- Μηνύματα
- 131
- Reaction score
- 0
Την asus essence xt την ακύρωσα προς το παρών. Αναμένω για V -DAC DAC MAGIC και ASUS XT να είμαι σίγουρος ότι δεν έχει προβληματα όμως ή μήπως τώρα αυτόν τον καιρό μπει και κάτι καινούργιο στην αγορά!
1)Γιατί δεν έχει την ειδική διόρθωση για 31% λιγότερο jitter.
2)Γιατί δεν μπορεί να πάρει την daughter card για πολυκάναλο ήχο.
Τώρα στην ψηφιακή χρήση ο vet αναφέρει πρόβλημα! Παρ΄όλο που πουθενά αλλού δεν αναφέρεται κάτι τέτοιο, ας ληφθεί υπ' όψη.
Μήπως όμως το ίδιο κάνει και η STX; Η μήπως ο vet αναφέρεται στην STX; Το μπέρδεμα ανάμεσα στις δύο γίνεται από πολλούς, που δεν ξέρουν τις διαφορές, και είναι συχνό!
:107:
Μπράβο! Πολύ αισιόδοξο σε βρίσκω!Ποτε θα βγουν στο εμποριο οι τζιτεροσκοτωστρες να παρουμε δωρο μια στον καραβελ και να ησυχασουμε?:121:
Μπα, μαλλον αυταπατες τρεφω :120:Μπράβο! Πολύ αισιόδοξο σε βρίσκω!
:142:
Ενα μικρο ρηβιου για το Μ1 εχει και στο καινουριο "hi fi news." Καλα σχολια γενικως, ομως το βασικο ειναι καποτε να το δουμε το μηχανημα σε καποιο συγκριτικο.![]()
οντως ειναι πολυ αδειο,παντως στον ΗΧΟ που κυκλοφορει υπαρχει διαφημιστικη καταχωρηση για το Μ1,μαλλον θα εχει ερθει καποιο κομματι τουλαχιστον
και πολλά έχει μέσα.![]()
οντως ειναι πολυ αδειο,...
ΑυτοΤελικα το κουτι εχει υψος για να χωρεσουν οι συνδεσεις στη πισω πλευρα. Περα απο το δουλεμα ομως αν κοστιζει οσο φανταζομαι στη χωρα μας (500 ευρω το πολυ) και ειναι εστω 30% καλυτερο απο το v-dac θα ειναι μια καλη περιπτωση. Διαβαζοντας ομως και το αρθρο στον ΗΧΟ ,για την επισκεψη στην Μf, ειναι ολοφανερο οτι πολλα εχουν αλλαξει στην εταιρεια λογω κρισης και ανταγωνισμου.
Δεν θα ειναι ως αντιπροσωπεια γενικαΔεν θα είναι ως αντιπροσωπία ή δεν θα έχουν το συγκεκριμένο dac;
Φίλε μου προσπάθησε λίγο να ενημερωθείς από τα διάφορα thread πριν θέσεις τα ερωτήματά σου, γιατί με αυτό το mp3 που κοπανάς, "θέτεις εαυτόν" εκτός κλίματος και καλής διάθεσης προς απάντηση τωνΠοια η γνώμη σας για το Benchmark DAC1 USB???
Είναι καλύτερο από τα vdac?Μιλάμε για αναπαραγωγή από laptop και mp3.