- Reaction score
- 0
Απάντηση: Γράψε ό,τι σκέφτεσαι αυτή τη στιγμή...
καλημέρα σε όλους.........:140:
καλημέρα σε όλους.........:140:
:110:Zω ένα δράμα από το Σάββατο με θέμα υγείας της μάνας μου.
Γμτ το σύστημα υγείας που έχουμε.
Μιχαλη περαστικα.Zω ένα δράμα από το Σάββατο με θέμα υγείας της μάνας μου.
Όλα καλά να πάνε Μιχάλη μου...Zω ένα δράμα από το Σάββατο με θέμα υγείας της μάνας μου.
περαστικά μιχάλη......Zω ένα δράμα από το Σάββατο με θέμα υγείας της μάνας μου.
γ@μ@τ@ Μιχαλιο.....υπομονη και περαστικα....Zω ένα δράμα από το Σάββατο με θέμα υγείας της μάνας μου.
Καλώς ήρθες!καλησπερα καινουργιος στην παρεα σας ναστε καλα που υπαρχεται κ μπορωνα γραψω σε καποιον αυτο που σκεφτομαι αυτην την στιγμη.Που να ψαξω στο forum για το πως θα καταφερω να συνδεσω αρχικα μεto ιντερνετ την sony kdl40w5500 κ μετα με τον υπολογιστη μου?
Μου τη σπάει όταν κάποιος λέει " ...θα σε πάρω σε λίγο" (τηλέφωνο) και τελικά δε σε παίρνει (τηλέφωνο)!
Α τι μου θυμησες τωρα. Το εκανα καποτε αυτο σε μια γυναικα. Δεν υπηρχαν κινητα τοτε. Θυμωσε και μου το ειπε. Μετα την παντρευτηκα :120: και ο θυμος εγινε δικος μου :142:Μου τη σπάει όταν κάποιος λέει " ...θα σε πάρω σε λίγο" (τηλέφωνο) και τελικά δε σε παίρνει (τηλέφωνο)!
Εμένα εννοούσε :120: βρε προπέτη!!! :138:Καλά βρε το ξέχασα, πως κάνεις έτσι; :145: :138:
Πανέμορφη ιστορία!!!Α τι μου θυμησες τωρα. Το εκανα καποτε αυτο σε μια γυναικα. Δεν υπηρχαν κινητα τοτε. Θυμωσε και μου το ειπε. Μετα την παντρευτηκα :120: και ο θυμος εγινε δικος μου :142:
Τα τελευταια 20 χρονια ειναι ολα καλα :139:Πανέμορφη ιστορία!!!
Εύχομαι μετά από αυτό το... περιστατικούλι όλα να ήταν ΟΚ!!! :126:
Συνήθως έτσι είναι με τις... γυναίκες το Ολα Καλά... :138::204::108:Τα τελευταια 20 χρονια ειναι ολα καλα :139: