Asus Ο!Play HDP-R1

dil

Reaction score
32
Απάντηση: Asus Ο!Play HDP-R1

Απο τις ποιο ομορφες συσκευες που εχω δει ever . Δεν ξερω τι λενε και οι γυναικες του forum

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.895
Απάντηση: Asus Ο!Play HDP-R1

Δεν ξερω τι λενε και οι γυναικες του forum
Σιγά μην δούνε το θέμα ''Asus Ο!Play HDP-R1'' και μπουν

για να διαβάσουν:142:

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Asus Ο!Play HDP-R1

Απο τις ποιο ομορφες συσκευες που εχω δει ever . Δεν ξερω τι λενε και οι γυναικες του forum
Θα μου επιτρέψειες να διαφωνήσω!Εμένα δεν με εντυπωσίασε καθόλου...

Reaction score
0
Εχει κυκλοφορησει Πορτογαλια και Γερμανια, εχει DTS downmix/LAN/esata που δεν τα εχει το WD HD TV, τα μενου του ειναι παρομοια με του Xteamer (ιδιο τσιπακι Realtek) αλλα δεν παιρνει μεσα δισκο, και η τιμη του στις χωρες αυτες ειναι 95-100 με ΦΠΑ μεσα...

Reaction score
2.237
Καλημέρα! Θέλω να αγοράσω ένα media player για την αδερφή μου, και ψάχνω για κάτι πρωτίστως οικονομικό. Οι ανάγκες της είναι η αλήθεια ότι δεν περιλαμβάνουν ούτε δικτύωση, ούτε καν 1080p, αλλά σκέφτομαι ότι καλό θα ήταν να έχει τουλάχιστον αναπαραγωγή mkv, μιας και έχει και τηλεόραση 1080p αλλά και υποθέτω ότι στο μέλλον θα αυξάνεται η διαθεσιμότητα αρχείων υψηλής ανάλυσης. Για αυτόν το λόγο και σκέφτομαι να αποφύγω λύσεις όπως WD TV Mini, που αρκούν για να βλέπει σειρές και ταινίες που κατεβάζει, καθώς και να ακούει τα mp3 της, αλλά δεν έχουν και το κάτι παραπάνω που μπορεί να χρειαστεί, αν αποφασίσει να αναπροσαρμόσει τις απαιτήσεις της. Ψάχνοντας στο σκρουτζ βρήκα αυτό

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.801732

και εκ πρώτης όψεως φαίνεται να καλύπτει όλες τις ανάγκες της, αλλά και όσες τυχόν προκύψουν στο άμεσο μέλλον.

Τι λέτε και εσείς; Να προσδιορίσω ότι οικονομικά δε σκοπεύω να κινηθώ παραπάνω από 85-90 ευρώ, μιας και το συγκεκριμένο είναι ήδη κάπως ακριβότερο από τα 60 που έχει το WD.

Έχει κανείς εμπειρία από τη χρήση του συγκεκριμένου player;

Σε ότι αφορά τους ελληνικούς υπότιτλους τι παίζει; Υποστηρίζει τους ελληνικούς χαρακτήρες, ή υπάρχουν ασυμβατότητες; όχι ότι αποτελει ακανθώδες πρόβλημα, αλλά καλό θα είναι να υποστηρίζει και ελληνικούς υπότιτλους.

Έχει κανείς να προτείνει κάτι αντίστοιχο ή καλύτερο σε αυτά τα χρήματα;

Reaction score
2.237
Re: Απάντηση: Asus Ο!Play HDP-R1

Για δες κι αυτό
Δε φαίνεται κακό! Αν και υποστηρίζει λιγότερα αρχεία ήχου από το ασους και για προϊόντα της κρύπτο, έχω ακούσει παλιότερα αρκετά άσχημα σχόλια... Για το ασους έχει κανείς γνώμη;

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.968
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas