Το Abu Dhabi θα αναμεταδώσει το σύνολο των 380 αγώνων της PREMIER LEAGUE σε HD...

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Απο το Δελτίο Τυπου της Majar AE που μας στάλθηκε.

"...Το Abu Dhabi θα είναι ο μόνος πάροχος που θα αναμεταδώσει το σύνολο των 380 αγώνων της PREMIER LEAGUE για το πρωτάθλημα 2010/11 σε Υψηλή Ευκρίνεια (HD). Το πακέτο συμπεριλαμβάνει συνδρομή για 12 μήνες στο ADMC Sport και έναν αποκωδικοποιητή HUMAX High Definition!"

περισσότερα εδώ...

www.majar.gr

Reaction score
3
Απάντηση: Το Abu Dhabi θα αναμεταδώσει το σύνολο των 380 αγώνων της PREMIER LEAGUE σε

Δεν βλέπω να γράφει κάτι σχετικό στην ιστοσελίδα τους.

Reaction score
0
Απάντηση: Το Abu Dhabi θα αναμεταδώσει το σύνολο των 380 αγώνων της PREMIER LEAGUE σε

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ
http://admcsport.com/en/

Το πακέτο ξεκίνησε με την προοπτική να έχει και σκέτη κάρτα στα 75€ (με ενδιέφερε) αλλά κάπου στην πορεία έμεινε η κάρτα παρέα με τον δέκτη με τιμή γύρω στα 210€. Βέβαια το πακέτο έφτασε στην Ευρώπη στα 400+€ χωρίς να γνωρίζω το λόγο (φόροι,τελωνείο,αισχροκέρδεια;).

Reaction score
0

Τα 450 ειναι απο τις πιο φθηνες τιμες απο μια ερευνα αγορας που εκανα σε Ελλαδα και εξωτερικο.
Στο εξωτερικο κατω απο 500 δεν το εχω βρει ενω στην Ελλαδα το εχω βρει και 850!!!!

Reaction score
0

Πράγματι τα 450 μπορεί να είναι η χαμηλότερη τιμή που έχω δει και εγώ. Απλά επειδή και πάλι είναι μεγάλη η διαφορά από το ποσό που πωλείται το πακέτο εκεί, θα ήθελα να μάθω γιατί συμβαίνει αυτό. Αν τα παιδιά που έστειλαν το δελτίο τύπου μπορούν να μας διαφωτίσουν επί του θέματος καλό θα ήταν.

Πάντως αν έβγαινε σκέτη κάρτα με τιμή τα 80-100€ θα έκανε θραύση. Αλλά σε αγγλικό φόρουμ είδα ότι λόγω φόβου της πειρατείας δεν προχώρησαν (ακόμα). Γιατί ακούγεται κάτι για σκέτες κάρτες στο τέλος Σεπτέμβρη.

Reaction score
114

Απο τις 15 Αυγουστου και μετα ,περιμενω να μαθω και εγω περισσοτερα.

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

Δεν βλέπω να γράφει κάτι σχετικό στην ιστοσελίδα τους.
κάνε κλικ επάνω στην εικόνα Κωνσταντίνε...

Reaction score
0
Υπάρχει καμιά νεότερη πληροφορία; Επικοινώνησα με την εταιρία αλλά δεν έχουν ιδέα για το πακέτο (Το δελτίο στάλθηκε για τη συμμετοχή της Humax την οποία αντιπροσωπεύουν). Η κάλυψη των αγώνων της Premier League είναι η πληρέστερη αφού μεταδίδονται ζωντανά όλοι οι αγώνες σε HD (συμπεριλαμβανομένων και των αγώνων στις 17:00 κάθε Σάββατο). Που μπορούμε να απευθυνθούμε για πληροφορίες;

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

προφανως η προσφορά είναι πακέτο με τον δέκτη. Ειδε αλλως θα αναφερόταν η τιμή χωριστά για την κάρτα....
Δεν νομίζω να μην έχουν ιδέα...(!) αφου το e-mail σταλθηκε απο την εταιρία...

Reaction score
0

Αφου γραφει και τιμη...
μηπως επεσες σε λαθος υπαλληλο???

Reaction score
0
Μου είπε ότι δεν έχουν καμία σχέση με το πακέτο και ότι ήταν λόγω του δέκτη η καταχώρηση (η αλήθεια είναι ότι δεν τον ρώτησα για ποιο λόγο είχαν και τιμή στο δελτίο τύπου)

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

εχω στείλει e-mail και περιμένω μια διευκρινιστική απάντηση για το θέμα...

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

να επανέλθω και να παραθέσω το e-mail που στάλθηκε πρός ενημέρωση απο την εταιρία MAJAR AE.

"...Το πακέτο συμπεριλαμβάνει αποκωδικοποιητή Υψηλής Ευκρίνειας HUMAX με 12 μήνες στην πλατφόρμα του ABUDHABI και θα μεταδώσει το σύνολο των 380 αγώνων της PREMIERLEAGUE σε HighDefinition. Το πακέτο διαθέτει 10 δορυφορικά κανάλια, και εκπέμπει από τον δορυφόρο NILESAT 7W. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον κ. Ματζαρίδη Αντώνη ή κ. Ματζαρίδη Νίκο.

Με εκτίμηση,
Αντώνης Ματζαρίδης "

Reaction score
0

Ξέρει κανείς με τι διάμετρο πιάτου είναι εφικτή η λήψη του πακέτου από τις 26 μοίρες στη Θράκη;

Reaction score
4.910

Ξέρει κανείς με τι διάμετρο πιάτου είναι εφικτή η λήψη του πακέτου από τις 26 μοίρες στη Θράκη;
Με 3 μέτρα ...για σιγουριά και λήψη 24/24!
Αλλά ποιός ο λόγος για 26Ε; Στην Ελλάδα θα δεις το πακέτο απο 7 δυτικά το πολύ με 80 εκ στην Θράκη (ειναι στον ισχυρό δορυφόρο ΑΒ4)

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.247
Members