Gebreselassie
Μαύρος!
- Μηνύματα
- 31.216
- Reaction score
- 3.894
ΟΚ. Είμαι περίεργος για το ποιά ακριβώς ήταν τα ηχεία.
...
...
Eκτός από το ότι στα (γ) και (ν) δεν διακρίνονται ποιες είναι οι διαφορές, έχουμε και τα ακόλουθα που μας λένε διαφορετικά πράγματα:Ας δούμε τώρα κάποια παραδείγματα τέτοιων αποκρίσεων και ας ελέγξουμε τι πληροφορίες μπορεί να μας δώσει το καθένα από αυτά.
![]()
Εννοεις οτι σε ενα λαμπατο με τετοιες μετρησεις, αν του βαλεις δυσκολο φορτιο θα καταστραφει; φρονιμααααα!!!!!!Κανένα πρόβλημα. Είσαι ένας ευτυχισμένος πελάτης με ένα προβληματικό ενισχυτή. Απλά αν αύριο μεθαύριο βάλεις κανένα περίεργο ηχείο στον ενισχυτή, έχε πρόχειρο το τηλέφωνο του service.
Δημοκρατία έχουμε και ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει. Δεν χαλάμε καρδιές. Έτσι κι άλλιώς το έχουμε ξαναπεί. Άλλοι τα τρώνε στα χαρτιά, άλλοι στα ναρκωτικά, άλλοι στις πουτ@νες και άλλοι στο HiFi.
Απλά ας μην προσπαθεί ο καθένας την αδυναμία του να την κάνει θέση...
Εννοεις οτι σε ενα λαμπατο με τετοιες μετρησεις, αν του βαλεις δυσκολο φορτιο θα καταστραφει; φρονιμααααα!!!!!!
Αν το φορτίο πέσει κάτω από το 1ohm (βλέπε ηχεία της Apogee) δεν σε σώζει κανένας μετασχηματιστής.οποτε θελεις και αγαπας!!!και ξεκιναω ecl 57 σκοτωσε πολλους solid state με τρελλα ρευματα και μετρησεις [θεικες!!!] ταπεινος λαμπατος 2χ40 με λιγη αναδραση και με μετρησεις περιπου με αυτες που αναφερεις παιζει ακομα σαν δευτερο μου συστημα και τα φτανει μεχρι να κανουν αρκ. ξερεις γιατι; γιατι κατι σου διαφευγει!! και σου φερνω παραδειγμα .Αν μου ριξεις μια κλοτσια στην πλατη θα με σακατεψεις!!!! αν ομως εχω ενα μαξιλαρι απλα θα με κουνησεις!!!!! το μαξιλαρι ονομασετο ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗ ΕΞΟΔΟΥ!!!!!
μωρέ μπράβο μάτι!!!για δες καλα την φωτο που εσυ ανεβασες!! στο πανω δεξι ραφι εχει εναν VTL [λαμπατο]
δεν είναι σόμπες βρε χαζουλίνι...γιατι δεξιά και αριστερά απο το ρακ έχει σόμπες; :116:
είπα κι εγώ,τόσο μεγάλες σόμπες!!!:116:δεν είναι σόμπες βρε χαζουλίνι...
Πόρτες για βάψιμο είναι...
:138::143:
τώρα που έμαθες τσίμπα το υαλόχαρτο και σήκω τα μανίκια...είπα κι εγώ,τόσο μεγάλες σόμπες!!!:116: