argi
"Επαγγελματίας"
- Reaction score
- 6.881
απο την jvc , ρε τι αναλυση ειναι αυτη ?
δεν πιστευω να θελει κανεις πιοτερες πληροφοριες
δεν πιστευω να θελει κανεις πιοτερες πληροφοριες
Οταν με το καλο δεις οτι παιζεις καλα στειλε pm να ερθω να ακουσω τις μεγαλουργιες σου.:444:θενξ μεν we gettin there
2.5kX2k Ηλια σε πηρε η φορα μου φαινεται!!!:142:Εντάξει προς τι η έκπληξη, και του Βαγγέλη ο προβολέας έχει 3200x2560 κάτι χρόνια τώρα!
αναλύσεις υπάρχουν, ταινίες δεν πρόκειται να υπάρξουν, και δεν βλέπω ούτε στο άμεσο μέλλον!!!
Ηλια δεν ξερω που τα γραφει αυτα,εγω ξερω αυτα που εγραψα και αυτα γραφει και η BARCO.Τα νούμερα τα αντέγραψα από τα specs, αυτή η ανάλυση που λες είναι του SONY G90, αυτή που λέω εγώ είναι του κορυφαίου BARCO CINE 9
ορίστε και τα specs
<The current model and the highest end Barco ever made. 9” tubes, 180 Mhz video amplifiers.
3200x2560 resolution
180Mhz bandwidth
180Khz max scanrate
9" tubes with advanced 6-pole beam correction
81 zones of convergence
Υ.Γ Ένα upscale γουστάριζα να το δω σε αυτή την ανάλυση ρε γ@μ@το!
Ούπς! έγραψες πρώτος! Τέλος πάντων, τα specs είναι αληθινά, και όντως πουλιόταν πολύ καιρό στο site!Ok! μπορεί αυτός που βλέπω στο site του Curt να είναι πουσαρισμένος, αλλά γράφει αυτά, δεν τα έβγαλα από το μυαλό μου, ( θα το ψάξω) εάν έκανα λάθος συγνώμη!!!
Ok! μπορεί αυτός που βλέπω στο site του Curt να είναι πουσαρισμένος, αλλά γράφει αυτά, δεν τα έβγαλα από το μυαλό μου, ( θα το ψάξω) εάν έκανα λάθος συγνώμη!!!