ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLASSIC???

Reaction score
2.248
Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLASSIC???

Τώρα μόλις πρόσεξα ότι στο νήμα δεν μιλάς για το MK II αλλά για το MK V (5), την πεμπτουσία, (με το MK VI), δηλαδή του SL-1200, και θέλεις σύγκριση!

Ε, αυτό λέγεται θράσος!:)142:)

Περιμένω λοιπόν για το # 108.

:107:
Αυτό σου κάνει?

Reaction score
2.248

Ε καλά.... αποχωρώ

(σσ :116: :116:)

Reaction score
11

To λοιπόν! Στα σοβαρά τώρα.

Πράγματι αυτό το DENON κάνει!

Δεν υπάρχει όμως! Είναι του 1978.

Τώρα η DENON έχει αυτό που το βάζουν στα σακουλάκια με τα... chips:

http://denon.co.uk/uk/Product/Pages/Product-Detail.aspx?Catid=4983297a-4f3b-4d8d-b83f-fb7b49f8b0a6&SubId=0d76e212-3152-4235-9233-7b5f7dd1d054&ProductId=a83d5beb-48e8-47e9-a234-4f8ecabb5445

Μιλάμε για τρέχοντα μοντέλα ε;

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.846

Τα πραγματα ειναι σχετικα απλα.

Καποτε το βινυλιο βασιλευε και ειχες πολλες καλες επιλογες.Τοτε το Technics ηταν στην θεση που του αξιζει.Ενα αξιοπιστο εργαλειο.

Σημερα που το βινυλιο ειναι υπο εξαφανιση(και ας λενε οτι θελουν οσοι λενε )εχει μεινει μονοκρατορας στην κατηγορια 1000±.Αν θες καλο πραγμα πρεπει να πληρωσεις αρκετα αν οχι πολλα.

Παρε οτι γουσταρεις.Ετσι κι αλλοιως με τοσα λεφτα που προτιθεσαι να διαθεσεις δεν θα παρεις τοπ κατηγορια.Και δεν την χρειαζεσαι κιολας

Οσοι υπερθεμετισαν για το Technics (εμου συμπεριλαμβανομενου) δεν το εκαναν ουτε γιατι παιρνουν μιζα ουτε απο βιτσιο.Στα λεφτα του ειναι η καλυτερη επενδυση.
Αν ειχες ρωτησει για 2000 € πικαπ θα ακουγες αλλα ονοματα απο αλλο κοσμο που τωρα σιωπα .Σκεψου το γιατι και αποφασισε.Την καρδια σου η την τσεπη σου.

Και τα 2 δικα σου ειναι.Διαχειρισου τα οπως θες.
Over & out

Mανωλης Καπετανακης

Reaction score
1.817
Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLASSIC???

To λοιπόν! Στα σοβαρά τώρα.

Πράγματι αυτό το DENON κάνει!

Δεν υπάρχει όμως! Είναι του 1978.

Τώρα η DENON έχει αυτό που το βάζουν στα σακουλάκια με τα... chips:

Μιλάμε για τρέχοντα μοντέλα ε;

Γιατί δε μας αναφέρεις και αυτό??

Uploaded with ImageShack.us

Με τα χαρακτηριστικά του.....

Ασε τη DENON στην κλάση της και την Technics στη δικιά της...
Κάποια πράγματα μην τα βεβηλώνουμε γιατί καταντάει ιεροσυλία...
Όταν η DENON έβγαζε πχ εν/τες με τρανζίστορ εξόδου ακόμα και στο φθηνότερο μηχανάκι της, η Technics κατασκεύαζε τα ίδια μηχανήματα με ολοκληρωμένα!
Και σα να μην έφτανε αυτό, τα έβαζε και στους τελικούς ενισχυτές της! Έλεος δηλαδή!!!

Reaction score
1.817
Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLASSIC???

Τα πραγματα ειναι σχετικα απλα.

Καποτε το βινυλιο βασιλευε και ειχες πολλες καλες επιλογες.Τοτε το Technics ηταν στην θεση που του αξιζει.Ενα αξιοπιστο εργαλειο.

Σημερα που το βινυλιο ειναι υπο εξαφανιση(και ας λενε οτι θελουν οσοι λενε )εχει μεινει μονοκρατορας στην κατηγορια 1000±.Αν θες καλο πραγμα πρεπει να πληρωσεις αρκετα αν οχι πολλα.

Παρε οτι γουσταρεις.Ετσι κι αλλοιως με τοσα λεφτα που προτιθεσαι να διαθεσεις δεν θα παρεις τοπ κατηγορια.Και δεν την χρειαζεσαι κιολας

Οσοι υπερθεμετισαν για το Technics (εμου συμπεριλαμβανομενου) δεν το εκαναν ουτε γιατι παιρνουν μιζα ουτε απο βιτσιο.Στα λεφτα του ειναι η καλυτερη επενδυση.
Αν ειχες ρωτησει για 2000 € πικαπ θα ακουγες αλλα ονοματα απο αλλο κοσμο που τωρα σιωπα .Σκεψου το γιατι και αποφασισε.Την καρδια σου η την τσεπη σου.

Και τα 2 δικα σου ειναι.Διαχειρισου τα οπως θες.
Over & out

Mανωλης Καπετανακης
Σωστός!!!
ΚΙ εγώ τελικά νομίζω οτι όποιο από τα δυο κι αν πάρω μια χαρά θα είναι. Δε βλέπω να υπερτερεί αρκετά το ένα και το άλλο. Και τα δυο είναι καλά μηχανήματα , διαφορετικά ναι μεν μεταξύ τους αλλά και γοητευτικά!!

Reaction score
7.256

το μόνο σου λάθος είναι ότι το ποιο μηχάνημα είναι καλύτερο, δεν είναι θέμα πίστης...

για τα υπόλοιπα (περί εμφάνισης από τη μια και ποιότητας κατασκευής από την άλλη) δεν τίθεται θέμα, τα πράγματα είναι απλά: το τεκνίκς είναι άσχημο, αλλά δουλεύει σα γαϊδούρι, οργώνει (το δίσκο) σα βόδι, δε χάνει στροφές, δε συντονίζει, δε κλάνει δε βήχει, κι ακόμα κι αν είσαι "κακός" μαζί του (βάλτο πάνω σε ηχείο, κάνε μπρος πίσω το δίσκο, κλπ κλπ κλπ) δε θα κάνει κιχ, θα δουλεύει απροβλημάτιστα, θα το χαρείς στη χρήση όσο δε λέει. Αλλά η γκόμενα όταν το δει θα σε περάσει για ντι-τζέι, και δεν είναι της μοδός πλέον, αφού ακόμα κι εκεί παίζουν από πι-σί με αυτόματη αλλαγή κομματιών, πάει η αίγλη του ντι-τζέϊ, πέθανε...

η γκόμενα θα εκτιμήσει τα γυαλισμένα ξύλα, τα πλεξι-γκλας και τα περίεργα σχήματα, θα νομίζει ότι βλέπει διαστημόπλοιο, θα ψαρώσει, θα πει ...."μα καλά, ποιός είναι ο φούστης....."...

βάλε κι ένα χοντρό καβλώδιο, και την έριξες! είδες πως τα στέρεα έχουν την χρήση τους στο άλλο φύλλλλλλλο?
Έλιωσα λέμε:114:

η γκόμενα θα εκτιμήσει τα γυαλισμένα ξύλα, τα πλεξι-γκλας και τα περίεργα σχήματα, θα νομίζει ότι βλέπει διαστημόπλοιο, θα ψαρώσει, θα πει ...."μα καλά, ποιός είναι ο φούστης....."...
Ρε συ δεν είναι όλες οι γυναίκες ίδιες.
Η δικιά μου έπαθε πλάκα όταν το είδε.
Τέσπα, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί λέτε
ότι το τεκνικς είναι άσχημο.
Το εργαλείο είναι πανέμορφο (τώρα βέβαια γούστα είναι αυτά).
Στο θέμα μας τώρα.
Εγώ δεν θα προτείνω στον φίλο τι να πάρει.
Απλά το μόνο που θα πω είναι ότι
διαβάζοντας όλα τα ποστ στο θέμα, μου ήρθε μία επιθυμία.
Κλείνω αμέσως το CDP που έπαιζε
ανοίγω το τεκνικς
βάζω BARCLAY JAMES HARVEST
και απλά αντί να ακούω πλέον, απολαμβάνω.

υ.γ. Τεχνικά δεν πολύ κατέω πράμα που λένε οι φίλοι
μου οι Κρητικοί αλλά το τεκνίκς είναι πάνω στο γραφείο μου
δίπλα μου ακριβώς δλδ τώρα που πληκτρολογώ και παίζει άψογα...

Reaction score
30.290

Ναι με πολύ προσοχή όμως 2250 λίρες αγγλίας.

Reaction score
11
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLASSIC

Γιατί δε μας αναφέρεις και αυτό??

Uploaded with ImageShack.us

Με τα χαρακτηριστικά του.....

Ασε τη DENON στην κλάση της και την Technics στη δικιά της...
Κάποια πράγματα μην τα βεβηλώνουμε γιατί καταντάει ιεροσυλία...
Όταν η DENON έβγαζε πχ εν/τες με τρανζίστορ εξόδου ακόμα και στο φθηνότερο μηχανάκι της, η Technics κατασκεύαζε τα ίδια μηχανήματα με ολοκληρωμένα!
Και σα να μην έφτανε αυτό, τα έβαζε και στους τελικούς ενισχυτές της! Έλεος δηλαδή!!!

Φίλε μου:

1)Δεν δίνεις προδιαγραφές, πλην ενός αστείου WOW & FLUTTER λιγότερο του 0,1%.

2)Mπορεί κάποια εταιρεία να μην βγάζει καλούς ενισχυτές. Καμία αρνητική επίδραση δεν μπορεί να έχει το γεγονός στα pickup!

3)Στο επίσημο site της DENON U.K. δεν αναφέρεται το pickup αυτό και αυτός είναι ο λόγος της μη αναφοράς του.

4)Όμως και αν ακόμα είναι τρέχον μοντέλο, που είναι οι προδιαγραφές, πλην της αστείας επίδοσης wow & flutter <0,1%, επίδοσης που ανάγεται στα επίπεδα καλού pickup της δεκαετίας του...1960!

Reaction score
1.129

Καλησπέρα και από μένα,σίγουρα δεν έχω την εμπειρία που έχουν οι υπόλοιποι για τεχνικά θέματα,από ότι κατάλαβα είναι και τα δύο καλά,οπότε αν ταιριάζουν οι βραχίονες τους με τη κεφαλή της επιλογής σου,απλά αγόρασε αυτό που σου αρέσει πιό πολύ εμφανισιακά!Αν είσαι αναποφάσιστος(το έχω πάθει κι εγώ) πάρε αυτό που θα το βλέπεις και θα γουστάρεις!!!και καθάρισες..

Reaction score
11

http://news.ecoustics.com/bbs/messages/10381/647454.html

Denon Electronics announced the DP-A100Direct-Drive Direct-Drive Turntable (SRP: $2,499)...

Aυτο ειναι πολυ ακριβοτερο και "επετειακό" μοντέλο γιατι συκρίνουμε τα ασυγκριτα?
Φίλε μου η έννοια "ασύγκριτο γιατί είναι ακριβότερο" γίνεται αποδεκτή σε άλλους χώρους! (Πρωϊνές ραδιο-τηλεκπομπές με ξανθιές, κ.τ.λπ..)

Εδώ γίνεται αποδεκτή η έννοια "ασύγκριτο γιατί μετράει, (και ακούγεται), καλύτερα".

Πιθανόν λοιπόν αυτό το pickup να είναι πράγματι ασύγκριτο! Όμως:

1)H μία ανακοινωμένη προδιαγραφή του είναι εντελώς του 1960.

2)Που είναι οι υπόλοιπες;

:111:

Reaction score
1.817
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLA

Φίλε μου:

1)Δεν δίνεις προδιαγραφές, πλην ενός αστείου WOW & FLUTTER λιγότερο του 0,1%.

2)Mπορεί κάποια εταιρεία να μην βγάζει καλούς ενισχυτές. Καμία αρνητική επίδραση δεν μπορεί να έχει το γεγονός στα pickup!

3)Στο επίσημο site της DENON U.K. δεν αναφέρεται το pickup αυτό και αυτός είναι ο λόγος της μη αναφοράς του.

4)Όμως και αν ακόμα είναι τρέχον μοντέλο, που είναι οι προδιαγραφές, πλην της αστείας επίδοσης wow & flutter <0,1%, επίδοσης που ανάγεται στα επίπεδα καλού pickup της δεκαετίας του...1960!

• Κατ αρχήν το προιόν είναι επετειακό οπότε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του και η ποιότητά του είναι ασύγκριτα καλύτερη από τα "παραγωγής". Το κάθε ένα προιόν που βγαίνει από την παραγωγή (που παρεπιπτόντως είναι χειροποίητο), ελέγχεται, τεσταρεται και ρυθμίζεται από το μηχανικό του, ο οποίος στο τέλος βάζει την υπογραφή του και το χαρτί ακολουθεί τη συσκευασία του προιόντος

• Κρίμα που η Technics έβγαλε μόνο ένα άριστο προιόν παραγωγής και όλα τα άλλα απλά ήταν σε αποδεκτή ποιότητα

• Το συγκεκριμένο πικάπ βεβαίως και δεν αναφέρεται στο επίσημο site uk διότι έχει ειδική μεταχείριση για τα ....100 χρόνια της εταιρίας!!!!!

• Άσε να ξεκινήσει η διάθεση του προιόντος στην Ελλάδα το Νοέμβρη και θα το δούμε το μηχάνημα... μην είσαι βιαστικός! Τα 2500 ευρώ πάντως που θα κάνει μαζί με την κεφαλή του (επετειακή κι αυτή χειροποίητη), για ένα προιόν anniversary, είναι πολύ λίγα

Εγώ δε θέλω όμως να παίξω σε τέτοια κατηγορία γι αυτό και είμαι ανάμεσα στο Technics & Project. Μην ισοπεδώνουμε όμως τα πράγματα.... Είπαμε καλό το Technics αλλά εεεε........:126:

Reaction score
399

Φίλε μου η έννοια "ασύγκριτο γιατί είναι ακριβότερο" γίνεται αποδεκτή σε άλλους χώρους! (Πρωϊνές ραδιο-τηλεκπομπές με ξανθιές, κ.τ.λπ..)

Εδώ γίνεται αποδεκτή η έννοια "ασύγκριτο γιατί μετράει, (και ακούγεται), καλύτερα".

Πιθανόν λοιπόν αυτό το pickup να είναι πράγματι ασύγκριτο! Όμως:

1)H μία ανακοινωμένη προδιαγραφή του είναι εντελώς του 1960.

2)Που είναι οι υπόλοιπες;

:111:
Φιλε μου τι γίνεται στα πρωιναδικα δεν με απασχολει διόλου...

...κατα τα άλλα μαλλον μπερδευτηκες γιατι συμφωνω με την δικη σου αποψη επι του συγκκεριμενου θεματος ,τα δυο πικαπ απευθυνοναι σε διαφορετικο κοινο προφανώς.Η συγκριση θα μπορουσε να γινει πιο ευκολα με το επετειακο SL.

:105:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.106
Members
38.651
Νεότερο μέλος
Gver1