Παραξενιές...

Reaction score
70
Re: Απάντηση: Παραξενιές...

Έτσι όπως διαβάζω το θέμα, βλέπω πως οι περισσότεροι αράδιασαν τα +/- του χαρακτήρα τους λες και κάνουν εξομολόγηση. :114:

Η παραξενιά δεν είναι "σώνει και καλά" ελάττωμα, είναι μια ασυνήθιστη ιδιοτροπία.

Λίγες από τις δικές μου παραξενιές:

Είμαι σιχασιάρης σε υπερβολικό βαθμό. Δεν μπαίνω σε ΜΜΜ, αν πάω σε τουαλέτα εστιατορίου παίρνω χαρτί για να ανοίξω την πόρτα φεύγοντας, δεν τρώω σε ξένα σπίτια μαγειρευτά φαγητά και γλυκά, έχω πάντα μαζί μου αντισηπτικά μαντηλάκια και στο σπίτι λοσιόν σε κάθε δωμάτιο, αν χαιρετήσω κάποιον το έχω συνεχώς στο νου μου μέχρι να πλυθώ κλπ :142:

Δεν γουστάρω τον κόσμο. Όπου μαζεύεται πλήθος πάω από την άλλη. Οπότε, δεν πάω σε παραλίες το καλοκαίρι, δεν βγαίνω Σαββατόβραδα, δεν πάω σε συναυλίες κλπ
Επίσης αποφεύγω να πηγαίνω σε μέρη που υπάρχει πιθανότητα να συναντήσω γνωστούς (όχι φίλους). Ξέρετε, από αυτούς που λέμε "Χαθήκαμε", "Χάλασε ο καιρός", "Παντρεύτηκες;" κλπ Κι εντάξει, εγώ ποτέ δεν μιλάω πρώτος, πολλοί όμως κοινωνικίδηδες τρέχουν από μακριά για πάρλα. Πολλές φορές έχω κρυφτεί πίσω από σταθμευμένα αυτοκίνητα, ή έχω μπει σε κάποιο κατάστημα, προκειμένου να αποφύγω ακόμα και ένα "Γεια!". :109:

Δεν χαλάω τη "βολή" μου με τίποτα. Έχω πάντα ένα μεσοπρόθεσμο (εβδομαδιαίο) πρόγραμμα και σπάνια βγαίνω εκτός. Ακόμα και ευχάριστη να είναι η αλλαγή πάλι με ενοχλεί. :142:
Αυτή δεν είναι παραξενιά. Είναι υποχονδρία. Είναι πολύ συχνή διαταραχή στις μέρες μας.

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_world_1_06/09/2003_75874

http://www.healthierworld.gr/portal...c8eb80/e5a419ed77a4e034/ee55db9d3ebdcd15.html

Reaction score
2
αλλο η παραξενια - ιδιοτροποια, και αλλο αυτο που περιγραφεις.

και σε μενα μου φερνει πιο πολυ σε υποχονδρια, που εκδηλωνεται σε αγοραφοβια και γενικα αντικοινωνικη συμπεριφορα.

για ψαξτο λιγο καλυτερα το θεμα με κανεναν ειδικο, δεν ειναι κακο...:121:

Reaction score
70

Εσείς βρε θα τον βγάλετε άρρωστο.
Μια χαρά είναι το παιδί.
Δεν είναι σωστή αντιμετώπιση αυτή. Γιατί το να κρύβεις τα προβλήματα σου κάτω από το χαλάκι είναι ότι χειρότερο...Τα προβλήματα συνήθως έχουν αιτία και αν την βρεις τόσο το καλύτερα θα τα αντιμετωπίσεις.

Υ.Γ ας μας πει μερικά πράγματα ο costas ear ως γιατρός αν και δεν είναι της ειδικότητας.

Reaction score
17.817
Απάντηση: Re: Απάντηση: Παραξενιές...

Δεν είναι σωστή αντιμετώπιση αυτή. Γιατί το να κρύβεις τα προβλήματα σου κάτω από το χαλάκι είναι ότι χειρότερο...Τα προβλήματα συνήθως έχουν αιτία και αν την βρεις τόσο το καλύτερα θα τα αντιμετωπίσεις.

Βρε σταματηστε....Εχω λιωσει...!:204::204::204:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.751
Απάντηση: Παραξενιές...

To θέμα είναι οτι το έχει επιλέξει συνειδητά , εχει ρυθμίσει την ζωή του ετσι και περνάει μια χαρά.

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.638
Απάντηση: Re: Απάντηση: Παραξενιές...

Υ.Γ ας μας πει μερικά πράγματα ο costas ear ως γιατρός αν και δεν είναι της ειδικότητας.
Ποιο χαλάκι ρε συ! Στα ίσα το λέει το παιδί. Και τα σεντόνια και οι μαξιλαροθήκες που πήγαινε στο θάλαμο, ήταν με σιέλ λαγουδάκια και λιλά αρκουδάκια. Άσε που είχε πάρει μαζί του και ανατομικό μαξιλάρι από φυσικό λάτεξ με μαξιλαροθήκη Versace! Τί ήθελες δηλαδή; Να πάθει κανένα αυχενικό, και να τον έχουν οι γυναίκες του πεταματού; Ε! Αυτά έβλεπαν οι αξιωματικοί και χτυπούσαν 5 αναβολές τη μέρα...

Reaction score
1.214

Φανταζομαι το αδιαφορο,κουρασμενο υφος του xfader με ολιγο απο '' ποσο δικιο εχω που αποφευγω τον κοσμο τελικα'' οταν θα τα διαβαζει και ...:142::142::204:

Reaction score
11

..κανένας αρρωστα ζηλιάρης βρε παιδιά???
..φαντασιόπληκτος???
..καυχησιολόγος??.....σας βρίσκεται???:138:

δεν το είδα ακόμη σε κανένα....:142:
Παρών!

:120:

Reaction score
70

To θέμα είναι οτι το έχει επιλέξει συνειδητά , εχει ρυθμίσει την ζωή του ετσι και περνάει μια χαρά.
Δεν είναι έτσι. Δεν είναι ακριβώς επιλογή και μάλιστα συνειδητή. Αν υπήρχε ένας ειδικός εντός του site θα μας έλυνε τις απορίες.

Reaction score
1.214

Αλλο σιχασιαρης,αλλο υποχονδριος :137:
Ελα πεστε την αληθεια, ποσοι θα καθισετε στην τουαλετα ενος club ? :114:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.082

Τι εννοείς club? :137: :137:

Εγώ θα προτιμούσα τη φύση πάντως.

Reaction score
70

Δεν έχεις άδικο. Στην τουαλέτα των μαγαζιών δεν κάθεται κανένας και καλά κάνουμε γιατί μπορεί να κολλήσουμε και τίποτα. Όμως άλλο αυτό και άλλο με το που κάνεις μια χειραψία να τρέχεις να πλύνεις τα χέρια σου...

Υ.Γ το πλύσιμο των χεριών μετά από χειραψία είναι νούμερο ένα στις ενδείξεις για υποχονδρία. Δεν θέλω να κάνω τον έξυπνο απλώς να βοηθήσω σε ένα "πρόβλημα" που απότι διαβάζω έχει λύση.

http://www.evysyrou.gr/easyconsole.cfm/id/88

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.319
Members
38.682
Νεότερο μέλος
Andrewk