Manos58
εγχειρισμένη
- Reaction score
- 12.843
Απάντηση: Υψηλή πιστότης...
Αυτο το παιδι η το λατρευεις .....η δεν το καταλαβαινεις
:622:
Αυτο το παιδι η το λατρευεις .....η δεν το καταλαβαινεις
Εγώ, προσωπικά, και τα δύο!!!Αυτο το παιδι η το λατρευεις .....η δεν το καταλαβαινεις
Γειά σου μπούτια μου με τα ωραία σου! :126:
ωραία...άρα λοιπόν καρφώνω δύο παλμούς.Γι αυτό εφαρμόζονται και τετραγωνικά σήματα διαφορετικών συχνοτήτων.Ορίστε ένα ενδεικτικό παράδειγμα:
http://www.sacthailand.com/Transformer_TestOutput.html
]
Φαντάζομαι ότι μιά γεννήτρια στην είσοδο μπορεί να τροφοδοτήσει το εξεταζόμενο σύστημα με τετραγωνικά σήματα των οποίων η συχνότητα θα είναι διαδοχικά ρυθμιζόμενη.Εφαρμόζοντας συχνότητες κατά προτίμηση με τιμές δυνάμεων του ΄΄10΄΄ (10^2=100Hz 10^3=1KHz 10^4=10KHz κ.ο.κ., καθώς και λχ 40 ή 50Hz ή 20KHz -ανάλογα με τη ζώνη του φάσματος που μας ενδιαφέρει στην εκάστοτε εφαρμογή) θα είμαστε σε θέση να εξάγουμε ασφαλή συμπεράσματα γιά την απόδοση του συστήματος στο σύνολο του ακουστού φάσματος.ωραία...άρα λοιπόν καρφώνω δύο παλμούς.έναν 100hz και έναν 10khz.Ο πρώτος δείχνει τη συμπεριφορά στα χαμηλά ο άλλος στα ψηλά...
Ο LAMM αν και μονοτελης εχει αναδραση. Φενεται καθαρα η δουλεια που κανει!!!!!! O Wavac εκτος οτι δεν εχει αναδραση κανει ζευξη απο σταδιο σε σταδιο με μετασχηματιστες[interstage] εκτος απο τις απωλειες του εξοδου εχει και αυτους!!!http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=66469&page=22
Προσωπικά δεν χαρακτηρίζω τους άλλους ΄΄καλά΄΄ ή ΄΄κακά΄΄ οταν τους ΄΄ανάβουν τα λαμπάκια΄΄...
Ούτε και ο Diderot άλλωστε-όπως μας είχε υπενθυμίσει κάποτε μιά ψυχή...:126:
Γιά να μην υποτεθεί βέβαια ότι το σύνολο των λαμπάτων εμφανίζει ανάλογη συμπεριφορά,παρατίθενται από το αρχείο της γνωστής πηγής ορισμένα παραδείγματα σε αντιπαράθεση μ'ένα τρανζιστορικό ολοκληρωμένο ΄΄ορόσημο΄΄:
Τ+Α V 10 :
![]()
Krell FBI:
![]()
Από λαμπάτους ΄΄θρύλους΄΄ ας δούμε τα προηγούμενα καμάρια της Lamm (ΜL1):
![]()
Και γιά το τέλος,η ένδειξη ότι ο περιβόητος ενισχυτής των 5Κ θα μπορούσε να εκληφθεί από κάποιους μέχρι και ως "value for money":142:
Wavac SH-833 ΄΄ δικός μας΄΄ με 350000 δολ:
![]()
Συμφωνω οτι πολλες φορες οι μετρησεις δεν εχουν καμια σχεση με αυτο που ακουμε, η μαλλον με αυτο που πιστευουμε οτι ακουμε. Ας παρουμε για παραδειγμα δυο ενυσχτες τους μετραμε [αποκριση,παραμορφωση,τετραγωνα df] και τους βρισκουμε ιδιους!!! Λογικα θα πρεπει με βαση τις μετρησεις να παιξουν [η να ακουσουμε το ιδιο] Αμ δε.........!! Γιατι ; το βαζω σαν ερωτημα για να συνεχιστει η παρα πολυ ωραια κουβεντα που εχουμε.Kαι ακριβώς εδώ είναι η ουσία. Είμαι σίγουρος ότι φαντάζεστε ένα ενισχυτή με εμφανές ακουστικό πρόβλημα που αν κάποιος δεν είναι κουφός αυτό γίνεται αμέσως αντιληπτό.
Έλα όμως που τον έχω ακούσει και σας βεβαιώνω ότι είναι ότι πιο πενταδιάφανο και καθαρό έχω ακούσει! Ότι η ποιότητα και η αληθοφάνεια του είναι κάτι το απίστευτο? Ότι ορκίζεσαι ότι οι μουσικοί είναι εκεί μαζί σου?
Εγώ πλέον έχω πειστεί ότι απλά οι μετρήσεις δεν αρκούν.
Σας διαβεβαιώ δε ότι δεν θα τον αγόραζα ποτέ ούτε εγώ με τέτοιες μετρήσεις.
Όπως δεν πρόκειται να αγοράσω και αυτό που μετράει καλύτερα από οτιδήποτε άλλο χωρίς να το ακούσω. :126:
Καλά μπάνια!
Ας μας πουνε οι ειδικοι που ασχολουνται με τις μετρησεις.Συμφωνω οτι πολλες φορες οι μετρησεις δεν εχουν καμια σχεση με αυτο που ακουμε, η μαλλον με αυτο που πιστευουμε οτι ακουμε. Ας παρουμε για παραδειγμα δυο ενυσχτες τους μετραμε [αποκριση,παραμορφωση,τετραγωνα df] και τους βρισκουμε ιδιους!!! Λογικα θα πρεπει με βαση τις μετρησεις να παιξουν [η να ακουσουμε το ιδιο] Αμ δε.........!! Γιατι ; το βαζω σαν ερωτημα για να συνεχιστει η παρα πολυ ωραια κουβεντα που εχουμε.
πολυ σωστα!! και μια ερωτηση. ενας ενισχυτης με 8 τοις εκατο αρμονικη παραμορφωση [μονοτελης] πως φανταζεστε να ακουγεται;
Δηλαδη κυριε Κογια;Σαν ενισχυτής με παραμόρφωση 8%...