Καλη ταινια, καλη εικονα

Reaction score
5
Απάντηση: Καλη ταινια, καλη εικονα

Iron Man 2 (2010)

Αν και η συγκεκριμενη εκδοση δεν ειναι οτι καλυτερο πιστευω οτι μιλαμε για κορυφαια εικονα και ηχο.

Ως ταινια δυστυχως δεν ειναι οπως το πρωτο.Πολυ παρλα και λιγη δραση.Πιστευω οτι η βαθμολογια του IMDB ειναι λιγο υψηλοτερη απο οτι επρεπε.

Βαθμολογία IMDB : 7.4

Reaction score
5

The Expendables (2010)

Πολυ καλος χαβαλες απο ηθοποιους δρασης που ολοι αγαπησαμε.
Η εικονα παρα πολυ καλη ο ηχος ομως ολα τα λεφτα.
Θα συμφωνησω με την βαθμολογια του Imdb.

Βαθμολογία IMDB : 7.2

Reaction score
4.250
Απάντηση: Re: Καλη ταινια, καλη εικονα

Υ.Γ.Παρεπιπτοντως γυρισατε στο πρωτο μηνυμα να δειτε
την πολυ καλη δουλεια που κανει ο neronas?:607:
Συμφωνω κι εγω για την αποτελεσματικοτητα της δουλειας.

Ενα επομενο βημα (δεν ειναι ευκολο), ειναι η ταξινομηση κατα καποιο τροπο. Π.χ θεμα, αλφαβητα, βαθμολογια κ.λ.π. Κι αυτο γιατι μετα απο ενα χρονο θα εχουν μαζευτει τοσες πολλες, που παλι θα δημιουργειται θεμα για να βρει καποιος μια ταινια.

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Re: Καλη ταινια, καλη εικονα

Συμφωνω κι εγω για την αποτελεσματικοτητα της δουλειας.

Ενα επομενο βημα (δεν ειναι ευκολο), ειναι η ταξινομηση κατα καποιο τροπο. Π.χ θεμα, αλφαβητα, βαθμολογια κ.λ.π. Κι αυτο γιατι μετα απο ενα χρονο θα εχουν μαζευτει τοσες πολλες, που παλι θα δημιουργειται θεμα για να βρει καποιος μια ταινια.
Βασικά ακόμα δεν έχω περάσει ούτε τις μισές, αλήθεια είνα εντυπωσιακό πόσες ταινίες έχουν αναφερθεί μέσα σε ένα χρόνο περίπου, σίγουρα πάνω από 300. Μετά σκέφτομαι οπωσδήποτε να της ταξινομήσω καπως αλλά και ενδεχομένως για τις καινούριες να κάνω κάποια σύνδεση με τα threads στην κατηγορία 'Κινηματογράφος' για να αρχίσει να αποκτά ομοιογένεια το πράμα.

Y.Γ. Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια, θα σας ειδοποιήσω όταν τελειώσει η δουλειά...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Τον βλαχόμαγκα (Russell Crowe) δεν τον πάω. Τα παραμύθια "ηρώων" που βοηθάνε τους φτωχούς τα βαριέμαι. Η βρωμιά και η ανύπαρκτη υγιεινή του Μεσαίωνα με απωθούν.

Όμως, έχουμε μια ταινία του Ridley Scott που κόστισε $ 200.000, συμπρωταγωνιστεί η Cate Blanchett και δεν έχει καμία σχέση, απ' ότι τελικά είδα, με την ιστορία του Ρομπέν των Δασών που όλοι ξέρουμε.

Το σύγχρονο Robin Hood είναι γεμάτο ιστορικές ανακρίβειες και αρκετά goofs, ενώ το σενάριο είναι μπερδεμένο, δίνοντας βάρος σε ασήμαντα πράγματα και αφήνοντας ερωτήματα σε άλλα.

Το αστείο είναι ότι όλοι οι "κακοί" του έργου μοιάζουν με Άραβες, ενώ είναι Άγγλοι και Γάλλοι. Προσωπικά δεν με ενόχλησε, όμως δεν κολλάει με το concept.

Τελικά, αφού το έθαψα, να πω και το συμπέρασμα. Ήταν μια χαρά ταινία για να περάσεις δύο ανάλαφρες ώρες. Πολύ καλή εικόνα, άριστος ήχος και άψογα σκηνοθετημένες σκηνές μάχης. Αυτά και μόνο με κάλυψαν.
Δεν είναι ο δεύτερος Μονομάχος, δεν έχει ιστορική "υπόσταση" και δεν είναι ταινία που θα ικανοποιήσει τον σινεφίλ κριτικό. Προσωπικά το βαθμολογώ με 6.5/10.

Βαθμολογία IMDB : 7.0
Η μονη μου διαφωνια σε οσα εγραψε ο Αλεξανδρος ειναι πως τον "βλαχομαγκα" τον παω:126:
Επισης η ταινια θα μπορουσε να ηταν πολυ περισσοτερο "αποδοτικη"
εαν ειχε-τουλαχιστον-μιση ωρα λιγοτερη διαρκεια.

Reaction score
8.349

Για την ακριβεια το kung fu ειναι παλαιοτερο απο το παγκρατιο
αλλα, συζητηση να γινεται, ο γραφων ασχοληθηκε με το Tae Kwon Do
και αργοτερα με το Tang Soo Do:126:
ασχετο,αλλα το παγκρατιο ειναι πολυ παλαιοτερο.Το Κουνγκ-φου γεννηθηκε οπως μαλλον ξερουν οι περισσοτεροι στο μοναστηρι Σαολιν το οποιο δημιουργηθηκε τον 5ο αιωνα μχ. και
οι τεχνικες αοπλης παλης αρκετα αργοτερα.

Reaction score
1

Η μονη μου διαφωνια σε οσα εγραψε ο Αλεξανδρος ειναι πως τον "βλαχομαγκα" τον παω:126:
Επισης η ταινια θα μπορουσε να ηταν πολυ περισσοτερο "αποδοτικη"
εαν ειχε-τουλαχιστον-μιση ωρα λιγοτερη διαρκεια.
Πραγματι στον Russell Crowe πανε κουτι τετοιοι ρολοι. Επισης να πω ότι παρα τη διαρκεια της δε με κουρασε. Χωρις να έχει κατι το ιδιαιτερο βλεπεται πολυ ευχαριστα. Προσωπικη βαθμολογια 7.0/10.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Iron Man 2 (2010)

Αν και η συγκεκριμενη εκδοση δεν ειναι οτι καλυτερο πιστευω οτι μιλαμε για κορυφαια εικονα και ηχο.

Ως ταινια δυστυχως δεν ειναι οπως το πρωτο.Πολυ παρλα και λιγη δραση.Πιστευω οτι η βαθμολογια του IMDB ειναι λιγο υψηλοτερη απο οτι επρεπε.
Μα τωρα πειτε μου.
Ηταν ταινια αυτη?:141:
Δεν μπορω να καταλαβω πως καθετε ο κοσμακης και βλεπει τετοια
αισχη....
Η βαθ,μολογια δεν θα επρεπε να ξεπερνα το 4 και αυτο super
επιεικως:445:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.381

Δηλαδή δεν έχει καμμία σχέση με το 1, ή δεν σου άρεσε ούτε αυτή;

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.423

Ναι.
Αν κατέβεις για την έκθεση φέρε κανά σκληρό να κάνουμε κανα αντίγραφο ασφαλείας

Reaction score
1
Έτυχε να βρώ κι εγώ το δισκάκι :105: και την είδα χτές. Η εικόνα και ο ήχος είναι πράγματι καταπληκτικά. Εγώ γούσταρα που εμφανίστηκε και το αφεντικό μου για 5sec (?)

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.381

Εγώ γούσταρα που εμφανίστηκε και το αφεντικό μου για 5sec (?)

Τι...παίζει κι ο Καφάτος; :143:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.260
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Καλη ταινια, καλη εικονα

Παίζει ο ιδοκτήτης μιας μεγάλης πολυεθνικής κάνοντας τον ευατό του :102:.
Έχει σχέση με ...μαντείο; :137:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.806
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός