Most visitors online was 7193 , on 19 Jan 2026
Δεν μου έδωσε περιθώρια επιλογής μιας και αντιπαθώ τον Monk. Πολύ! :137:
Αν και μπλέξαμε τη μεταφορά με την κυριολεξία, συμφωνώ! :142:Δεν σε καταλαβαινουν , αστους .Καποιος ειναι καθαρος εκει που θελει , και βρωμικος εκει παλι που θελει (στο σεξ).Σωστος ?:137:
Όντως, όταν λέμε βρώμικο σεχ σίγουρα δεν εννοούμε κάτι τέτοιοΑν και μπλέξαμε τη μεταφορά με την κυριολεξία, συμφωνώ! :142:
Συγχώρα με -σε παρακαλώ- για την παρέμβαση...Όντως, όταν λέμε βρwμικο σ3χ σίγουρα δεν εννοούμε κάτι τέτοιο
Μιλάμε για βρwμικο σ3ξ σε λεκτικό επίπεδο με το καθαρό παρτενέρ (μετά ιατρικού πιστοποιητικού) σε καθαρό κρεβάτι μετά των προσωπικών κλινοσκεπασμάτων.. ?? :136:
Δεν μου βγάζει νόημα μάναμ αλλιώς
Αχαααα το έπιασα !!!!Kοιτα να το πω θεσω αλλιως εγω.Και ο πιτογυρος λεγεται ''βρωμικος'' αλλα δεν σημαινει οτι η λαδοκολλα (το χαρτι ντε) πρεπει να ειναι βρωμικη , το κρεας να μυριζει και η υπαλληλος που τον φτιαχνει να μην εχει πιστοποιητικο :142:
Κορυφαία παρομοίωση!!! :116:Kοιτα να το πω θεσω αλλιως εγω.Και ο πιτογυρος λεγεται ''βρωμικος'' αλλα δεν σημαινει οτι η λαδοκολλα (το χαρτι ντε) πρεπει να ειναι βρωμικη , το κρεας να μυριζει και η υπαλληλος που τον φτιαχνει να μην εχει πιστοποιητικο :142:
Με την τροπή που πήρε η συζήτηση, για καλό και για κακό μη σκύψεις να την ψάξεις... :142:Θέλω επεξήγησηηηηηη !!!
... έχασα την μπάλα
Θέλω επεξήγησηηηηηη !!!
Πως ένας που πλένει τα χέρια του μετά από χειραψία και ξαπλώνει σε δικά του κλινοσκεπάσματα μπορεί να κάνει βρwμικο σ3ξ, εξαιρουμένου του λεκτικού :138:
Τα φώτα σας please... έχασα την μπάλα
:204::204:Με την τροπή που πήρε η συζήτηση, για καλό και για κακό μη σκύψεις να την ψάξεις... :142:
Με το να επιλέξει παρτενέρ που έχει τα ίδια χούγια! :138:Θέλω επεξήγησηηηηηη !!!
Πως ένας που πλένει τα χέρια του μετά από χειραψία και ξαπλώνει σε δικά του κλινοσκεπάσματα μπορεί να κάνει βρwμικο σ3ξ, εξαιρουμένου του λεκτικού :138:
Τα φώτα σας please... έχασα την μπάλα
Είσαι μια "νυφίτσα" εσύ... :143:Η μεγαλυτερη ανταλλαγη μικροοργανισμων γινεται μ ενα ...φιλι.:142:
και κάπως έτσι θα πρέπει να ξεπήδηξε το πρώτο παιδί του σωλήνα :142:Με το να επιλέξει παρτενέρ που έχει τα ίδια χούγια! :138:
Το χειροφίλημα λοιπόν είναι μια ακραία έκφραση του "βρwμικου σ3ξ"Αλλο πραγμα το ενα κι αλλο το αλλο...
Προφανως ο Αλεξαντερ εχει δει τα ..μυρια των μικροοργανισμων μιας εσωτερικης παλαμης στο μικροσκοπιο και ...τρομαξε!
Αλλη μια εξαιρετικη 'εστια μολυνσης' ειναι και οι χειρολαβες στα ΜΜΜ οπως και στις κυλυομενες σκαλες.
Η μεγαλυτερη ανταλλαγη μικροοργανισμων γινεται μ ενα ...φιλι.:142:
Μπορει κανεις ομως να επιλεξει με ποιον θα το ανταλλαξει.Θα πρεπει να μας ελκυει και η οσμη του...