USB to Coaxial adaptor

ΝΙΚΟΣ.Δ

"Επαγγελματίας"
Reaction score
187
Καλημερα σε ολους.
Θα ηθελα την γνωμη σας σχετικα με καποιο Usb adaptor που να μου δινει Coaxial ψηφιακη εξοδο ετσι ωστε να συνδεσω ενα Imac με το Dac που εχω στο συστημα μου.

Θα με ενδιεφερε περισσοτερο να ειναι εξωτερικο και καλης ποιοτητας.

Ευχαριστω

Reaction score
1
Απάντηση: Re: USB to Coaxial adaptor

και κατι καλυτερο...

http://www.halidedesign.com/bridge/

Που βασίζεσαι και το λες ? (κάποιο συγκριτικό ?)

Υπάρχει στην Ελλάδα και σε τι τιμή παίζει ?

Αν υποθέσουμε ότι παίζει γύρω στα 350 € ($ 450) τότε αξίζει η τριπλάσια τιμή σε σχέση με το Hiface ?

Θα κερδίσει η ΑΕΚ σήμερα στο Βόλο ?

Επειδή είναι στα άμεσα σχέδια μου η αγορά ενός USB το Spdif για το desktop μου και μέχρι στιγμής έχω αποφασίσει στο Hiface οι απαντήσεις σου θα βοηθήσουν πολύ.

Bart

D

deleted user 10898

Guest
χανει η ΑΕΚ 2-1

βασιζομαι στον κωδικα της ασυγχρονησ usb επικοινωνιας που ειναι της wavelength (και εδωσε και τον ιδιο ακριβως στην dcs εαν σε ενδιαφερει).

απο εξωτερικο.

D

deleted user 10898

Guest
3-1 χανει η Αεκ
το χαιφαισ χανει στην τροφοδοσια για αυτο εβγαλαν το εβο.
η κοντρα ειναι εβο χαλιντε με νικητη μαλλον το δευτερο.

D

deleted user 10898

Guest
μπαρτ αγιοπαρασκευιωτης εισαι?
περνα απο το γιατρειο στην μεσογειων (στειλε πμ) να σε δωσω το χαιφαισ να παιξεις...

Reaction score
777
έχει κάτι κακό η οπτική του imac?:126:

εντάξ αν ο κύριος θέλει κάτι εξωτερικό.εγώ του πρότεινα ένα συνολικά καλύτερο αποτέλεσμα.αν όχι καλύτερο τεχνικά τότε ουσιαστικά.

Reaction score
28
3-1 χανει η Αεκ
δηλαδης τωρα που με βαλατε στην πριζα και πηρα το hiface τωρα να αρχισει να με πιανει φαγουρα για αλλο ?

Reaction score
1
Απάντηση: Re: USB to Coaxial adaptor

δηλαδης τωρα που με βαλατε στην πριζα και πηρα το hiface τωρα να αρχισει να με πιανει φαγουρα για αλλο ?

Μην Τρελαίνεσαι ! :139::139:

Το Hiface έχει 100 € και τα άλλα γύρω στα 350 - 400 €. Άλλη κατηγορία, άλλη τιμή.

3-1 χανει η Αεκ

Επειδή τώρα το PC μου είναι συνδεδεμένο μέσω USB στο Dacmagic, (λόγω έλλειψης Spdif εξόδου) δεν έχω δυνατότητα για high def αρχεία.

Έτσι για μην μεταφέρω το Laptop κάθε φορά, θέλω ένα USB to Spdif convertor. Επειδή η λύση αυτή είναι προσωρινή δεν σκοπεύω να πληρώσω πολλά, οπότε η λύση hiface είναι μονόδρομος.

Όταν στο επόμενο χρονικό διάστημα το laptop εγκατασταθεί μόνιμα στο ρακ και συνδεθεί με το Dacmagic μέσω Spdif τότε θα τσεκάρω καλούδια του τύπου evo & halide για το αν παίζουν καλύτερα από την spdif του laptop.

Bart

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.572
Members
38.574
Νεότερο μέλος
Red