Πρόβλημα με WD Live HD media player

Reaction score
0
Απάντηση: Πρόβλημα με WD Live HD media player

Λοιπόν δοκίμασα να περάσω το 1.02.21 με διαφορετική version, όπως με συμβουλέψατε παραπάνω, αλλά τζίφος. Τι εννοώ? Ενώ το έκανα rename σε 1.04.21 και κάρφωσα το usb, ναι μεν το είδε ως 1.04.21, αλλά μετά από το κλασικό reboot - πέρασμα - reboot μου ξαναβγαζει ότι η version μου είναι η 1.02.21 και αν επιθυμώ αναβάθμισή. Φαύλος κύκλος. Να δοκιμάσω λέτε με κανά b-rad. Δεν ξέρω ρε μάγκες. Θα τρελαθώ. Εχω διαβάσει σχεδόν όλα τα posts. Το δικό μου κάνει μόνο μου φαίνεται τέτοιες παπαριές...

Reaction score
1.213

Λοιπόν δοκίμασα να περάσω το 1.02.21 με διαφορετική version, όπως με συμβουλέψατε παραπάνω, αλλά τζίφος. Τι εννοώ? Ενώ το έκανα rename σε 1.04.21 και κάρφωσα το usb, ναι μεν το είδε ως 1.04.21, αλλά μετά από το κλασικό reboot - πέρασμα - reboot μου ξαναβγαζει ότι η version μου είναι η 1.02.21 και αν επιθυμώ αναβάθμισή. Φαύλος κύκλος. Να δοκιμάσω λέτε με κανά b-rad. Δεν ξέρω ρε μάγκες. Θα τρελαθώ. Εχω διαβάσει σχεδόν όλα τα posts. Το δικό μου κάνει μόνο μου φαίνεται τέτοιες παπαριές...
Μην τρελαινεσαι βρε.:137:

Αφου κανεις reboot κλπ θα βγαλεις το στικακι .Γιατι μπορει να το βλεπει σαν 1.04.21 και ξεγελαστει αλλα δεν θα το περασει ετσι (δηλαδη ενα ανυπαρκτο firm) , αλλα σαν 1.02.21 στο μηχανημα , και φυσικα αμα μεινε το στικακι στο usb πανω..παλι θα ζηταει αναβαθμιση γιατι παλι θα βλεπει ενα ''καινουργιο ' firm.Eξαλλου αυτο θελαμε, να περασουμε ξανα το ΙΔΙΟ firm μηπως ειχε φαει κανα κολλημα.

To ζουμι.Το περασες , οκ ? Αυτο που ηθελες (το ιδιο δηλαδη.) .Λυθηκε το προβλημα ?

Αν οχι ,και δεν υπαρχει οριτζιναλ πιο προσφατο (δεν εχω κοιταξει) , βαλε του brad.

Ok ? :137:

Reaction score
0

Μην τρελαινεσαι βρε.:137:

To ζουμι.Το περασες , οκ ? Αυτο που ηθελες (το ιδιο δηλαδη.) .Λυθηκε το προβλημα ?

Αν οχι ,και δεν υπαρχει οριτζιναλ πιο προσφατο (δεν εχω κοιταξει) , βαλε του brad.

Ok ? :137:
Ok δεν θα τρελαθώ ακόμη :103: . Το ζουμί είναι ότι το πέρασα αλλά το πρόβλημα δεν λύθηκε. Θα δοκιμάσω να περάσω του b-rad μήπως και αλλάξει τίποτα.

Reaction score
0

Πέρασα και του brad το firmware, αλλά πέραν του ότι μου αναγνώρισε τα network shares, στην αναπαραγωγή των mkv τα ίδια παντελάκη μου τα ίδια παντελή μου. :133: Ασε που τα χρειάστηκα λίγο γιατί μέχρι να δω το interface του καινούργιου firmware είχα κενή οθόνη για κανά 5λεπτό. Μάλλον δεν θα δώ άσπρη μέρα...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Πρόβλημα με WD Live HD media player

Βαλε το τελευταιο prerelease 1.03.40,αν δεν δεις φως,στειλτο πισω και μην ασχολεισαι αλλο.
Θα το δοκιμάσω και αυτό και ότι βγεί. Να επικοινωνήσω κατευθείαν με WD ή από εκεί που το πήρα (eshop)? Eχουν ότι να ναι σέρβις οι μπαγλαμάδες, δεν ξέρω αν θα βγάλω άκρη.

Reaction score
8
Στο eshop θα το πας και θα τους πεις για αντικατασταση με καινουργιο,
αυτα τα μηχανακια δεν παιρνουν σερβις,ετσι τουλαχιστον μου εχουν πει στο πλαισιο.

Reaction score
0

Το πλαίσιο όποτε είχα πρόβλημα ήταν κύριοι. Ενα φιλαράκι μου που αγοράσε κινητό από eshop τα βρήκε σκούρα. Ιδίως για αντικατάσταση με καινούργιο.

Reaction score
0

Αυτό το firmware (1.03.40) κουμπώνει πάνω στο wd live tv ή είναι μόνο για το plus? Μην κάνω καμιά πατάτα.

Reaction score
0

Αυτό το firmware (1.03.40) κουμπώνει πάνω στο wd live tv ή είναι μόνο για το plus? Μην κάνω καμιά πατάτα.
Δεν το διαχωρίζει σε Plus ή μη αλλά καλό θα ήταν να περιμένουμε τα πρώτα σχόλια στο community forum: http://community.wdc.com/t5/Firmware/bd-p/wdtv_live_firmware

Reaction score
0

Eγώ το κατέβασα αλλά επειδή δεν ήμουν σπίτι το ΣΚ δεν το πέρασα ακόμα. Αλλά από ότι διαβάζω "βγάζει" κολλήματα. SoCiaL mkv σου έπαιξε?

Reaction score
1.213

Eτσι και αλλιως φιλε μου εχεις δοκιμασει τα παντα . Περασε το και αν δεν δεις φως στειλε το μηχανημα για σερβις (μην τον στειλεις με το firm του brad ! )

Reaction score
0

Τελικά το πέρασα, αλλά τζίφος. Τα ίδια παντελάκη μου τα ίδια παντελή μου. Ασε που εκεί που έπαιζε 12bit τώρα μόνο 8bit βγάζει. Τα χρειάστηκα και λίγο γιατί κανά 5λεπτο δεν έβγαζε εικόνα. Μετά από 2 hardreset και αφού το έβγαλα από το ρεύμα εδέησε και λειτούργησέ. Θα το κάνω downgrade και θα το στείλω για σέρβις μου φαίνεται.

Reaction score
8
Re: Απάντηση: Πρόβλημα με WD Live HD media player

Eγώ το κατέβασα αλλά επειδή δεν ήμουν σπίτι το ΣΚ δεν το πέρασα ακόμα. Αλλά από ότι διαβάζω "βγάζει" κολλήματα. SoCiaL mkv σου έπαιξε?
Ναι,δεν ειχα κανενα προβλημα.

Reaction score
0

Τελικά το πέρασα, αλλά τζίφος. Τα ίδια παντελάκη μου τα ίδια παντελή μου. Ασε που εκεί που έπαιζε 12bit τώρα μόνο 8bit βγάζει. Τα χρειάστηκα και λίγο γιατί κανά 5λεπτο δεν έβγαζε εικόνα. Μετά από 2 hardreset και αφού το έβγαλα από το ρεύμα εδέησε και λειτούργησέ. Θα το κάνω downgrade και θα το στείλω για σέρβις μου φαίνεται.
Μία απο τα ίδια όπως έγραψα και στο άλλο Thread. Δεν κόλλησε τόσο άσχημα αλλά μάλλον πάμε για downgrade...αν τα καταφέρει δηλαδή να ξαναδεί αρχεία firmware...μέχρι στιγμής σε δοκιμές με διαφόρους τύπους USB sticks δεν αναγνωρίζει τα 3 σχετικά αρχεία.

Απάντηση: Western Digital TV HD2 #978

---------------------------------------

Τελικώς στο δικό μου Setup η διαφορά του .40 απο το τελευταίο επίσημο .21 είναι ότι δεν μπορώ να επιλέξω το 12bit color. Οσες φορές και άν το επιλέξω παραμένει αφού περάσουν 10" προσπάθειας απο το μηχάνημα πάλι στο 8bit color.

Reaction score
0

Καλησπέρα κύριοι. Επανερχόμενος στο πρόβλημα που είχα προαναφέρει, διαπίστωσα ότι το πρόβλημα αναπαραγωγής mkv αφορά, ΜΟΝΟ το streaming από το pc και όχι αν το αναπαραγάγει π.χ. από usb. Ολα ξεκινήσαν από την στιγμή που πέρασα τα Win7. Είχα ξενερώσει με όλη την υπόθεση και είπα σαν ύστατη λύση να δοκιμάσω το mkvmerge. Στην τελική δεν βοήθησε μέσω stream, αλλά και ούτε μέσω αναπαραγωγής με εξωτερικό μέσο. Μια χαρά τα παίζει το μηχανάκι τα mkv!!!!!!! Φταίνε κάποιες ρυθμίσεις που έχω στο pc? Επίσης δεν μου βλέπει καθόλου network shares, εκτός από κάποια φορά που είχα "καρφώσει" firmware του Brad. Tι μπορώ να κάνω ρε μάγκες??????? Δεν γουστάρω να πέσω πάλι στα ΧΡ σαν λύση. Συνήθισα τώρα:104:

Reaction score
0

γεια σας!
Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος γιατί απ τη στιγμή που κατά λάθος έκανα κλκι πάνω σε ένα αρχείο tgmd και το έκανα άνοιγμα με ζωγραφική, δεν δουλεύουν τα sheets του Brad? Υπάρχει τρόπος να επανέρθω στην προηγούμενη κατάσταση? αν απαντήσει κάποιος θα με σώσει!!!!

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.176
Members
38.422
Νεότερο μέλος
dimkkk