Υψηλή πιστότης...

Reaction score
968
Re: Απάντηση: Υψηλή πιστότης...

Ας δούμε τώρα κάποια παραδείγματα τέτοιων αποκρίσεων και ας ελέγξουμε τι πληροφορίες μπορεί να μας δώσει το καθένα από αυτά.

Eκτός από το ότι στα (γ) και (ν) δεν διακρίνονται ποιες είναι οι διαφορές, έχουμε και τα ακόλουθα που μας λένε διαφορετικά πράγματα:

Tα C και E δεν συμφωνούν.

Reaction score
968
.... και εδώ:

(A) Deficient in Low Frequency, No Phase Error
(B) Deficient in Low Frequency, Phase Advance
(C) Excess Low Frequency, No Phase Error
(D) Excess Low Frequency, Phase Delay
(E) Deficient in High Frequency, No Phase Error
(F) Deficient in High Frequency, Phase Delay
(G) Sharp Cut-off above Square Wave Frequency
(H) Gradual Cut-off above Square Wave Frequency
(I) Gradual Cut-off at higher frequency than (h)

Reaction score
1.788
Απάντηση: Υψηλή πιστότης...

Κανένα πρόβλημα. Είσαι ένας ευτυχισμένος πελάτης με ένα προβληματικό ενισχυτή. Απλά αν αύριο μεθαύριο βάλεις κανένα περίεργο ηχείο στον ενισχυτή, έχε πρόχειρο το τηλέφωνο του service.

Δημοκρατία έχουμε και ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει. Δεν χαλάμε καρδιές. Έτσι κι άλλιώς το έχουμε ξαναπεί. Άλλοι τα τρώνε στα χαρτιά, άλλοι στα ναρκωτικά, άλλοι στις πουτ@νες και άλλοι στο HiFi.

Απλά ας μην προσπαθεί ο καθένας την αδυναμία του να την κάνει θέση...
Εννοεις οτι σε ενα λαμπατο με τετοιες μετρησεις, αν του βαλεις δυσκολο φορτιο θα καταστραφει; φρονιμααααα!!!!!!

Reaction score
1.788

οποτε θελεις και αγαπας!!!και ξεκιναω ecl 57 σκοτωσε πολλους solid state με τρελλα ρευματα και μετρησεις [θεικες!!!] ταπεινος λαμπατος 2χ40 με λιγη αναδραση και με μετρησεις περιπου με αυτες που αναφερεις παιζει ακομα σαν δευτερο μου συστημα και τα φτανει μεχρι να κανουν αρκ. ξερεις γιατι; γιατι κατι σου διαφευγει!! και σου φερνω παραδειγμα .Αν μου ριξεις μια κλοτσια στην πλατη θα με σακατεψεις!!!! αν ομως εχω ενα μαξιλαρι απλα θα με κουνησεις!!!!! το μαξιλαρι ονομασετο ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗ ΕΞΟΔΟΥ!!!!!

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

οποτε θελεις και αγαπας!!!και ξεκιναω ecl 57 σκοτωσε πολλους solid state με τρελλα ρευματα και μετρησεις [θεικες!!!] ταπεινος λαμπατος 2χ40 με λιγη αναδραση και με μετρησεις περιπου με αυτες που αναφερεις παιζει ακομα σαν δευτερο μου συστημα και τα φτανει μεχρι να κανουν αρκ. ξερεις γιατι; γιατι κατι σου διαφευγει!! και σου φερνω παραδειγμα .Αν μου ριξεις μια κλοτσια στην πλατη θα με σακατεψεις!!!! αν ομως εχω ενα μαξιλαρι απλα θα με κουνησεις!!!!! το μαξιλαρι ονομασετο ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗ ΕΞΟΔΟΥ!!!!!
Αν το φορτίο πέσει κάτω από το 1ohm (βλέπε ηχεία της Apogee) δεν σε σώζει κανένας μετασχηματιστής.

Reaction score
1.788

Αν σε εναν λαμπατο ο εξοδου εχει ταπα για 2 ομ λες να παθει κατι!!!!!! εννοω βλαβη το πως θα παιξει ειναι αλλη ιστορια. ΦΡΟΝΙΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!

Reaction score
1.788

για δες καλα την φωτο που εσυ ανεβασες!! στο πανω δεξι ραφι εχει εναν VTL [λαμπατο]
[/URL][/IMG]

Reaction score
20

για δες καλα την φωτο που εσυ ανεβασες!! στο πανω δεξι ραφι εχει εναν VTL [λαμπατο]
μωρέ μπράβο μάτι!!!
(αν είναι βιτιελ)
εγώ τα 2 Θήτα και τον μακόρμακ μόνο βγάζω...
:121:
μοιάζει, βέβαια, με βιτιέλ, αλλά χέρι μακρυά από φωτιά και Ευαγγέλιον... :138::142:

Reaction score
20
Απάντηση: Re: Υψηλή πιστότης...

γιατι δεξιά και αριστερά απο το ρακ έχει σόμπες; :116:
δεν είναι σόμπες βρε χαζουλίνι...
Πόρτες για βάψιμο είναι...
:138::143:

Reaction score
20
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Υψηλή πιστότης...

είπα κι εγώ,τόσο μεγάλες σόμπες!!!:116:
τώρα που έμαθες τσίμπα το υαλόχαρτο και σήκω τα μανίκια...
και μετά με μίνιον, ντάξει?
:138:
και μετά το μπογιά...
:142:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.606
Members
38.473
Νεότερο μέλος
Shawsounds