Αγορα ενισχυτη.

Reaction score
0
Θελω να προχωρησω σε αγορα ενισχυτη με ταβανι τα 350€, αυτοι που μου εχουν τραβηξει το ενδιαφερον ειναι YAMAHA RX-V465 BLACK 287€ και Onkyo TX-SR308 334€ τα ηχεια που εχω ειναι απο το σετ LG HT902TB , τα ηχεια κανουν για τις παραπανω συσκευες? απο τον ηχο που εχω ειμαι αρκετα ευχαριστημενος, με την επιλογη ενος απ τους 2 θα εχω καλυτερο ηχο? Αν το pc μου δωσει στην hdmi του av 24hz αυτα θα μεταφερθουν στην tv? αυτα προς το παρον, αν υπαρχει καποια αλλη προταση δεκτη, οι 3 hdmi απαραιτητες.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.428
Απάντηση: Αγορα ενισχυτη.

Δεδομένων των ηχείων του σετ δεν αξίζει η αγορά ξεχωριστού ενισχυτή.
Καλύτερα να κάνετε υπομονή για να αγοράσεται και νέα ηχεία.

Reaction score
0
Καταρχην ευχαριστω, το προβλημα μου ειναι ποιο πολυ οι συνδεσεις παρα η ακουστικη, με τον ηχο που εχω ειμαι μια χαρα (δεν θελω να κολησω και αυτο το μικροβιο=φυλακη, διαζυγιο) αν ο ενισχυτης αποδιδει απως αποδιδει το τρεχων συστημα θα ειμαι ευχαριστημενος, παραθετω μια φωτο με τα χαρακτηριστικα των ηχειων και αν μπορειτε να μου πειτε ποιος ενισχυτης μπορει να τα οδηγησει.

http://yfrog.com/nd16829068j

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.428

Το σαμπ είναι παθητικό απ ότι είδα οπότε χρειάζεσαι και μια έξτρα ενισχυτική βαθμίδα για αυτό γιατί οι ενισχυτές AV δεν έχουν ενισχυτή πάνω τους για σαμπ.
Τα υπόλοιπα ηχεία μπορεί να τα οδηγήσει οποιοσδήποτε αυτόνομος ενισχυτής.

Τι εννοείς το πρόβλημα είναι οι συνδέσεις;

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.428

Kαι οι 2 υπεραρκούν για τα ηχεία που έχεις ήδη,αλλά δεν μπορούν να οδηγήσουν το σαμπ που έχεις ήδη.

Reaction score
0
Τωρα ειδα οτι ειναι ολα 5χ και οχι 6χ, υπαρχει τροπος το sub να οδηγηται απο το τρεχων συστημα μου? Αν ναι πως?

Reaction score
89
Σε όλους τους πολυκάναλους ενισχυτές η έξοδος για το sub είναι χωρίς ενίσχυση και χρειάζετε ενεργό sub. Στον δικό μου (Pioneer vsx-814 που είναι παλιό μοντέλο) έχει την δυνατότητα να συνδέσεις παθητικό sub στο suround back. Νομίζω ότι αν υπάρχει κάποιο νέο μοντέλο που να έχει τέτοια δυνατότητα θα σε βολέψει για να χρησιμοποιήσεις το sub που έχεις.
Βέβαια προσωπική μου γνώμη είναι ότι το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κρατήσεις το σύστημα που ήδη έχεις για κάποιο άλλο χώρο (ή να το πουλήσεις) και να πάρεις ένα 5.1 σετ ηχείων (5 ηχεία και 1 sub το οποίο θα είναι ενεργό...).
Τα ηχεία του σετ σου αν είναι καλά μια και δεν τα ξέρω και θέλεις τόσο πολύ να τα κρατήσεις και θέλεις sub, τότε θα χρειαστεί να πάρεις ένα ενεργό.

Reaction score
0
Τα μηνυματα γιατι δεν γινοντε edit?

Με λιγο ψαξιμο καταλαβα οτι θελω ενεργο sub.
Μπορω να αγορασω καποιο ενισχυτη, μικρο-φτηνο που να κανει το sub μου ενεργο?
Καποιο sub για αγορα φτηνο που να εχω τα ιδια σχεδον μπασα?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.428
Απάντηση: Re: Αγορα ενισχυτη.

Τωρα ειδα οτι ειναι ολα 5χ και οχι 6χ, υπαρχει τροπος το sub να οδηγηται απο το τρεχων συστημα μου? Αν ναι πως?
Δεν παίζει ρόλο το πάσα κανάλια ενίσχυσης έχει ενας ενισχυτής γιατί το LFE(δλδ το κανάλι για τις χαμηλές) είναι αυτόνομο με δικές του ρυθμίσης,φάσης,απόκρισης και κροσαρίσματος τα οποία γίνονται απ τον ενισχυτή.Το σήμα για αυτό το κανάλι περνάει από δική του-αυτόνομη-έξοδο.
Για να λειτουργήσει το σαμπ που έχεις πρέπει να πάρεις έναν τελικό ενισχυτή και να τον συνδέσεις πάνω του.
Ο τελικός αυτός με την σειρά του θα συνδεθεί στην sub-out του ενισχυτή.
Mε περίπου 100ε μπορείς να αγοράσεις τελικό:
http://www.thomann.de/gr/cat.html?gf=amps_up_to_300_w&oa=pra

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.428
Απάντηση: Re: Αγορα ενισχυτη.

Τα μηνυματα γιατι δεν γινοντε edit?

Με λιγο ψαξιμο καταλαβα οτι θελω ενεργο sub.
Μπορω να αγορασω καποιο ενισχυτη, μικρο-φτηνο που να κανει το sub μου ενεργο?
Καποιο sub για αγορα φτηνο που να εχω τα ιδια σχεδον μπασα?
Τα μηνύματα μπορούν να επεξεργαστουν μέχρι και μισή ώρα πα την στιγμή που γράφτηκαν.

Για τα υπόλοιπα κοίτα το απο πάνω ποστ.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.428

Πιθανόν.Πάντως το συγκεκριμένο είναι πολύ καλό για το κοστολόγιο του.

Reaction score
0
Καλη χρονια να εχουμε ολοι.
Συνεχιζω το θεμα γιατι ειμαι χωρις sub, ψαχνω ενα τελικο για να κανω το sub ενεργο, ο ενισχυτης που πηρα ειναι ο ONKYO TXSR308, τα χαρακτηριστικα του sub ειναι http://yfrog.com/nd16829068j ,
Θελω εναν τελικο της φτηνιας λογω ανεργιας, που να μου παει μεχρι τα 50. Εχω βρει
http://viewitem.eim.ebay.gr/TDA7294_21_Power_amplifier_board_80Wx2160W_Subwoofer/250746704725/item , μπορει να παιξει? υπαρχει καποια αλλη προταση?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.428

Είναι diy υλοποίηση και δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με κάτι τέτοιο.
Κάνε μια ερώτηση στην αντίστοιχη ενότητα να σε διαφωτίσουν..

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll