Απορίες περί E-great (EG-M33H-DVBT)

Reaction score
0
Βρήκα απο ένα site το EG-M33H-DVBT στα 180€ και σκέφτομαι να το παραγγείλω άλλα έχω κάποιες απορίες.....αν κάποιος γνωρίζει!

1 - παίζει τα ψηφιακά της digea?
2 - κάνει θόρυβο?
3 - παίζει κανονικά ελληνικούς υπότιτλους?
4 - δέχεται wifi μέσω usb και αν ναι, πρέπει να είναι "802.11n"?
5 - Μπορώ να το χρησιμοποιώ και ως client - youtube viewer - σερφάρισμα κτλ. ?

Αυτά για την ώρα, ευχαριστώ εκ των προτέρων

Reaction score
4
Έχω το MG-31B το οποίο δεν έχει δέκτη. Κατά τα άλλα είναι μάλλον ίδιο με το 33. Οπότε:

-Παίζει κανονικότατα ελληνικούς υπότιτλους. Έχεις μάλιστα την δυνατότητα να κάνεις και συγχρονισμό των εξωτερικών υποτίτλων.
-Έχει ένα ανεμιστηράκι στα πλάγια το οποίο κάνει θόρυβο. Σε διάφορα forum έχουν κάνει διάφορες αλλαγές αλλά δεν έχω ασχολοηθεί.
-Δέχεται wifi (n μόνο) και μάλιστα η EGREAT προτείνει συγκεκριμένο μοντέλο. Έχει περίπου 20 ευρώ. Εάν ψάξεις λίγο θα βρεις ποιο μοντέλο είναι.
- Έχει αρκετές ιντερνετικές υπηρεσίες, αλλά browser δεν είναι. Οι ιντερνετικές υπηρεσίες αφορούν κυρίων web radio, on line fotos, torrent client κλπ.
- Επίσης λειτουργεί ως nas (υπό προϋποθέσεις), υποστηρίζει samba server.

Όπως είπα και παραπάνω αυτά αφορούν το δικό μου μοντέλο και δεν μπορώ να είμαι σίγουρος ότι 100% ισχύουν και για το 33, αλλά αυτό είναι το πιθανότερο.
Η egreat έχει καλό forum όπου μπορείς να ψάξεις αρκετές πληροφορίες. Εάν το 33 έχει μάλιστα και λειτουργικό της Syabas (κατά 99% αυτό έχει) τότε είναι περίπου σαν το δικό μου, άρα αδερφάκι με το popcornhour άρα έχεις στη διάθεσή σου το απίστευτο forum της popcornhour μέσα στο οποίο τα άτομα έχουν κάνει το μηχανάκι να κάνει παπάδες!!!
Εαν το πάρεις πες μας εντυπώσεις (ενδιαφέρομαι και εγώ για αγορά του 33, nmt και ψηφιακός δέκτης σε ένα!!!)

Reaction score
0
Απάντηση: Απορίες περί E-great (EG-M33H-DVBT)

Καλημέρα σε όλους !! έχω πάρει εδώ και 5 μήνες το EGREAT EG-M33H (είμαι πολύ ευχαριστημένος γενκά!!).όμως προχθές παράγγειλα ένα 3,5 σκληρό για αυτό...το "φορμαρα" και τον κούμπωσα κανονικά μέσα του!(όπως με συμβούλεψε τεχνικός τις εταιρίας που το αγόρασα), όλα ok κατά το ήμισυ... δηλ...παίζει τα αρχεία που του έβαλα από το pc μου.(video-mp3 κτλ....) όμως δεν τον βλέπει καθόλου όταν θέλω να κάνω εγγραφη από την tv !!!!!!!? μου λέει πως η χωρητικότητα δεν υπάρχει !!! αντίθετα όταν κουμπώνω έναν ίδιο σκληρό εξωτερικά μέσο usb όλα παίζουν κανονικά ,και γραφει!!!!!!!!!!!! pleaze αν ξέρει κάτι κάποιος!!!!??????? thanks!!!

L

LLLEFTERIS

Guest

Μηπως θελει να τον φορμαρεις με το προγραμμα που εχει μεσα το μηχανημα σου?

Σιγουρα καπου θα εχει να κανεις φορματ τον δισκο!

Reaction score
3.988

Καλημέρα σε όλους !! έχω πάρει εδώ και 5 μήνες το EGREAT EG-M33H (είμαι πολύ ευχαριστημένος γενκά!!).
...
Από πού κ πόσο άν επιτρέπεται?

Το ψάχνω..

Reaction score
0

παιδιά δεν βλέπω πουθενά στο set up του μηχανήματος να κάνει format τον σκληρό ???? τι στο καλο!! πάντως το pc μου το βλέπει και του φορτώνει αρχεία.(ταινίες k.t.l). και τα παίζει μετά ok! δεν μου γραφει από tv όμως! μου βγάζει ένα κόκκινο F !? ενώ όταν "πατσαρο" άλλον ίδιας εταιρίας σκληρό μέσο usb δουλεύει κανονικά! γραφει !!!!!!
( δώρο από τον κουμπάρο μου,από το e-shop μου το πήρε,κοντά στα 200e αν θυμάμαι καλά. )
ευχάριστω πάντως !!!!!!!!!

Reaction score
0
Αν και θα βγω εκτος θεματος λιγο το εν λογο μηχανακι το αλλαξα
3........ναι 3 φορες μιας και μου κολαγε στις ταινιες.
Επρεπε να κανω restart για να τις δω μετα...
Ολα βεβαια μεσα στην εγγυηση αλλα η ταλαιπωρια........ταλαιπωρια.
Ολα τα παραπανω σε διαστημα 8 μηνων περιπου.

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Απορίες περί E-great (EG-M33H-DVBT)

Καλησπέρα ,

Το συγκεκριμένο player ειναι σχετικα παλιό αλλα θα ήθελα λίγο την βοηθειά σας.

Θα ήθελα να μάθω, αν γνωριζει κάποιος , αν μπορει να streamari αρχεία μέσω NAS χρησιμοποιοντας κάποιο πρωτοκολο SMB/NFS.

Εχω λίγο μπερδευτει γιατι εχω βρει κάποιο manual και ψαχνοντας λίγο στο internet δεν ειναι κάπου σαφες το παραπάνω.

Ευχαριστώ πολύ

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.377
Members
38.693
Νεότερο μέλος
ΑποστολοςΒαζ