ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLASSIC???

Reaction score
3.987
Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLASSIC???

Το φτηνο βινυλιο το τρωνε τα σκυλια..........

Ps, boy..

Άσε τους σκωπτικισμούς κ πάρε επιτέλους το Dact.

Πριν το πάρεις έλα να ακούσεις την κεφαλή σου με το Phono μου.

Μπορεί να σε αρέσει.

Βέβαια μπροστά στην 304...πως λέμε:
Τσίγκος?
Κατσαρόλα?
Ντενεκές?

Δυστυχώς δεν υπερβάλω Μάνο μου.
Έστησα χθές βράδυ την dl 160 k έπαθα ....άσε, άσε.:117:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.846

Την καταρα μου να εχεις.......

"...Που ξεδοντασμενοι να σου μπαινουν και τα δοντια να φυτρωνουν μονα τους χωρις να κανεις τιποτα και να ευχαριστουν οι πελατες σου τον Αγιο Φανουριο και να σε αφηνουν απληρωτο και απορουντα για το μιρακολο...." το αναγνωσμα ,προσχομεν

μολις αγορασα την 160 και την ξεδοντιαζεις ετσι ασυστολα ,απροκαλυπτα,επιδεικτικα......

και σε ειχα για φιλο μου........πουτου σου:101::133:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.846

Δεν εχεις phono stage για την 304 που να την οδηγει επαρκως η κανω λαθος?

Reaction score
3.987

Την καταρα μου να εχεις.......

"...Που ξεδοντασμενοι να σου μπαινουν και τα δοντια να φυτρωνουν μονα τους χωρις να κανεις τιποτα και να ευχαριστουν οι πελατες σου τον Αγιο Φανουριο και να σε αφηνουν απληρωτο και απορουντα για το μιρακολο...." το αναγνωσμα ,προσχομεν

μολις αγορασα την 160 και την ξεδοντιαζεις ετσι ασυστολα ,απροκαλυπτα,επιδεικτικα......

και σε ειχα για φιλο μου........πουτου σου
Ωχ ωχ ωχ...

Επειδή είμαι φίλος ρε χαμένε στα λέω!
Σ' έπιασε κλπιλάλα για την 160...
Αφού τόγραψα ότι η αρχαιατζούρα η Stanton παίζει καλύτερα, τι άλλο?

Θα στη δάνειζα να παίξεις αν δέν...τι να σε πώ, σε πήραν οι ντροπές.

Έχω αλλάξει πρό, (πάει ο Σισέ) ο... Μέσι έχει ενσωματωμένο
phono (πάει κ ο Γκοβού) με ευαισθησία εισόδου ταμάμ για την 160!

Την 304 την παίζω (άνευ σχολίων) με το step up της Ortofon,το γνωστό (Τζόρβας)

Το αποτέλεσμα πολύ μέτριο. Θέλει ψάξιμο η άτιμη, είναι δύσκολη.

Όταν μπαίνει απ ευθείας στον προ, παίζει υπέροχα παρότι υποοδηγούμενη. Πολύ χαμηλά όμως...

Μόλις ρίχνω το άθλιο step up....πάνε περίπατο τα μικροδυναμικά.
Θα σκάσω!!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.846

Οχι να το κοψουμε εδω.Τα εχουμε πει πολλες φορες τα ιδια και τα ιδια.
Σε DIY μαλλον το DAct ειναι μονοδρομος ,τουλαχιστον σε λογικα πλαισια τιμων~ 1000€ πληρες.Αν θες κατι πολυ καλο πρεπει να χωσεις χρημα .και σημερα ειναιδυσκολα τα πραγματα.Ας μην το κουρασουμε ουτε να σκισουμε το νημα του φιλου που τουλαχιστον κατεληξε ευτυχισμενα.............

Για τον Caravelle

Reaction score
3.987

Χαλάρωσε αγορίνα, όλα καλά, σε πάμε με 1000!

Ο Τάκης πρότεινε να σταματήσουμε την αναμάσηση.

Άι αξέπτ!:135:

Reaction score
7.256

Καλές ακροάσεις παλικάρι.
Να είσαι καλά να το χαρείς.:107:

Reaction score
1.817
Παίδες να είστε όλοι καλά!!!
Κατ' αρχήν θα ήθελα να πω σε όλους σας ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, για την πολύτιμη βοήθειά σας! Πραγματικά είχα μπερδευτεί πάρα πολύ. Κατέληξα πλεον και είμαι πολύ χαρούμενος που πήρα το εργαλείο σήμερα!!!!
Την κεφαλή ήταν να την παραλάβω αύριο και του είπα να την "παγώσει" λίγο γιατί χθες δεν είδα σχόλια για τη συγκεκριμένη αγορά.
Απ' ότι διαπίστωσα και σήμερα, μάλλον θα πρέπει να πάρω καμια άλλη???
Ρε σεις μη με ξεπαραδιάσετε! Όλο στην πρίζα με βάζετε μαμώτο!!!

Reaction score
11
Απάντηση: Re: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLASSIC???

Παίδες να είστε όλοι καλά!!!
Κατ' αρχήν θα ήθελα να πω σε όλους σας ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, για την πολύτιμη βοήθειά σας! Πραγματικά είχα μπερδευτεί πάρα πολύ. Κατέληξα πλεον και είμαι πολύ χαρούμενος που πήρα το εργαλείο σήμερα!!!!
Την κεφαλή ήταν να την παραλάβω αύριο και του είπα να την "παγώσει" λίγο γιατί χθες δεν είδα σχόλια για τη συγκεκριμένη αγορά.
Απ' ότι διαπίστωσα και σήμερα, μάλλον θα πρέπει να πάρω καμια άλλη???
Ρε σεις μη με ξεπαραδιάσετε! Όλο στην πρίζα με βάζετε μαμώτο!!!
Και περιμένουμε και φωτό!

(Περί κεφαλής δυστυχώς δεν μπορώ να βοηθήσω! Εγώ ακούω με την γιαγιά την STANTON 881S, που απ΄ ότι άκουσες απο GEOMIAT, αποδείχτηκε καλύτερη από την DENON 160, και ας είναι και mm!).

:107:

Reaction score
1.817
Re: Απάντηση: Re: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLASSIC???

Και περιμένουμε και φωτό!

(Περί κεφαλής δυστυχώς δεν μπορώ να βοηθήσω! Εγώ ακούω με την γιαγιά την STANTON 881S, που απ΄ ότι άκουσες απο GEOMIAT, αποδείχτηκε καλύτερη από την DENON 160, και ας είναι και mm!).

Άρχοντα κατ αρχήν καλησπέρα!
Εσύ ήσουν αυτός που με έφερε στο γιαπωνέζικο στρατόπεδο και σ' ευχαριστώ ιδιαιτέρως για τον διαφωτισμό!
Η κεφαλή που έχω παραγγείλει δεν είναι η DL-160 αλλά η DL-103...
Μας κάνει ή να την ακυρώσω??

Reaction score
11
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLA

Άρχοντα κατ αρχήν καλησπέρα!
Εσύ ήσουν αυτός που με έφερε στο γιαπωνέζικο στρατόπεδο και σ' ευχαριστώ ιδιαιτέρως για τον διαφωτισμό!
Η κεφαλή που έχω παραγγείλει δεν είναι η DL-160 αλλά η DL-103...
Μας κάνει ή να την ακυρώσω??
Γειά σου άρχοντα!

Δηλώνω αδυναμία ως προς την ενημέρωση για την κεφαλή! Ειλικρινά λυπάμαι! Κάποιο μέλος θα βρεθεί με γνώση να βοηθήσει. Αλλιώς ψάξε το λίγο. Έχει και αυτό την χάρι του! Είναι από τα ευχάριστα προβλήματα. Πάντα τέτοια να έχουμε. :)142:).

Το εργαλείο το έβγαλες από το κουτί; Μυρίζει υπέροχα; Το δικό μου ακόμα έχει την μυρωδιά του καινούργιου, ειδικά όταν ανοίγω το καπάκι της βάσης! Μετά από 35 χρόνια!

Reaction score
1.817
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE

Γειά σου άρχοντα!

Δηλώνω αδυναμία ως προς την ενημέρωση για την κεφαλή! Ειλικρινά λυπάμαι! Κάποιο μέλος θα βρεθεί με γνώση να βοηθήσει. Αλλιώς ψάξε το λίγο. Έχει και αυτό την χάρι του! Είναι από τα ευχάριστα προβλήματα. Πάντα τέτοια να έχουμε. :)142:).

Το εργαλείο το έβγαλες από το κουτί; Μυρίζει υπέροχα; Το δικό μου ακόμα έχει την μυρωδιά του καινούργιου, ειδικά όταν ανοίγω το καπάκι της βάσης! Μετά από 35 χρόνια!

Μέχρι τώρα ήμουν από πάνω και τράβαγα μυτιές!!!!! Έχω πάθει εθισμό!! Το χαιδεύω και θυμάμαι τη δεκαετία 70-80 που το Hi-Fi μεγαλουργούσε!!! Αυτό το μηχάνημα τελικά σε πάει στη σωστή εποχή! Σε φτιάχνει!! Νομίζω οτι κάθε νεο μηχανάκι το κάνει αυτό αλλά το συγκεκριμένο έχει και πολλές δόσεις νοσταλγίας του καλού παλιού Hi-Fi.
Άσε που μου θύμισε τα χρόνια που κάναμε εκδηλώσεις στις Disco's για να πάμε πενταήμερη! Που πηγαίναμε στα κοριστάκια (ξέρετε αυτά που καθόντουσαν τρία τρία και σχολιάζανε ποιος θα τους χορέψει) και μόλις πλησιάζαμε να τους πούμε για χορό, μας έπιανε η κοκκινίλα της επιτυχίας (καμιά δεν ξέφευγε όλες ήθελαν το cheek to cheek!) Όταν είμασταν και στην πίστα, τα βλέπαμε τα ρημάδια τα ΜΚΙΙ αλλά που να ξεκολλήσουμε το μάγουλό μας από το γκομενάκι!
Τέτοιες ωραίες εικόνες μου έβγαλε το εργαλείο σήμερα!

Reaction score
3.987
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT

Μέχρι τώρα ήμουν από πάνω και τράβαγα μυτιές!!!!! ................
Άσε που μου θύμισε τα χρόνια που κάναμε εκδηλώσεις στις Disco's για να πάμε πενταήμερη! Που πηγαίναμε στα κοριστάκια (ξέρετε αυτά που καθόντουσαν τρία τρία και σχολιάζανε ποιος θα τους χορέψει) και μόλις πλησιάζαμε να τους πούμε για χορό, μας έπιανε η κοκκινίλα της επιτυχίας (καμιά δεν ξέφευγε όλες ήθελαν το cheek to cheek!) Όταν είμασταν και στην πίστα, τα βλέπαμε τα ρημάδια τα ΜΚΙΙ αλλά που να ξεκολλήσουμε το μάγουλό μας από το γκομενάκι!
Συνέχισε αγορίνα, μας έφτιαξες όλους!!:142:

Reaction score
11
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT

Μέχρι τώρα ήμουν από πάνω και τράβαγα μυτιές!!!!! Έχω πάθει εθισμό!! Το χαιδεύω και θυμάμαι τη δεκαετία 70-80 που το Hi-Fi μεγαλουργούσε!!! Αυτό το μηχάνημα τελικά σε πάει στη σωστή εποχή! Σε φτιάχνει!! Νομίζω οτι κάθε νεο μηχανάκι το κάνει αυτό αλλά το συγκεκριμένο έχει και πολλές δόσεις νοσταλγίας του καλού παλιού Hi-Fi.

Reaction score
1.817
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJ

Συνέχισε αγορίνα, μας έφτιαξες όλους!!:142:
...που μαζευόμαστε στις ταράτσες και φέρναμε τις ηλεκτρικές μας κιθάρες και τις ντραμς και παίζαμε, βλεφαριάζοντας το κοριτσάκι που καθόταν και μας χάζευε στη γωνία του μπαλκονιού!
Και μετά από κανένα δυωράκι, το στημένο ΜΚΙΙ έπαιρνε φωτιές με τα κομμάτια του Fill Colins και πάλι καταλήγαμε κάπου σκοτεινα...
Στο τέλος πάντα έμενε μια γλυκια ανάμνηση και ο ήχος από τις σκρατσιές του Technics που τελικά ήταν και το μόνο που δεν παραπονιόταν! (όλοι οι υπόλοιποι ένα "θεματάκι" το είχαν!)

Reaction score
1.789

ο Σταματης ειναι πολυ romange τυπος , κοιτα στο avatar εχει delamosτραρει μια kt 88!! ειναι και μονη της sigle-end

Reaction score
1.817
Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLASSIC???

ο Σταματης ειναι πολυ romange τυπος , κοιτα στο avatar εχει delamosτραρει μια kt 88!! ειναι και μονη της sigle-end
Συνονόματε καλησπέρα!!!
Βρε μπας και πρέπει να αλλάξω κι εγω και να βάλω την πικαπιά???
Ασε... λεω να ξαναμυρίσω λίγο... μισό να πάρω δόση!:142:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.091
Members