Αναζητηση Media Player

L

LLLEFTERIS

Guest
Απάντηση: Re: Αναζητηση Media Player

xtreamer pro, τα κάνει όλα πλέον
Σκληρο 3.5 περνει μεσα? 7.1 ηχο dts hd κλπ εχει?

Ασχετα που αυτο που περιμενω εχει και tuner mpeg4 που σιγουρα το xtreamer δεν εχει!

Απλα ειδα ενδιαφερον το ΙCY BOX αρκει να παιζει κανονικα τους Ελληνικους υποτιτλους και να μην εχει θεμα οπως το HDX BD1

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Αναζητηση Media Player

Σκληρο 3.5 περνει μεσα? 7.1 ηχο dts hd κλπ εχει?

Ασχετα που αυτο που περιμενω εχει και tuner mpeg4 που σιγουρα το xtreamer δεν εχει!

Απλα ειδα ενδιαφερον το ΙCY BOX αρκει να παιζει κανονικα τους Ελληνικους υποτιτλους και να μην εχει θεμα οπως το HDX BD1
tuner δεν έχει.
Παίρνει 2 3,5 HDD, μέχρι 2 ΤΒ ο καθένας. Με το τελευταίο fw κάνει passthrough HD audio 7.1
επίσης το xtreamer παίζει ελληνικούς εξωτερικούς και εσωτερικούς και σου δίνει τη δυνατότητα να τους βρεις και σε άλλο folder

το HDX BD1 δεν παίζει ελληνικούς εξωτερικούς υπότιτλους αλλά παίζει τους εσωτερικούς

L

LLLEFTERIS

Guest
Απάντηση: Αναζητηση Media Player

Ποιο τσιπακι εχει μεσα το Xtreamer γιατι δεν βρηκα κατι.

Παντως με βλεπω παλι για A.C.Ryan γιατι το βρηκα πολυ φτηνα και εχει και το 1283DD+ τσιπακι

L

LLLEFTERIS

Guest

Και ποσο εχει που μπορουμε να το βρουμε?

Reaction score
0
το αγοράζεις από το site μόνο και έχει 174 ευρώ (149 ευρώ + 25 ευρώ έξοδα αποστολής). Έρχεται από ΕΕ οπότε δεν υπάρχει και θέμα με το τελωνείο.

L

LLLEFTERIS

Guest

150 βρηκα το A.C.Ryan αλλα η τιμη ειναι μονο για μενα οποτε μην δω καμια 10αρι pm

Reaction score
0
Αυτή την στιγμή το καλύτερο που μπορείς να πάρεις γι αυτά που θέλεις , είναι αναμφισβήτητα το Xtreamer Pro.

L

LLLEFTERIS

Guest
Απάντηση: Re: Αναζητηση Media Player

Αυτή την στιγμή το καλύτερο που μπορείς να πάρεις γι αυτά που θέλεις , είναι αναμφισβήτητα το Xtreamer Pro.
Ναι αλλα θελει αν καταλλαβα καλα πιστωτικη και εγω δεν εχω καμια σχεση με τραπεζες ισως να ειμαι ο τελευταιος Ελληνας που πληρωνει με μετρητα.

Αν και καπου διαβασα πως καποιος περιμενε 2.5 μηνες και δεν του ειχε ερθει ακομα!!!

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Αναζητηση Media Player

Ναι αλλα θελει αν καταλλαβα καλα πιστωτικη και εγω δεν εχω καμια σχεση με τραπεζες ισως να ειμαι ο τελευταιος Ελληνας που πληρωνει με μετρητα.

Αν και καπου διαβασα πως καποιος περιμενε 2.5 μηνες και δεν του ειχε ερθει ακομα!!!
Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω ότι μπορείς να πληρώσεις και με έμβασμα .Τώρα η περίοδος των 2,5 μηνών (η οποία εν γνώσει μου αποτέλεσε και δική μου εμπειρία) αναμονής αναφέρεται κυρίως στην περίοδο που το Pro ήταν να βγεί - είχε ανακοινωθεί - και μεσολαβούσε το διαστημα της αναμονής μέχρι την γενική έναρξη της αποστολής του.

L

LLLEFTERIS

Guest

Τελικα μαλλον αυριο το περνω και μιλαω για το A.C.Ryan ACR-PV76120 αλλα με σκληρο 1TB μεσα.

L

LLLEFTERIS

Guest

Το πηρα!

Φυσικα τον εβγαλα τον δισκο και εβαλα τον δικο μου που ειναι 2TB

Dts MA παιζει κανονικα τωρα του εχω βαλει το Avatar που ειναι 18GB και με ηχο Dts MA και δεν κανει το παραμικρο κολλημα.

Μαζι πηρα και ενα Egreat EG-M1 αλλα θα το δωσω αυτο.

L

LLLEFTERIS

Guest

Ευχαριστω αν και δεν το βλεπω να το κραταω και πολυ γιατι περιμενω το DUNE MAX

L

LLLEFTERIS

Guest

Ναι γιατι θα το παρω φτηνα και μια που πουλησα το BD μου να τα κανω δυο σε ενα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas