκφρασεις
του τυπου "κουπε-πε κουπε- πε" , "Λο-λα να ε-να μη-λο" και
"Νιου νιαου η Ριρη, πι-πι το παπι" :142:
Ελπιζω ετσι να γινω περισσοτερο κατανοητος αν και με τις καταβολες
που εχουν(σημ. μετ. "τις ταινιες που βλεπουν") πολυ αμφιβαλλω:121::143:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.201

Centurion (2010)

Το 117 μ.Χ. η 9η Ρωμαϊκή Λεγεώνα κατευθύνεται στην Καληδονία (σημερινή Σκωτία) όταν οι Πίκτες (κέλτικη φυλή) τους επιτίθενται και τους αποδεκατίζουν. Όσοι Ρωμαίοι επέζησαν ξεκινούν έναν αγώνα ζωής και θανάτου προσπαθώντας να ξεφύγουν από τους κυνηγούς τους.

Βρετανική ταινία του Neil Marshall που ενώ χρησιμοποιεί πολλά ιστορικά στοιχεία, περιορίζεται στα πρότυπα μιας κλασικής περιπέτειας (ευτυχώς) με πολύ δυνατές σκηνές μάχης.

Πολύ καλή εικόνα με υπέροχη φωτογραφία που αναδεικνύει τα υπέροχα τοπία της οροσειράς Cairngorms .
Ο ήχος άνω του μετρίου, θα μπορούσε να είναι καλύτερος.

Imdb : 6.7

Reaction score
49

Στελιο (ελπιζω να μου επιτρεπεις τον ενικο) επειδη εχω ασχοληθει παρα πολυ με τον κινηματογραφο (κοιταξε και τι προτεινω κατα διαστηματα) συνηδειτα επελεξα συνγκεκριμενο ειδος διοτι τωρα πια θεωρω τον κινηματογραφο αποκλειστικα και μονο ως μεσω διασκεδασης.Οι πειραματισμοι για μενα τελος.(αυτο το μερος το αφηνω για καλα βιβλια.)

Οποτε ναι μου αρεσουν και τα καινουργια pop corn movies αλλα και ολα τα παλια οπως βλεπεις που προτεινω.Δυσκολοχωνευτα και ετσι και δηθεν δεν μου αρεσουν.Και πιστεψε με εχω δει αρκετα για να καταληξω σε αυτο το συμπερασμα.

Ολα υποκειμενικα ειναι.Αποψεις ανταλλασουμε δεν επιβαλουμε τιποτα.Το θεμα ειναι ο καθενας να περνα καλα με αυτο που του αρεσει.
Μάλλον άλλο κινηματογράφος κι άλλο σινεφίλ.

Από τη στιγμή που μας έχουν συνηθίσει οι Αμερικανοί σε ακριβές παραγωγές, αποκλείεται να κάτσω να ασχοληθώ με ταινίες που τα budgets τους είναι μικρότερα από αυτά ενός επεισοδίου κοινωνικής αμερικανικής σειράς...
Και έχει επικρατήσει η λογική ότι όποιος δεν έχει λεφτά κάνει "τέχνη", γιατί δεν μπορεί να κάνει και τίποτα άλλο.

Θέλω να δω ταινία και να διασκεδάσω, όπως ο φίλος ο Σωτήρης. Άσε που εγώ είμαι και πιο απόλυτος και σπάνια θα δω παλιά ταινία (πριν το 2009...).

Η ταινία τελειώνει μόλις φανεί το "The End". Αν είναι να μαζευόμαστε μετά και να στρίβουμε τσιγάρα, να καταναλώνουμε ρετσίνα με το καρτούτσο, να παίζει Θηβαίος και να προσπαθούμε να καταλάβουμε το τι ήθελε να πει ο "ποιητής", ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω.

Επίσης, σε αυτό το thread δεν περιοριζόμαστε στην αναφορά των ταινιών αλλά το εμπλουτίζουμε με τις "αντιδικίες" μας λόγω διαφορετικών προτιμήσεων. Προσπαθούμε δηλαδή κάποιοι από μας να γλιτώσουμε, από τον κατήφορο που έχουν πάρει, μερικούς καλούς μας φίλους ...

Όλα αυτά τα έγραψα με αφορμή το post σου Stellios και δεν αναφέρομαι σε σένα προσωπικά.

Συμφωνώ και επαυξάνω! :107:

Το όλο σκηνικό με τον παππού και τις «σινεφίλ» επιλογές του σε αντίθεση με τον κινηματογράφο διασκέδασης μου θύμισε ένα σχόλιο περί μουσικής:

«Η κύρια πηγή έμπνευσης πίσω από το ποπ τραγούδι είναι ο έρωτας, πίσω από το λαϊκό ο χωρισμός και πίσω από το έντεχνο η χυλόπιτα!»

:138: :142:

Reaction score
20

Centurion (2010)

Το 117 μ.Χ. η 9η Ρωμαϊκή Λεγεώνα κατευθύνεται στην Καληδονία (σημερινή Σκωτία) όταν οι Πίκτες (κέλτικη φυλή) τους επιτίθενται και τους αποδεκατίζουν. Όσοι Ρωμαίοι επέζησαν ξεκινούν έναν αγώνα ζωής και θανάτου προσπαθώντας να ξεφύγουν από τους κυνηγούς τους.

Βρετανική ταινία του Neil Marshall που ενώ χρησιμοποιεί πολλά ιστορικά στοιχεία, περιορίζεται στα πρότυπα μιας κλασικής περιπέτειας (ευτυχώς) με πολύ δυνατές σκηνές μάχης.

Πολύ καλή εικόνα με υπέροχη φωτογραφία που αναδεικνύει τα υπέροχα τοπία της οροσειράς Cairngorms .
Ο ήχος άνω του μετρίου, θα μπορούσε να είναι καλύτερος.

Imdb : 6.7
Την είδες?
από πλοκή/δράση/ερμηνείες κ.λπ πως σου φάνηκε???
πως και πως την περιμένω σε dvd...

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.201

Την είδες?
από πλοκή/δράση/ερμηνείες κ.λπ πως σου φάνηκε???
πως και πως την περιμένω σε dvd...
Και βέβαια την είδα, χθες το βράδυ.
Στην αρχή ήμουν διστακτικός γιατί πρόκειται για Αγγλική ταινία... :137:
Όμως έχω εμπιστοσύνη στον Neil Marshall (The Descent, Doomsday κλπ) και τελικά έμεινα ικανοποιημένος. Από δράση είναι μια χαρά, πλοκή αναμενόμενη και ερμηνείες τίποτα το σπουδαίο. Κάποια στιγμή μπήκε και το ερωτικό στοιχείο και μου τα χάλασε, αλλά ευτυχώς ήταν ελάχιστος ο χαμένος χρόνος. :138:

Reaction score
20

Και βέβαια την είδα, χθες το βράδυ.
Στην αρχή ήμουν διστακτικός γιατί πρόκειται για Αγγλική ταινία... :137:
Όμως έχω εμπιστοσύνη στον Neil Marshall (The Descent, Doomsday κλπ) και τελικά έμεινα ικανοποιημένος. Από δράση είναι μια χαρά, πλοκή αναμενόμενη και ερμηνείες τίποτα το σπουδαίο. Κάποια στιγμή μπήκε και το ερωτικό στοιχείο και μου τα χάλασε, αλλά ευτυχώς ήταν ελάχιστος ο χαμένος χρόνος. :138:
δηλ σεναριακά δεν ειχε πολλές η/και μεγάλες τρύπες?

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.201

εκφρασεις
"Νιου νιαου η Ριρη, πι-πι το παπι"
που εχουν(σημ. μετ. "τις ταινιες που βλεπουν") πολυ αμφιβαλλω
Πώς του έχεις ξεφύγει του Τσίπρα δεν ξέρω... :114:

«Η κύρια πηγή έμπνευσης πίσω από το ποπ τραγούδι είναι ο έρωτας, πίσω από το λαϊκό ο χωρισμός και πίσω από το έντεχνο η χυλόπιτα!»
Άσε καλύτερα γιατί με τους "έντεχνους" έχω ανοιχτό μέτωπο! :142:

Reaction score
5

εκφρασεις
"Νιου νιαου η Ριρη, πι-πι το παπι" :142:
που εχουν(σημ. μετ. "τις ταινιες που βλεπουν") πολυ αμφιβαλλω:121::143:
Η ουτοπια της κολυμβηθρας :138:

Reaction score
5

δηλ σεναριακά δεν ειχε πολλές η/και μεγάλες τρύπες?
Εμενα παλι ουτε κρυο ουτε ζεστη.Αυτο που μου αρεσε ηταν οι σκηνες μαχης.Απλα καλο και λιγο προς το αδιαφορο θα ελεγα.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.796
Members
38.495
Νεότερο μέλος
JGmag