Android power

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Android power

Εχουμε το μελλον στα χερια μας και αυτος καθεται και μας μιλαει για...καρρα:136:
Εσύ μη μιλάς γιατί είσαι πλέον σε μια ηλικία που ό,τι και να έχεις στα χέρια σου, δεν μπορείς να το κάνεις τίποτα. Ο Φάνης που είναι και καμιά δεκαριά χρόνια μικρότερός σου μπορεί να λέει ότι θέλει. :114::114:

...

Reaction score
175
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Android power

Καλά ρε Φάνη. Θα πω στον εργοδότη μου (στην hewlett packard) να μην μου δίνει πρόσβαση στον exchange server της γιατί είναι άχρηστη στα android, να ξηλώσει τα windows από όλα τα συστήματά της και να ξεκινήσει να δουλεύει με... google και gmail. :137:

Καταλάβετε κάτι ρε σεις. Μην κρίνετε συσκευές με βάση το προσωπικό σας γούστο. Προσπαθήστε να τις κρίνετε με βάση την δουλειά για την οποία φτιάχτηκαν και όχι με τις περιορισμένες ανάγκες σας. Και η πικρή αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει επαγγελματίας που εργάζεται σε σύγχρονο, από άποψη ΙΤ, περιβάλλον και θα μπορέσει να δουλέψει σοβαρά με κινητό που έχει android. Τουλάχιστον όχι ακόμη, εκτός κι αν υπάρχει κάτι που δεν γνωρίζω.

...

Και που θελεις να ξερω εγω οτι δουλευεις κιολας βρε συ; ολο διπλα σε ψησταριες εισαι και πινεις μπυρες :142:

Reaction score
51
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Android power

Τουλάχιστον όχι ακόμη, εκτός κι αν υπάρχει κάτι που δεν γνωρίζω.

...

Ρίξε μια ματιά σε maemo 5-meego.
Απολύτως ξεκλείδωτο και λειτουργικό open source (και πρόσβαση σε sudo gainroot)

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Απάντηση: Android power

ρε φίλε μη με πορώνεις άλλο γιατί προβλέπω να δίνω το αηφόνι στην κυρά και να παίρνω εγώ το desire (όταν έρθει με το καλό) :139:
Αμα το βρεις, διοτι υπαρχει πολυ ελλειψη.
Προσπαθησε πρωτα να το βρεις Στεργιο και μετα...μην το σκεφτεις καθολου!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.544
Members
38.715
Νεότερο μέλος
OtisTas