αναβάθμιση

Reaction score
3.513
επιτελους ηρθε ο καιρος για να κανω αναβαθμιση του συστηματος για αυτο θα ηθελα αν μπορειτε να βοηθησετε κατα τη γνωμη σας για εναν καλο πολυκαναλο ενισχυτη για home cinema εναν τελικο διοτι τα ηχεια ειναι HD για να ακουω καλα μουσικη και κανενα καλο cd player, που θα οδηγησουν καλα τα focal chorous 726

D

deleted user 10898

Guest
αμα δεν ειναι και πολλυ χααιι εντ,
με 91.5 db ευαισθησια και γενικα με ευκολη εμπεδηση γυρω στα 8ohm οτι και να παρεις θα τα οδηγαει ανεεετααα..

Reaction score
3.513
Απάντηση: Re: αναβάθμιση

αμα δεν ειναι και πολλυ χααιι εντ,
με 91.5 db ευαισθησια και γενικα με ευκολη εμπεδηση γυρω στα 8ohm οτι και να παρεις θα τα οδηγαει ανεεετααα..
τι εννοεις?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Απάντηση: αναβάθμιση

6000 για avr,τελικο και πηγή εε;
Μωρέ για h-c ψωνίζεις εξαιρετικά μηχανήματα αλλά όσον αφορά το audio περι ορέξεως..
Πιθανόν να είναι καλύτερο να υπολογίζεις και κάποιον καλό αυτόνομο δικάναλο ολοκληρωμένο ή σετ προ-τελικού που να μπεί σε bypass δίπλα στον avr.Τα υπόλοπα ηχεία του σετ είναι της ίδιας σειράς με τα 726;
Για κοίτα και την παρακάτω αγγελία:http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=86729
Επικοινώνησε και δες αν μπορείς να τ ακούσεις με τα ηχεία σου.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Re: Απάντηση: αναβάθμιση

αμα ειναι high end παρε αυτον... για μπροστα...

κατι πιο εκλεκτο (που ελεγε ο αλλος στον βεγγο):143:

Reaction score
3.513

Μωρέ για h-c ψωνίζεις εξαιρετικά μηχανήματα αλλά όσον αφορά το audio περι ορέξεως..
Πιθανόν να είναι καλύτερο να υπολογίζεις και κάποιον καλό αυτόνομο δικάναλο ολοκληρωμένο ή σετ προ-τελικού που να μπεί σε bypass δίπλα στον avr.Τα υπόλοπα ηχεία του σετ είναι της ίδιας σειράς με τα 726;
Για κοίτα και την παρακάτω αγγελία:http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=86729
το cc ειναι της ιδιας σειρας cc700.sr dome .sub mission:121:

Reaction score
3.513
Απάντηση: Re: Απάντηση: αναβάθμιση

κατι πιο εκλεκτο (που ελεγε ο αλλος στον βεγγο):143:
Απλώς ρωτάω γιατι είμαι νέος στο hobby αυτό και γιαυτό μία διευκρίνιση θα ήτανε το καλύτερο ολοι απο κάπου ξεκινάμε.Ευχαριστώ

Reaction score
3.513

Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου σε έχω ρωτήσει και παλιότερα κάποια πράγματα και με έχεις βοηθήσει.:107:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Θέσε τις προτεραιότητες σου.Αν για εσένα έχει μεγαλύτερη σημασία το δικάναλο,ρίξε το μεγάλο μέρος του budget εκεί και πάρε με κανα 1000άρικο (max) κάποιον ολοκληρωμένο avr.

Reaction score
3.513

Το πρόβλημα είναι οτι μου αρέσουνε και τα δύο και προσπαθώ με αυτό το μικρό budget να τα καλύψω.Μήπωσ μπορείς να μου πείς κάποια καλά μοντέλα και σε ποιότητα ήχου και κατασκευής.Ώστε να έχω μία κατεύθυνση.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster