Most visitors online was 3013 , on 22 Aug 2025
Πολυ ενδιαφερον αλλα που θα το βρουμε θα ερθει Ελλαδα και ποτε?
Σκληρο 3.5 περνει μεσα? 7.1 ηχο dts hd κλπ εχει?xtreamer pro, τα κάνει όλα πλέον
tuner δεν έχει.Σκληρο 3.5 περνει μεσα? 7.1 ηχο dts hd κλπ εχει?
Ασχετα που αυτο που περιμενω εχει και tuner mpeg4 που σιγουρα το xtreamer δεν εχει!
Απλα ειδα ενδιαφερον το ΙCY BOX αρκει να παιζει κανονικα τους Ελληνικους υποτιτλους και να μην εχει θεμα οπως το HDX BD1
Ναι αλλα θελει αν καταλλαβα καλα πιστωτικη και εγω δεν εχω καμια σχεση με τραπεζες ισως να ειμαι ο τελευταιος Ελληνας που πληρωνει με μετρητα.Αυτή την στιγμή το καλύτερο που μπορείς να πάρεις γι αυτά που θέλεις , είναι αναμφισβήτητα το Xtreamer Pro.
Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω ότι μπορείς να πληρώσεις και με έμβασμα .Τώρα η περίοδος των 2,5 μηνών (η οποία εν γνώσει μου αποτέλεσε και δική μου εμπειρία) αναμονής αναφέρεται κυρίως στην περίοδο που το Pro ήταν να βγεί - είχε ανακοινωθεί - και μεσολαβούσε το διαστημα της αναμονής μέχρι την γενική έναρξη της αποστολής του.Ναι αλλα θελει αν καταλλαβα καλα πιστωτικη και εγω δεν εχω καμια σχεση με τραπεζες ισως να ειμαι ο τελευταιος Ελληνας που πληρωνει με μετρητα.
Αν και καπου διαβασα πως καποιος περιμενε 2.5 μηνες και δεν του ειχε ερθει ακομα!!!