Παραξενιές...

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
42.035
Απάντηση: Παραξενιές...

Μπορεί από ΄κει να το ΄παθε!!!:138:
Αποκλείεται, εκεί συνήθως σου φεύγουν τέτοιες παραξενιές. Εκτός εάν για τιμωρία τον είχαν βάλει σε μόνιμη αγγαρεία στις τουαλέτες.

Reaction score
20

Αν συνεχίσετε έτσι βλέπω να τον πιάνει αλλεργία και για μας... :121:

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.486

Και φαντάσου ότι έγραψα τις πιο λογικές παραξενιές μου. :138:
Κάποιον μου θυμίζεις...:137:

[YOUTUBE]o5A6HIaqzxM[/YOUTUBE]

Reaction score
62
Re: Απάντηση: Παραξενιές...

Είμαι σιχασιάρης σε υπερβολικό βαθμό. Δεν μπαίνω σε ΜΜΜ, αν πάω σε τουαλέτα εστιατορίου παίρνω χαρτί για να ανοίξω την πόρτα φεύγοντας, δεν τρώω σε ξένα σπίτια μαγειρευτά φαγητά και γλυκά, έχω πάντα μαζί μου αντισηπτικά μαντηλάκια και στο σπίτι λοσιόν σε κάθε δωμάτιο, αν χαιρετήσω κάποιον το έχω συνεχώς στο νου μου μέχρι να πλυθώ κλπ :142:

Δεν γουστάρω τον κόσμο. Όπου μαζεύεται πλήθος πάω από την άλλη. Οπότε, δεν πάω σε παραλίες το καλοκαίρι, δεν βγαίνω Σαββατόβραδα, δεν πάω σε συναυλίες κλπ
Μην ανησυχάς πάντως, για κάθε πρόβλημα υπάρχει λύση...

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
100.041

Στον στρατό πως επιβίωσες;
Στρατό πήγα στα 28 μου. Αεροπορία για την ακρίβεια. Πέρα από τη βασική εκπαίδευση που την έβγαλα με σάντουιτς, δεν έφαγα ποτέ στα μαγειρεία. Συνήθως έξω ή στις λέσχες αξιωματικών. Σκεπάσματα και μαξιλάρια από το σπίτι, δικά μου. Γκρίνιαζαν, φώναζαν, αλλά τους εξηγούσα ότι τζάμπα προσπαθούν.
Αν βρω καμιά φωτογραφία θα τη σκανάρω για να σας δείξω πώς είχα διαμορφώσει τον χώρο μου. :142:

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
42.035

Έτσι όπως διαβάζω το θέμα, βλέπω πως οι περισσότεροι αράδιασαν τα +/- του χαρακτήρα τους λες και κάνουν εξομολόγηση. :114:

Η παραξενιά δεν είναι "σώνει και καλά" ελάττωμα, είναι μια ασυνήθιστη ιδιοτροπία.
Στρατό πήγα στα 28 μου. Αεροπορία για την ακρίβεια. Πέρα από τη βασική εκπαίδευση που την έβγαλα με σάντουιτς, δεν έφαγα ποτέ στα μαγειρεία. Συνήθως έξω ή στις λέσχες αξιωματικών. Σκεπάσματα και μαξιλάρια από το σπίτι, δικά μου. Γκρίνιαζαν, φώναζαν, αλλά τους εξηγούσα ότι τζάμπα προσπαθούν.
Αν βρω καμιά φωτογραφία θα τη σκανάρω για να σας δείξω πώς είχα διαμορφώσει τον χώρο μου.

Δηλαδή όσα εκθέτουν οι άλλοι αποτελούν ελαττώματα, αλλά το να είναι κανείς υποχόνδριος και δη ολυμπιακού επιπέδου, απλή μόνο ιδιοτροπία; :142:

Reaction score
5.388
Με λένε υπερβολική επειδή τρελαίνομαι όταν περπατώ και οι άλλοι σαν *%$$&^&@^ πέφτουν πάνω μου, με σπρώχνουν, με χτυπάνε και τα παίρνω στο κρανίο άγρια. Το ίδιο και μ'αυτούς που στο μετρό κια ιδιαίτερα στο τραμ δεν περιμένουν να βγεις πρώτα και χώνονται :141: :434::430::413:

Reaction score
1.214

Δηλαδή όσα εκθέτουν οι άλλοι αποτελούν ελαττώματα, αλλά το να είναι κανείς υποχόνδριος και δη ολυμπιακού επιπέδου, απλή μόνο ιδιοτροπία; :142:

Ελλατωμα ειναι οταν κανει κακο σε σενα και τους αλλους.:114:
Το παραπανω ειναι υπερβολικη προσοχη :137: .Κανει καλο δηλαδη.Εκτος αν στεναχωριεται ο xfader που αναγκαζεται να αποφευγει τα υπεροχα ΜΜΜ μας :142:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
100.041

Ελλατωμα ειναι οταν κανει κακο σε σενα και τους αλλους.:114:
Το παραπανω ειναι υπερβολικη προσοχη :137: .Κανει καλο δηλαδη.Εκτος αν στεναχωριεται ο xfader που αναγκαζεται να αποφευγει τα υπεροχα ΜΜΜ μας :142:
Κάπως έτσι... Δεν βγήκα ποτέ χαμένος λόγω σιχαμάρας και μισανθρωπισμού. Ίσα-ίσα, γλίτωσα πολλές δυσάρεστες καταστάσεις (εγώ και οι άλλοι). Όπως στις περιπτώσεις που ανέφερε η Γιώτα που αν μου τύχουν "αρπάζομαι" για πλάκα.

Θα είχε ζητήσει να τον τοποθετήσουν στον Αη-Στράτη.
Σε άλλες εποχές ευχαρίστως θα υπηρετούσα εκεί. :109:

D

Deleted member 23222

Guest

μην χαθουμε βρε παιδι μου.....ειναι κριμα.......τοσα κολπα που ξερω να πανε χαμενα???????????

:142::142:
Τώρα σε διάβασα και με...έσκασες ...ζωή να χεις...:142::142:
Τα δικά μου ελαττώματα θα τα γράψω σιγά σιγά,ή θα προσλάβω γραμματέα...(η απόλυτη φαντασίωση!!)

D

Deleted member 23222

Guest

Είμαι νευρικός και λίγο μονόχνωτος, στην καθημερινότητα μου μάλλον αγέλαστος και καθόλου κοινωνικός...(η δουλειά μας είναι σκληρή...) ααα... επίσης έλεγα ότι είμαι δεξιός...(το αποφεύγω τώρα)...
Νομίζω ότι είμαι ευαίσθητος...

D

Deleted member 23222

Guest

Αν βρω καμιά φωτογραφία θα τη σκανάρω για να σας δείξω πώς είχα διαμορφώσει τον χώρο μου. :142:
Ευτυχώς που δεν σου έκατσε καμιά επιστράτευση...:142:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.319
Members
38.682
Νεότερο μέλος
Andrewk