ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ PICK-UP

Reaction score
0
ρε παιδια εχω ενα παλιο pick-up μαρκας akai και βρηκα τυχαια ενα δισκο στο παταρι και τον εβαλα να δω αν λειτουργει (πρωτη φορα που το χρησειμοποιω) και ενω το ειχα στην πριζα και ηταν συνδεδεμενο με τον ενισχητη αυτο δεν γηρνουσε και οταν εβαζα το αυτι μου κοντα αυτο το μονο που εκανε ηταν ενα βου πολυ σιγανο λογικα οχι απο το μοτερακι που θα εχει μεσα τι μπορω να κανω τωρα λετε να ειναι χαλασμενο η απλα δεν ξερω να το χρεισημοποιησω?

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Απάντηση: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ PICK-UP

Κοιτα μηπως εχει καποιο ΣΤΟΠ η καποιο κουμπι ΟΝ για να αρχισει να γυριζει.
Ο θορυβος που ακους εινα απο το μοτερ που γυριζει.Αν ειναι με ιμαντα ισως εχει φυγει απο την θεση του και γι'αυτο δεν γυριζει.σηκωσε το πλατο να δεις τι γινεται.

Reaction score
1.276
Αν δουλεύει με Ιμάντα άλλαξε τον ! Ίσως βρεις μόνο τα κομμάτια του !
Ένα καλό έλεγχο και θα παίξει ! Σπάνια χαλάνε ...

Reaction score
0

ευχαριστω παιδια απλα ειχε φυγει ο ιμαντα και μολις τον εβαλα δεν γυρναγε αρκετα γρηγορα και μετα απο λιγο ξαναεφυγε γιατι εχει χαλαρωσει τωρα ξερεται και που μπορω να βρω και εναν καινουριο εχει περιμετρο 65cm τωρα που ειναι λιγο χαλαρος???

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Ποια περιοχη εισαι?Να μην τρεχεις γυρω γυρω

Reaction score
0

αθηνα κοντα αιγαλεω περιστερι αγια βαρβαρα νικαια κτλ

Reaction score
1.276
Πήγαινε με τον παλιό στο χέρι Στον Βενιέρη !
Βέβαια είναι πιθανό να θέλεις ρύθμισή μετά το Pickup για να βρεί τις σωστές στροφές ...

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Εγω βρηκα για ενα παλιο Heybrook σε ενα μαγαζι ηλεκτρονικων στη Σκρα-Καλλιθεα.Υπαρχει και Ραδιο Κατουμας στην Καλλιθεα κοντα στο σταθμο του ηλεκτρικου.Διευθυνση απο Google-Κατουμας
Αν δεν βγαλεις ακρη στειλε pm στον χρηστη Petermeni και ζητησε του διευθυνσεις μαγαζιων στην Αθηνα.ξερει απο πικαπ

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.579

ρε παιδια εχω ενα παλιο pick-up μαρκας akai και βρηκα τυχαια ενα δισκο στο παταρι και ...
τόση ταλαιπώρια για ένα δίσκο που βρήκες τυχαία στο πατάρι? Γιατί δε τον κατεβάζεις (αυτόν ή καναν άλλο ακόμα καλύτερο που θα βρεις) σε mp3 να τον ακούσεις? :126:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Ασε βρε το παιδι να κανει το κεφι του,παλιο Digitoφρικουλα.
Μην δεις πικαπ,κατι σε πιανει.Τα κασετοφωνα χαθηκαν μονα τους μεσα στο διαβα του χρονου.Ασε να γινει το ιδιο και με τα πικαπια.Χαλαρααααααααααααααααα

Reaction score
4.250

Ασε βρε το παιδι να κανει το κεφι του,παλιο Digitoφρικουλα.
Μην δεις πικαπ,κατι σε πιανει.Τα κασετοφωνα χαθηκαν μονα τους μεσα στο διαβα του χρονου.Ασε να γινει το ιδιο και με τα πικαπια.Χαλαρααααααααααααααααα
Παντως Μανο, αν ειχε καποια συλλογη 100-200 δισκους να πεις αντε ας το σκαλισω το θεμα. Για φαντασου τωρα την συνεχεια, ας υποθεσουμε οτι το εφτειαξε και το πλατο γυριζει. Μετα θ αρχισει να ψαχνει κεφαλη. Και μετα αγορα βινυλιων. Το διλημα, καινουριοι η μεταχειρισμενοι. Οι καινουριοι ποσο γραμμαριων? 180 κοστιζουν ακριβα. Αλλα και οι αλλοι 15 ευρω μεσο ορος το κοματι. Μαλλον μεταχειρισμενοι, απλα να μην εχει παραπανω απο 5 γρατζουνιες η καθε πλευρα και η καθε μια να μην ξεπερναει τους 5 ποντους μηκος και το 0,5 βαθος!

Μαλλον θα μπλεξει ο φιλος.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Και εγω μαζυ σου.Εχω ηδη 500 και γι αυτο ασχολουμαι.Για νεο το θεωρω κουταμαρα ,εκτος και εχει μεγαλη οικονομικη ανεση για αυτο το ακριβο σπορ.
Πειραγμα στο αλλο Τσαρ...ητανε περισσοτερο

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Με ανθρωπο που χρησιμοποιει μπαλκονοπορτες εντος της οικιας του δεν συνομιλω

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.743
Members